Temas

pressupostos

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 19/02/19

Continua el judici del procés, avui amb les declaracions de Jordi Turull i Raül Romeva. El govern suspèn la seva agenda de cara a la vaga general del 21F i fixa els serveis mínims. I també hem explicat que Quim Torra i Pere Aragonès compareixeran al Parlament per donar explicacions sobre els pressupostos catalans, però no es comprometen a aprovar-os.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 13/02/19

Segona jornada del judici al Tribunal Suprem amb les qüestions prèvies de les acusacions. Abans de l'inici d'aquesta segona jornada, el president Quim Torra ha passat pels micròfons de Más de uno on ha insistit en què no s’ha comès cap delicte. I també hem explicat que cada vegada sona més la possibilitat d'una nova convocatòria d'eleccions després del no als pressupostos de Pedro Sánchez.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 12/02/19

Avui ha arrencat al Tribunal Suprem el judici del procés amb els 12 polítics independentistes al banc dels acusats. També pendents avui dels Congrés dels Diputats on s'han començat a debatre els pressupostos generals de l'estat. I també hem explicat que el jutge ha absol als 41 acusats en el cas de Catalunya Caixa.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 04/02/19

Si rés no canvia, Esquerra i el PDECAT diran NO a la tramitació dels pressupostos de l’Estat. L’atur ha pujat a Catalunya en 5mil 500 persones durant el gener i tanca el mes amb 400mil desocupats. I també hem explicat que els Mossos d’Esquadra interroguen avui als 6 detinguts per, presumptament, haver agredit sexualment a una jove de 18 anys a Sabadell.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 28/01/19

Els comuns confirmen la suspensió de les negociacions pels pressupostos de la Generalitat mentre ERC i JxCAT s'intercanvien retrets pel tema. També us parlem de tot el que envolta el judici de l'1O i l'última hora sobre el conflicte entre VTCs i taxis.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 15/01/19

Els mossos d'esquadra han detingut 17 persones en el marc d'un operatiu antiterrorista a Barcelona i Igualada. El govern de la Generalitat traslladarà aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que s'avindrà a negociar els pressupostos si crea una taula de diàleg entre els dos governs per parlar del dret a l'autodeterminació. També hem explicat que la defensa de Jordi Sánchez, Jordi Turull i Josep Rull demanaran que el rei Felip VI i l’ex president de la Generalitat, Carles Puigdemont declarin com a testimonis en el judici pel procés sobiranista.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 14/01/19

Els pressupostos generals de l'estat destinen a Catalunya un 18'5% del total...pels independentistes no és suficient per donar-hi suport. Avui hem conegut que els manters generen entre 6mil i 7mil500 euros mensuals amb les seves vendes il·legals. I també hem explicat que el govern no permet sortir a l'Open Arms del Port de Barcelona.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 11/01/2019

El govern de Pedro Sánchez aprova els pressupostos generals de l’Estat sense tenir assegurat el suport dels partits independentistes, que avisen que l’increment de les inversions no és raó suficient per fer-los canviar d’opinió. En plana de successos expliquem que hi ha un nen de 2 MESOS ingressat a l’hospital per culpa d’una pallissa del seu pare, que ha estat detingut pels Mossos.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 10/01/19

El Tribunal Suprem demana que els presos independentistes siguin traslladats a Madrid la darrera setmana de gener de cara al judici de l'1O. ERC deixa clar que prendran la decisió que considerin sobre els pressupostos tot i l'amenaça de crisi de govern llençada per Quim Torra. I també hem explicat que els mossos han localitzat a Platja d'Aro la filla de la dona morta ahir a ganivetades a Banyoles.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 09/01/19

Quim Torra demana de nou un gest a Pedro Sánchez a canvi de facilitar l'aprovació dels pressupostos generals de l'estat. L'Audiència de Barcelona ordena que Oriol Pujol entri a la presó per complir una condemna de dos anys i mig per cobrar comissions il·legals pel cas de les ITV. També hem explicat que ja són 12 els treballadors del metro de Barcelona afectats per l’amiant.