Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Made in Japan

 • Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

  EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

  Made in Japan – Què fer al Japó aquest nadal, la veritat sobre la rutina laboral dels japonesos i dos mangakas made in Barcelona!

  Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Per començar xerrarem amb el Pau Garcia, del blog periodistaenjapon.com per conèixer com es viu la vida laboral al Japó, i poder comparar la frenètica activitat de les grans ciutats com Tòquio, amb capitals de prefectura com Okayama. Continuem amb la tertúlia Izakaya, on se’ns unirà el Hajime Kishi, de la Oficina Nacional de Turisme del Japó, per parlar no només de les costums del japonesos per cap d’any, sinó també dels millors destins per gaudir del Japó hivernal més autèntic. Per acabar et presentem a dos grans mangakas, el Santi Casas i l’Ernest Sala, autors del Planeta Manga i professors de l’escola JOSO. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

 • Ramón Soler-Padró

  MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

  Mucho anime en los productos de Japonshop.com

  Raul Carda nos presenta muchos productos nuevos, y en la mayoría vemos el amor que nuestros amigos de Japonshop.com sienten por el anime, sobretodo Detective Conan y Dragon Ball; aunque también tienen su lado solidario con los KitKat de Kuma mon, la mascota de la devastada Kumamoto, ciudad muy destacada de Kyushu que sufrió los envites de un duro seísmo hace 3 años. Con estos productos se siguen recaudando fondos que van destinados a la reconsrucción de la ciudad y sus monumentos históricos.

 • Ramón Soler-Padró

  MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

  El Japó a la 2º Guerra Mundial

  Quan el Japó va entrar a la 2a Guerra Mundial ningú podia creure com un país havia aconseguit créixer tant només 70 anys després d’abandonar el feudalisme. Si vols saber les claus de la participació nipona a la guerra i les conseqüències de la derrota que varen sofrir, no pots perdre’t el que Jonathan López-Vera i Xavier Andreu volen explicar-nos. Acompanya’ns!

 • Ramón Soler-Padró

  EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

  Made in Japan – Música en directe, 2º Guerra Mundial i reptes per a una monarquia mil·lenària..

  Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Per començar xerrarem amb el Just Castillo per a que ens expliqui quins són els reptes que te per davant la monarquia nipona ara que Naruhito ha estat anomenat com a nou emperador del Japó. Continuem amb la tertúlia Izakaya, on els historiadors Jonathan López-Vera i Xavier Andreu et donaran algunes de les claus per a entendre la 2a Guerra Mundial i el paper que el Japó va tenir en aquest conflicte. Raul Carda t‘obrirà les portes de Japonshop.com una setmana més per a que puguis gaudir de ls darreres novetats que arriben des del país del sol naixent. A la Càpsula Nipona, l’Alex Pler et donarà a conèixer més expressions del japonès que de ben segur et faran reflexionar. Per acabar et presentem al Takashi Hatsushiba, un dels cantautors japonesos més coneguts que arriba a Barcelona a presentar el seu nou treball, enregistrat a Barcelona. No et pots perdre el petit concert que ens ha ofert! Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

 • Ramón Soler-Padró

  MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

  Celebrem els 25 anys del Manga Barcelona

  Li donaven 2 anys quan va començar el primer saló del manga, separat del saló del còmic, i a hores d’ara ja l’ha superat per molt! En aquesta tertúlia descobriràs totes les novetats que la Meritxell Puig i l’Oriol estrada tenen preparats per al Manga Barcelona d’enguany. A més ens porten dues entrades dobles al programa per a qui resolgui les preguntes que proposem al nostre Instagram i al Twitter. Participa-hi!

 • Ramón Soler-Padró

  EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

  Made in Japan – 25 anys de Manga Barcelona i el diccionari culinari definitiu, Oishii.

  Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Per començar descobriràs què tenen en comú els tifons al Japó amb la Dana mediterrània de la ma del Francisco Javier Martin Vide, professor de climatologia per la Universitat de Barcelona. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada celebrar els 25 anys de Saló del Manga de Barcelona, ara anomenat Manga Barcelona, amb moltes novetats i alguna bona sorpresa! A la Càpsula Nipona, la Sachiyo Takabe, des de Bunka Barcelona, ens ensenyarà com fer servir els complements directes a la llengua japonesa. Per acabar et presentem Oishii, un diccionari de gastronomia nipona elaborat pel roger Ortuño, l’embaixador de la cuina japonesa a casa nostra. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

 • Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

  EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

  Made in Japan – Nobu, la marca japonesa de Robert de Niro, rànquing dels millors anime dels 2000 fins avui i els límits de Twitter al Japó.

  Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Per començar escoltaràs al Xavier Puig, des del Col·legi de Periodistes de Catalunya, qui t’explicarà com és que al Japó han acabat multant a un periodista per un retweet. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada a continuar el nostre propi ranking dels anime que ens han enamorat en aquests darrers 20 anys, des dels 2000 fins avui. Al Sabors de Japó comptarem amb Raul Carda, des de Japonshop.com que ens presentarà un lot meravellós de novetats que comentarem en directe. Aprendràs paraules japoneses sorprenents amb Alex Pler de Haiku Barcelona. Per acabar et durem a una habitació de l’hotel Nobu, abanderat per Robert de Niro, i fidel reflex de decoració i restauració japonesa, ara per fi a Barcelona. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!