Temas

Unió de pagesos

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/03/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat del dia, amb les tractorades convocades per UP al conjunt del país, parlem de la taula de la delegació Avant Barcelona-Lleida i la solidaritat de les comarques de Lleida i de Guissona envers la població ucraïnessa. Entrevistem Carolina López, directora de l'ANIMAC que s'inaugura aquest vespre a Lleida i la dietista integrativa Marta Romera ens parla dels suplements alimentaris. Agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Ara mateix ens preocupa el coronavirus i també el Corinna-virus

Com cada divendres, en David Cervelló ha vingut a clavar les faves als personatge so fets de l'actualitat que, o bé necessiten un correctiu, o bé mereixen una anàlisi després de passar-hi el bisturí. Aquesta setmana han rebut fava el coronavirus i també la Corinna-virus. Es tracta de l'amiga del Rei Joan Carles, Corinna, que l'ha demandat per amenaces. A més, hem fet costat també als pagesos catalans.

María Cortés

Aqui en la Onda. Illes Balears 24/01/0217

El Gobierno central anuncia una bajada de las tasas aeroportuarias del 11%; Cuatro detenidos en el IME por una presunta trama de corrupción en el Ayuntamiento de Palma; ASAJA estima en 7 millones de euros los daños causados por el temporal en las cosechas de cereal y patata; Fallece una mujer mientras practicaba barranquismo... Asuntos que analizamos en la tertulia de actualidad con Toni Tarabini, Ana Picorelli y Toni Alcover.