Temas

sant joan

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Petards i pirotècnia per a tots els públics per a una revetlla de Sant Joan segura

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Lluís Farré d'Hipercoet Petards que ens parla de com el sector de la pirotècnia encara aquesta revetlla de Sant Joan, els productes i les tendències que hi ha aquest any i els consells que cal tenir en compte per fer-ne un bon ús.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Coques de Sant Joan més variades i de diversos tamanys per gaudir de la revetlla a Vilanova

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Escalera, mestre pastisser de la pastisseria Mercè de Vilanova i la Geltrú que ens explica com es prepara la revetlla de Sant Joan amb la venta de coques de Sant Joan, seguint la tradició però també innovant d'acord amb les peticions dels consumidors.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'actualitat de la jornada, que avui es centra en les celebracions de la revetlla de Sant Joan a les comarques de Lleida, amb algunes restriccions de fogueres i ús de petards que s'han fet en alguns municipis. Parlem del nou torneig de la Garaje Dalmau Open Indoor League amb Xavi Gadea, gerent de Padel Indoor Lleida i repassem l'actualitat audiovisual amb Miki de Santiago.