Temas

FITUR

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 29/02/2020

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Aquesta setmana ens visita Mary Norris, correctora de la prestigiosa revista 'The Newyorker' per parlar-nos del seu llibre de viatges a Grècia titulat 'Mi gran odisea griega'. Ens allotjarem a un hotel bombolla, la nova tendència per fer astroturisme, farem turisme industrial al Baix Llobregat i parlarem de la fortalesa de la gastronomia catalana amb la gerent del Clúster Gourmet de Catalunya.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 22/02/2020

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui repassem la biografia de Juan Sebastián Elcano, un dels exploradors més importants de la Història. Ens visiten els professors Miguel Planas i Javier Castellà, que caben de publicar un llibre sobre la seva figura. Elisabeth Esporrin ens porta a esquiar, recorrem el nou hotel Seventy de Barcelona per parlar de la seva oferta cultural i assabotim la cuina fusió del restaurant Gutai.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 15/02/2020

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui analitzem l'impacte que tindrà sobre el turisme la cancel·lació del Mobile World Congress amb el professor José Antonio Mansilla, d'Ostelea. Recorrem la Dordonya, a França i entrevistem al responsable de la revista Altaïr amb motiu de l'antoligia de cròniques de viatges que acaben d'editar en format llibre. Aquesta setmana també els expliquem què és una escapada detox i tastem la gastronomia de l'hotel Cotton Club de Barcelona.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 08/02/2020

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui analitzem els reptes del turisme cultural amb el professor Jordi Arcos Pumarola, investigador del Grup de Recerca en Turisme, Cultura i Territori - CETT-UB. Viatjarem a Innsbruck, al tirol austríac, a Albània, amb Víctor Martín i tastarem els millors plats de la cuina gallega amb Alfonso López Alonso, autor del llibre 'Cocina gallega'.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 01/02/2020

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui fem l'especial post-fitur però sense perdre de vista l'actualitat turística de la setmana. Entrevistem Marta Macías, Project Manager de la Barcelona Wine Week que comença a principis de setmana. Viatgem al Japó per veure com es preparen per als Jocs Olímpics, de la mà de Hajime Kishi, Manager de la JNTO Spain. Encara al sudest asiàtic, ens desplacem fins a Tailàndia, amb Sergio Flecha de la seva oficina de turisme a Espanya i a Noruega, amb Eugenia Fierros, també des de Fitur. Acabem parlant de l'obra de teatre inspirada en les aventures de Juan Sebastián Elkano i Fernando de Magallanes quan van fer la volta al món ara fa cinc segles.

Más de Uno Albacete 12: 30 h Miércoles 29/01/2020

Más de Uno Albacete 12: 30 h Miércoles 29/01/2020

En Más de Uno Albacete hemos hablado del déficit de guías turísticos oficiales en la provincia que los profesionales achacan a la falta de convocatorias para la obtención del carnet para desempeñar la labor. No obstante, Fitur deja este año cifras muy positivas y la diversificación de las relaciones empresariales. Además, hemos hablado con el autor del libro "Y me llevo una ", que aborda la utilidad de las matemáticos y el uso de la razón para entenderlas, de lo que hablará en la presentación que tendrá lugar esta tarde en la Librería Popular