Temas

Patrimoni

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Ens apropem al CaixaForum Lleida per conèixer la nova exposició d'aquesta temporada. Art i mite. Els déus del Prado. En parlem amb Fernando Pérez Suescun, cap de Continguts Didàctics de l’Àrea d’Educació del Museo del Prado i comissari de l’exposició. Remeis naturals amb Albert Rami. Seguim coneixent qui dona nom als carrers de Lleida amb Joan Ramon González i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem l'arrencada del nou curs escolar, en 2n en ple context de pandèmia, amb mesures similars a les del curs passat però també amb algunes flexibilitzacions. Actualitat esportiva amb Miquel Àngel Poch. Seguim descobrint personatges lleidatans amb Jesús Brufal, que avui ens parla del mestre i artista Miquel Baldomà, i acabem donant un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Anna Giribet, directora artística de FiraTàrrega que aquest any celebra 40 edicions, del 9 al 12 de setembre. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami, amb el Joan Ramon González fem un recorregut per les escultures que trobem a Lleida, partint d'"Els plors de la Terra", de Miguel Ángel González, que s'ha instal·lat davant la passarel·la de Pardinyes. I acabem donant un cop d'ull a l'agenda, avui amb la proposta destacada del showcase exclusiu d'Europa FM que aquest vespre porta el grup Dvicio a Lleida.

Històries de Romans

Muralla foradada

Joaquín Ruiz de Arbulo explica a La Ciutat com l'empresa que havia de rehabilitar una part de la muralla de Tarragona i la Torre de la Minerva ha foradat el monument, quines són les conseqüències i com es pot solucionar.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Espai de remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Coneixem el patrimoni de la ciutat de Lleida i els noms dels carrers amb Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. La covid no frena el turisme al Pirineu que gràcies a l'Esbaiola't ha fet ple aquest cap de setmana, mentre que el president de la Federació d'Hostaleria de Lleida Josep Castellarnau es mostra confiat en el turisme de proximitat. Tertúlia esportiva amb Miquel Àngel Poch i David Bachiller. Espai de patrimoni amb Jesús Brufal i repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Llorenç González, president de l'Associació de Comerciants de l'Eix Comercial de Lleida amb qui parlem de la campanya de rebaixes d'estiu i de l'efecte de la pandèmia en el sector comercial de l'Eix. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Tanquem el triangle de carrers de la part baixa del barri de Pardinyes de Lleida amb en Joan Ramon González i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. En l'espai de patrimoni en Jesús Brufal ens parla avui sobre el lleidatà Antoni Agelet i Romeu i repàs d'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Celebracions de la revetlla de Sant Joan a les comarques de Lleida. Reobre l'oci nocturn a Lleida aprofitant la nit de revetlla, en parlem amb Xavi Boch, CEO del grup Bonöbo que gestiona 8 locals d'oci noturn a la ciutat. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i en Joan Ramon González ens acompanya fins al carrer pare Palau de Pardinyes i ens explica qui va ser.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch sobre el cap de setmana triomfant de l'esport lleidatà. En Jesús Brufal ens parla avui sobre Maria Barbal, escriptora de Tremp guardonada amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes i repàs d'agenda cultural.