Temas

cava

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les claus per tastar cava com un expert

L’enòloga Laura Tragant ens explica com hem de servir i tastar cava com un autèntic expert. A més, ens dona trucs respecte la temperatura al que l’hem de servir i com s’ha d’obrir correctament una ampolla.

LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ

Productes amb D.O: Los secretos de la cocina del cava

A l’espai Productes amb D.O. de La Ciutat amb Marta Pérez us presentem el llibre "Los secretos de la cocina del cava" on col·laboren els millors cuiners del país com Juan Mari ARzak, Martín Berasategui o Joan Roca. Avui entrevistem Pedro Bonet, president del Consell Regulador de la Denominació d'Orígen Cava, entitat que coordina els continguts d'aquesta publicació.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com fa la coca Christian Escribà?

Ja s’acosta la revetlla de Sant Joan, i amb ella les coques i el cava. Christian Escribà ho barreja tot en la seva coca de cava, avui ha explicat els secrets de gran pastisser en una entrevista a La Ciutat amb Mònica Günther