MÁS DE UNO MARINA BAIXA
28/04/2020 19:47
Hoy cocinamos con Javier del castillo de la Cava Aragonesa de Benidorm.
Javier del castillo de la Cava Aragonesa de Benidorm nos aconseja diferentes platos y vinos para pasar esta cuarentena.
MÁS DE UNO MARINA BAIXA
28/04/2020 19:47
Javier del castillo de la Cava Aragonesa de Benidorm nos aconseja diferentes platos y vinos para pasar esta cuarentena.
MÁS DE UNO MARINA BAIXA
28/04/2020 19:47
Javier del castillo de la Cava Aragonesa de Benidorm nos aconseja diferentes platos y vinos para pasar esta cuarentena.
25 de Septiembre
25/09/2019 07:36
Unanimidad de gobierno extremeño, oposición política y organizaciones agrarias en contra del Decreto del gobierno por el que se da la última decisión a la denominación de Origen Cava al respecto del número de hectáreas que pueden plantarse para la producción de uva para cava. El decreto se recurrirá para salvaguardar los intereses de los productores de espumoso en Tierra de Barros.
25 de Septiembre
25/09/2019 07:36
Unanimidad de gobierno extremeño, oposición política y organizaciones agrarias en contra del Decreto del gobierno por el que se da la última decisión a la denominación de Origen Cava al respecto del número de hectáreas que pueden plantarse para la producción de uva para cava. El decreto se recurrirá para salvaguardar los intereses de los productores de espumoso en Tierra de Barros.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
05/11/2018 12:30
L’enòloga Laura Tragant ens explica com hem de servir i tastar cava com un autèntic expert. A més, ens dona trucs respecte la temperatura al que l’hem de servir i com s’ha d’obrir correctament una ampolla.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
05/11/2018 12:30
L’enòloga Laura Tragant ens explica com hem de servir i tastar cava com un autèntic expert. A més, ens dona trucs respecte la temperatura al que l’hem de servir i com s’ha d’obrir correctament una ampolla.
LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ
27/07/2018 14:15
A l’espai Productes amb D.O. de La Ciutat amb Marta Pérez us presentem el llibre "Los secretos de la cocina del cava" on col·laboren els millors cuiners del país com Juan Mari ARzak, Martín Berasategui o Joan Roca. Avui entrevistem Pedro Bonet, president del Consell Regulador de la Denominació d'Orígen Cava, entitat que coordina els continguts d'aquesta publicació.
LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ
27/07/2018 14:15
LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ
27/07/2018 14:15
A l’espai Productes amb D.O. de La Ciutat amb Marta Pérez us presentem el llibre "Los secretos de la cocina del cava" on col·laboren els millors cuiners del país com Juan Mari ARzak, Martín Berasategui o Joan Roca. Avui entrevistem Pedro Bonet, president del Consell Regulador de la Denominació d'Orígen Cava, entitat que coordina els continguts d'aquesta publicació.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
20/06/2018 14:47
Ja s’acosta la revetlla de Sant Joan, i amb ella les coques i el cava. Christian Escribà ho barreja tot en la seva coca de cava, avui ha explicat els secrets de gran pastisser en una entrevista a La Ciutat amb Mònica Günther
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
20/06/2018 14:47
Ja s’acosta la revetlla de Sant Joan, i amb ella les coques i el cava. Christian Escribà ho barreja tot en la seva coca de cava, avui ha explicat els secrets de gran pastisser en una entrevista a La Ciutat amb Mònica Günther