Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

viajes

 • Carles Lamelo

  GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

  Les conseqüències per Catalunya de la compra d'Air Europa per part d'Iberia (IAG)

  A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo parlem de l’anunci de compra d’Air Europa per part d’IAG; el hòlding propietari d’Iberia, Vueling i British Airways. La companyia de Juan José Hidalgo ha estat valorada en 1.000 milions d’euros i aquest traspàs de propietat causarà un canvi important al sector de l’aviació a Espanya. Avui l’analitzarem amb Xavier Fageda, Profesor titular d’Economia de la Universitat de Barcelona, qui ens explixarà les conseqüències per Catalunya de la compra d'Air Europa per part d'Iberia (IAG)

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 09/11/2019

  Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Començàvem la setmana amb l’anunci de compra d’Air Europa per part d’IAG; el hòlding propietari d’Iberia, Vueling i British Airways. La companyia de Juan José Hidalgo ha estat valorada en 1.000 milions d’euros i aquest traspàs de propietat causarà un canvi important al sector de l’aviació a Espanya. Avui l’analitzarem amb Xavier Fageda, Profesor titular d’Economia de la Universitat de Barcelona. Pere IV el Cerimoniós, rei de l’Aragó va passar un temps de decans a una masia senyorial de Girona que ara s’ha renovat completament per convertir-se en un hotel de luxe. Tot gràcies a un francès que es va enamorar d’aquesta zona de Catalunya i que va decidir invertir per revitalitzar Casa Anamaría; avui coneixerem aquesta història. Carlos Peñalba va deixar la seva feina per viatjar durant un any com un nòmada per l’Àsia. D’aquell viatge, ara ha tret un llibre: ‘El año que fui nómada’, que vindrà a presentar-nos avui a Gente Viajera Catalunya. Avui també ens visita la periodista gastronòmica Inés Butrón, per parlar-nos del seu darrer llibre 'Cenas fáciles, rápidas y sanas'

 • Carles Lamelo

  GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

  Cadis és una de les millors destinacions del món per al 2020 segons Lonely Planet.

  A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo parlem del llistat 'Best in travel' 2019 que acaba de fer públic el prestigiós segell editorial Lonely Planet. Cadis és una de les millors destinacions del món per al 2020 com ens explicarà l'editora Nuria Carbrero, que també ens donarà detalls de les novetats editorials de Geoplaneta i de llibres que ens ajuden a descobrir el món.

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 02/11/2019

  Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui sabrem quines novetats editorials presenta la prestigiosa editorial Lonely Planet, que acaba de fer públic el seu llistat de destinacions ideals per visitar el 2020. Nuria Cabrero, editora del segell ens parlarà dels 'Best in travel 2019'. La pròxima setmana Barcelona serà la capital del vermut amb l’arribada del Campari Unexpected Red Social Club, que aterra al Museu d’Art Modern i que celebra el centenari de la creació del Negroni, un còctel que va néixer a la ciutat italiana de Milà. Avui també coneixem la història de Jorge Juan-Creix i Jenifer Cando, una parella que va decidir deixar la seva feina per dedicar-se a viatjar i les seves aventures els han canviat la vida. I acabarem fent surf a Cantàbria, una de les destinacions més punteres d’Espanya en aquesta disciplina esportiva, els suggerirem un recorregut per les millors platges càntabres.

 • OCR 2019 HALLOWEEN

  Especial Halloween y Todos los Santos

  Gente Viajera Aragón Especial Halloween 31/10/2019

  Con Lourdes Funes. Especial Gente Viajera Aragón en el que hacemos un repaso por el origen de Halloween y la celebración de Todos los Santos en Aragón, con Beatriz Pitarch que nos lleva hasta México para celebrar la fiesta de los Muertos, Carlos Díaz nos descubre el mundo de las brujas en Aragón y los aquelarres en el Bosque de Betato. Manuel Barranco nos hace degustar los postres típicos de estas fechas y nos enseña cómo se hacen unos auténticos buñuelos y Luis Tobajas nos hablar del origen celta de esta fiesta y nos lleva a lugares encantados de todo el mundo, además de hablarnos del Dark Tourism.

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 26/10/2019

  Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Seguim analitzant les conseqüències de les protestes i aldarulls que s'han viscut a Catalunya com a resposta a la sentència del procés. El turisme segueix patint cancel·lacions i per això parlarem amb Martí Sarrate, president de l'Associació Catalana d'Agències de Viatges especialitzades. A la Costa Daurada es preparen per viure un halloween molt especial, ens ho explicarà Berta Cabré, vicepresidenta de la FEHT. La ciutat de Lió acaba d'obrir un espai dedicat a la gastronomia francesa i la seva història, un projecte ideat per una empresa catalana. Saludarem a l'escriptor i professor Luis Montero Manglaro, per viatjar als racons amagats del Museu del Prado.

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C. Valenciana 25/10/2019

  La Brújula C. Valenciana 25/10/2019

  La Brújula Comunitat Valenciana comença amb les notícies més destacades del dia que ens conta Amparo Sánchez i després es converteix en Gente Viajera Comunitat Valenciana amb Palmira Benajas. Hui el proposem passar per Ademús que aquest cap de setmana celebra unes jornades de divulgació del Poblat Iber de "La Celadilla" del qual parlem amb l'arqueòleg Daniel Giner. I de l'interior de la província de València a la costa, concretament al Museu de les Ciències on s'inaugura una exposició sobre el cervell i el llenguatge de la qual parlem amb un dels responsables d'educació del museu. I també els proposem viatjar mitjançant els llibres presentant el podcast de literatura d'Onda Cero La Calle de los Libros que trobaran allotjat en aquesta web.