Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Patrimoni

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 17/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui tenim tertúlia esportiva amb David Bachiller i Jon Armengol per parlar dels partits del cap de setmana de l'ICG Força Lleida i del Lleida Esportiu. Espai de patrimoni, avui en Jesús Brufal ens explica qui va ser la lleidatana Maria Sauret. Agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 12/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem amb Rebeca Ríos sobre la 7a Festa del Posa't la gorra de l'Afanoc Lleida. Coneixem qui va ser Anastasi Pinós que dóna nom a un carrer de Lleida, ens ho explica Joan Ramon González. Agenda cultural de Lleida i comarques i actualitat.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 29/01/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui seguim l'actualitat de la política catalana amb l'anunci de "legislatura esgotada" i eleccions anticipades a Catalunya un cop s'aprovin els pressupostos. El naturòpata Albert Rami respon les consultes dels nostres oïents i parlem dels 25 anys del pont de Pardinyes amb Joan Ramon González. Agenda cultural a Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 20/01/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui tenim tertúlia esportiva, amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de patrimoni i avui ho fem de la presa de Camarasa amb Dolors Domingo, ella és Doctora en Història, especialitzada en l’època medieval però també en la història local de Camarasa, municipi del qual n’és veïna. Agenda cultural a Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 15/01/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui responem les consultes que els nostres oïents ens fan arribar per al naturòpata Albert Rami. Joan Ramon González ens convida a fer un viatge 100 anys enrere per veure com van ser realment els 'feliços anys 20'. Actualitat de Lleida i comarques i agenda cultural.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 18/12/19

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui el naturòpata Albert Rami dona remeis a les consultes dels nostres oïents. Parlem amb l'àrbitre internacional Xavi Estrada sobre la 4a MasterClass que farà a Lleida al gener i el projecte Emotiu Esportius i caminem per Pardinyes amb Joan Ramon González. Agenda del dia a Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 16/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Espai de patrimoni, Jesús Brufal ens parla del mestre d'obra que va dissenyar Almacelles, Josep Mas Dordal. Agenda de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 04/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis amb el naturòpata Albert Rami. El periodista i escriptor Xavier Bosch ens parla de la seva darrera novel·la "Paraules que tu entendràs". I amb en Joan Ramon González coneixem Orvepard.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 02/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Jon Armengol. Amb Jesús Brufal coneixem qui va ser Ramon Roca Puig i agenda de Lleida i comarques.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  La Patum de Berga és Patrimoni del seny i de la rauxa

  Avui hem muntat una petita representació de La Patum de Berga a l'estudi de la ràdio. Ja sabem que no és Corpus, però amb la Georgina Boixereu i Vozmediano hem viatjat a 2005, any en el qual la festa va ser proclamada Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Hem hagut de remuntar-nos segles enrere per trobar l'orígen d'aquesta celebració que arriba cada any per Corpus a la capital del Berguedà.