Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Notícies Migdia

 • Laura Pons

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies migdia 14/08/2019

  En l’informatiu d’avui hem explicat els tres apunyalaments que s’han produït a Barcelona en menys de 24 hores. També hem informat sobre una presumpta violació en grup a Blanes i sobre dues operacions policials que s’han fet a la capital catalana, i també a Tarragona i Sabadell. Per acabar hem acabat parlant de les festes de Gràcia, que comencen aquest vespre.

 • Laura Pons

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies migdia 13/08/2019

  En l’informatiu d’avui hem explicat el repunt de criminalitat que hi ha hagut a la ciutat de Barcelona en el que portem d’any. A més, hem continuat explicant que l’Open Arms segueix esperant un port segur 12 dies després d’haver rescatat al primer grup de migrants al Mediterrani. També hem explicat que uns 200 passatgers s’han quedat en terra després que un avió cap a Egipte es cancel•lés i que a Catalunya han augmentat les parelles de fet.

 • Laura Pons

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies migdia 12/08/2019

  En l’informatiu d’avui hem explicat que l’Open Arms segueix buscant un port segur, després d’onze dies al Mediterrani. Avui s’han evacuat a un total de 9 persones, però en queden 151perquè el vaixell de Proactiva quedi buit. A més, també hem explicat la polèmica entre partits municipals per la gestió del fenomen dels manters i la mort de dues persones a Barcelona, en menys de vint-i-quatre hores.

 • Laura Pons

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies migdia 09/08/2019

  En l’informatiu d’avui hem explicat que Pedro Sánchez ara diu que sí que es reunirà amb les formacions independentistes de cara a una nova investidura. Ho diu després de negar-ho fa dos dies de Marivent, Mallorca. També hem marxat fins a l’aeroport de El Prat per saber quin era l’estat de les cues, per la vaga dels treballadors de seguretat de Trablisa. A més, hem informat sobre la mort d’un nen holandés a Espot i el risc d’incendi en 18 comarques catalanes.

 • Laura Pons

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies migdia 08/08/2019

  En l’informatiu d’avui hem explicat que els treballadors de l’empresa de seguretat TRABLISA han donat llum verda a la vaga indefinida convocada, a partir de demà, a l’aeroport de El Prat. També hem repassat la retallada que el vicepresident Pere Aragonès ha ordenat a la major part de conselleries, vol que es redueixi un 6% la despesa què tenien prevista fins a finals d’any. A més també hem parlat d’habitatge, manters i contaminació.

 • Laura Pons

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies migdia 07/08/2019

  En l’informatiu d’avui hem explicat que la reunió entre la direcció de Trablisa i els seus treballadors, amb la mediació de la Generalitat ha acabat sense acord i per tant, tot apunta que divendres començarà una vaga indefinida dels treballadors de seguretat a l’Aeroport de El Prat. També hem informat sobre la situació d’urgència de l’Open Arms per desembarcar a un port segur i la polèmica amb els manters, que s’arrossega a tot el litoral català.