Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

sant joan

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 21/06/2019

  Avui hem berenat amb una actriu i un actor catalans que formen part de l'elenc de l'obra 'Això ja ho he viscut' (Biblioteca de Catalunya, Barcelona). Són la Míriam Alamany i en Roc Esquius, que ens han explicat alguns detalls de l'obra en qüestió. A més, hem parlat amb el Departament d'Interior de la Generalitat, que ens explica com prevenir els possibles problemes derivats de la revetlla de Sant Joan. Una revetlla que hem posat en safata preguntant a l'audiència quins plans d'estiu té a la vista.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 21/06/2019

  La psicòloga del programa, Elia Quiñones, ens parla de l'afecció, ens quins casos pot acabar suposant una patologia? en ho explica al programa d'avui. Els nostres "tribuneros" en Marc Gelabert i Sergi Porcel ens proposen activitats paral·leles o complementàries a les habituals de la revetlla de Sant Joan com per exemple el petards virtuals sense pólvora. Martha González Pelàez, la nostra experta en protocol ens parla del petards, revetlles, què es pot i què no es pot fer en aquestes celebracions.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres 21/06/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, parlem de la previsió turística del pont de Sant Joan, la revetlla i la prevenció d'incendis forestals. Agenda del cap de setmana i Postureig de Lleida.

 • AUDIO CALVO

  LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

  Anna Pintó: “tota precaució és poca per Sant Joan".

  A tant sols dos dies de la revetlla de Sant Joan, a la Brúixola hem volgut fer visible la nova campanya del Servei Català de Trànsit entrevistant a la Responsable de gestió y planificació de seguretat viaria, Anna Pintó. El dispositiu traurà més de tres mil agents dels Mossos d'Esquadra a la carretera per garantir la seguretat en les celebracions i els desplaçaments que es duguin a terme al llarg de tot el cap de setmana, sobretot a partir de les tres de la tarda de divendres, quan està previst que 515.000 vehicles surtin de l'àrea de Barcelona.

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 21/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de com ha transcorregut el Ple de l'estat de la ciutat de l'Ajuntament de Lleida. Parlem de les coques que protagonitzaran la Revetlla de Sant Joan a les comarques de Lleida i parlem de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

 • María Cortés

  María Cortés

  Aquí en la Onda. Illes Balears 16/06/2017

  El PP acusa al Govern de ocultar información sobre el Informe de Intervención de la comunidad, que tacha de ilícito el modo el que la conselleria de cultura contrató a Jaume Garau, aunque el Govern insiste en que esa información es de un anexo, y no del Informe final; El lunes el ejecutivo autonómico enviará las alegaciones al Ministerio de Economía, tras cuestionar varios aspectos de la ley de alquiler turístico; Medidas para regular el tráfico en el Aeropuerto de Palma; Limpieza en Playa de Palma... Además, en GENTE VIAJERA BALEARES, hablamos del Festival Ibiza Gay Pride, y de la previa de las fiestas de Sant Joan.