Temas

pressupostos

LA GRAN BRÚIXOLA

Les persones amb dependència rebran menys d'un euro al dia de l'administració

Els agents socials i econòmics del sector d'atenció a la gent gran critiquen que la proposta de pressupostos del Govern destina només 15 milions d'euros a l'atenció a la gent gran que necessita l'atenció continuada d'una altra d'unes altres persones. N'hem parlat amb la director de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials Cinta Pascual.

Dijous

La Ciutat Lleida 16/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem de l'aprovació dels pressupostos de la Paeria, el bon balanç del sector porcí i la problemàtica dels monitors d'esquí de Port Ainé. Petits plaers amb Marta Romera i agenda cultural a Lleida i comarques.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 01/08/19

El PEUAT queda anul·lat íntegrament, mentre l'ajuntament recorda que cap de les sentències rebudes és ferma. Catalunya és el destí preferit de l’Estat pels turistes internacionals, amb l’arribada del passat mes de juny de 2,1 milions de persones. I també hem explicat que el govern català assegura què aprovarà els pressupostos de l’any 2020 durant el mes d’octubre.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 02/04/19

Al judici del procés un comissari del cos nacional de policia explica que alguns mossos d’esquadra van obstaculitzar la policia nacional i que van fer públiques les seves pautes d’actuació tot i que la fiscalia demanava que fossin secretes. El vicepresident Pere Aragonès acusa l’oposició d’electoralista en la qüestió dels pressupostos, i ha aprovat un decret per poder incrementar la despesa. I expliquem també que han detingut onze menors a Tarragona com a presumptes autors d'agressió i abús sexual sobre una altra menor.