Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

TEMPORADA 2019-2020

Onda Cero Catalunya amplia la informació de proximitat a la nova temporada

Onda Cero Catalunya ha presentat la nova temporada 2019-2020 amb una aposta decidida per l’entreteniment i la informació.

ondacero.es
  Barcelona | 03/09/2019
Onda Cero Catalunya presenta la temporada 2019-2020

Onda Cero Catalunya presenta la temporada 2019-2020 / ondacero.es

Des d’aquest setembre, l’informatiu Notícies Migdia amplia la seva durada des de les 14:20 fins a les 15:00h amb Gabriel Figueredo i Míriam Franch com a editors.

Aquest nou informatiu aposta decididament pel directe, les connexions i les entrevistes amb els protagonistes de la jornada. Una oferta informativa que es completa als espais d’actualitat de la Cadena, els butlletins i els informatius en català de Más de uno Catalunya; la desconnexió territorial del programa que presenta Carlos Alsina.

La Brúixola, el programa magazín que dirigeix i presenta Robert Calvo, guanya presència a la graella d’Onda Cero Catalunya. Des d’ara, es podrà escoltar de 19:00 a 21:00h amb l’altra cara dels personatges famosos, l’actualitat, la participació i les entrevistes de temàtica social com a eix vertebrador de dues hores de ràdio que acompanyen cada vespre als oients de la cadena d’Atresmedia.

Cada migdia, Onda Cero Catalunya pren el pols a l’actualitat de Barcelona amb Mónica Günther i La Ciutat. La combinació d’entreteniment, gastronomia, connexions en directe, cultura i espais dedicats a la presència d’experts en antena solidifiquen un programa que aquesta temporada celebrarà el seu 15è aniversari. Aquest espai té dues versions territorials; a Tarragona, amb Pablo Alcaraz i a Lleida, amb Núria Mora.

Cada vespre, els esports son els protagonistes amb la tertúlia més futbolera de la ràdio. Sota la direcció d’Albert Arranz i la resta de la redacció d’esports d’Onda Cero Catalunya, amb Alfredo Martínez al capdavant. De dilluns a divendres a les 21:00h comença l’Ona esportiva, un dels espais més veterans de la cadena. L’emissió d’aquest programa completa una oferta radiofònica esportiva d’alçada, amb Antonio Esteva i Javier Ruiz Taboada al Radioestadio i El Transistor amb José Ramón de la Morena.

A les matinades, l’entreteniment i els continguts basats en el creixement personal i l’interès humà centren l’oferta de Nits de Ràdio (01:30 - 03:00h) amb Carles Lamelo i David Cervelló.

Als caps de setmana arriba l’edició regional de Gente Viajera, sota la direcció d’Esther Eiros; que enguany celebrarà el 30è aniversari de l’espai de viatges degà de la ràdio espanyola. El programa Made in Japan amb Ramon Soler-Padró seguirà emetent-se a través del web ondacero.es/catalunya i l’app cada dijous a les 20:00h.

A més, podrà escoltar-se els dissabtes a les 06:00h a l’FM de les emissores d’Onda Cero Catalunya. La ràdio especialitzada en salut arriba puntual a la seva cita amb els oients cada diumenge de 06:00 a 08:00h, amb Carles Aguilar i En bones mans.

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.