Temas

Patrimoni

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/11/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb l'espai Economix per comentar la participació lleidatana al Gastronomic Forum Barcelona. Ho comentem amb Ricard Lega, tècnic del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida; Neus Brenuy, directora de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida; Jordi Palou i Helena Costa, alumnes de l'Escola i Núria Balagué, gerent de la DOP Costers del Segre. Seguim amb l'espai de patrimoni, amb Jesús Brufal que ens parla de la pedra seca i el Centre d'Interpretació que hi ha a Torrebesses, tot just la setmana en que es presenten els actes de la Setmana de la Pedra Seca i parlem de la temporada de rovellons i pinetells amb el xef Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Conferències, xerrades i premis en el Dia de la Seu Vella de Lleida

L'últim diumenge d'octubre es celebra el Dia de la Seu Vella de Lleida, una jornada que omple el cap de setmana d'activitats i propostes al Turó de la Seu Vella, però també els dies previs amb diverses xerrades i conferències. A La Ciutat Lleida en parlem amb en Joan Ramon González, president de l'Associació d'Amics de la Seu Vella.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/10/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb l'espai Economix per coneìxer algunes de les empreses que sota el paraigua de GlobaLleida han participat a la Fira Municipàlia de Lleida. Seguim amb l'espai de patrimoni, amb Jesús Brufal que ens parla de la casa Vallmanya i cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Museus, equipaments i espais inèdits de Vilanova obren portes per les Jornades Europees de Patrimoni

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Teresa Llorens, primera tinenta d'alcaldia i regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que ens parla sobre la riquesa patrimonial que hi ha a la ciutat, fent balanç dels visitants de l'estiu als diversos museus i equipaments i obrint la temporada de tardor amb les Jornades Europees de Patrimoni.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/09/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A l'espai Economix parlem de les comunitats energètiques i les possibilitats que poden generar i que ja estan generant a les comarques de Lleida. En parlem amb Santi Martínez, fundador de KM0 Energy; Teresa Botargues, assessora en matèria de transformació econòmica a la Diputació de Lleida; Mario Urrea, president d'Enerural i Jordi Garcia, CEO de l'empresa Becquel. Seguim recorrent els carrers del barri de Balàfia amb Joan Ramon González, que avui ens parla del carrer Corts Catalanes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/09/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Antoni Gelonch, president de la Fundació privada Horitzons 2050, que promou la primera edició del Sant Miquel de les Lletres, que es celebrarà a Lleida del 18 al 24 de setembre amb diverses activitats que comentem. Seguim amb l'espai de moda i tendències amb l'estilista, assessora d'imatge personal i corporativa Jessica Sedeño i amb en Joan Ramon González parlem dels carrers de Lleida, Sucs i Raimats que tenen algun vincle amb la Diada de l'Onze de Setembre.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem l'actualitat lleidatana amb el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, que coincidint amb les eleccions al Congrés arriba a la recta final de la legislatura després de cinc anys. Seguim amb en Joan Ramon González, que en l'última secció de la temporada ens apropa fins a Raimat per fer un recorregut pel seu patrimoni.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Jesús Montoliu, president de l'Associació de les Jornades per a l'excel·lència que es celebraran els dies 6 i 7 d'octubre a Esterri d'Àneu per debatre sobre el futur del Pirineu. Seguim amb l'espai de patrimoni amb Jesús Brufal, que ens parla del Castell Palau de Torrebesses i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/06/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Lleida commemora avui el Dia per l’Alliberament Sexual i de Gènere. Les notícies de la televisió, programes, estrenes i cinema amb Miki de Santiago i recorrem els carrers de Balàfia amb Joan Ramon González.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/06/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Antonieta Marbà i Eva Figuera, gerent de l'AECC a Lleida que ens parlen de la desfilada solidària que organitzen aquest dijous al vespre a Lleida. Seguim amb l'espai de patrimoni amb Jesús Brufal que ens parla del Molí de l'Esquerrà de Balaguer i cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.