Temas

Patrimoni

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Antonieta Marba i Rebeca Rios, que ens parlen de la desfilada solidària que organitzen 'Mujeres como la vida misma' en benefici d'Afanoc Lleida. Tanquem temporada amb Joan Ramon González, que ens convida a conèixer el Tossal de Gardeny i repassem l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 11/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat esportiva dels equips lleidatans, que comentem en tertúlia amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Seguim amb l'espai de patrimoni i avui en Jesús Brufal ens parla d'una lleidatana emprenedora: Teresa Carles. I per acabar donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels reptes de l'educació i de la convocatòria del 20è Premi Batec que aquest any es reformula, amb la regidora d'Educació i tinent d'alcalde de la Paeria Sandra Castro. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recorrem els carrers de Lleida amb Joan Ramon González.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de les propostes culturals d'aquest estiu a Lleida amb el regidor de Cultura a la Paeria Jaume Rutllant, al voltant de l'Estiu en Viu. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recorrem els últims carrers de Pardinyes amb el seguiment que hem anat fent aquesta temporada amb Joan Ramon González.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors que ens parla sobre la 6a edició del Festival de novel·la negra i criminal El Segre de Negre. Seguim amb els remeis naturals del naturòpata Albert Rami que dona resposta a les consultes que ens feu arribar i continuem coneixent els carrers i el patrimoni amb Joan Ramon González.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i espai de patrimoni amb Jesús Brufal.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest dimecres es commemora el Dia Internacional dels Museus i repassem algunes de les propostes dels equipaments culturals de les comarques de Lleida. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recorrem el carrer Manuel de Montsuar i coneixem aquest lleidatà, de la mà de Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb Miquel Àngel Poch i David Bachiller. Parlem de personatges històrics lleidatans amb Jesús Brufal i espai de moda i tendències amb Jessica Sedeño.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/04/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb la tertúlia esportiva, amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, per fer un repàs de la jornada esportiva del cap de setmana. Espai de patrimoni amb Jesús Brufal, que avui ens parla de Mercè Gili i Maluquer, bibliotecària i mestra d'escola catalana exiliada a Mèxic.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/04/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Ens apropem a la celebració de la Diada de Sant Jordi i ho fem per conèixer avui les novetats literàries que presenta enguany Pagès Editors, ho comentem amb la seva directora Eulàlia Pagès. Seguim amb un programa àmpliament literari perquè en recorregut de carrers que fem amb Joan Ramon González avui ens aturem al carrer Josep Pla i coneixem les persones guanyadores de les 5 entrades per a la preestrena de la pel·lícula Alcarràs.