Temas

RCDE ESPANYOL

Los blanquiazules recuperan la categoría tras empatar en Zaragoza

El RCDE ya es de primera

El conjunto blanquiazul recupera un lugar en la máxima categoria del fútbol español diez meses después de certificar el descenso a segunda división.

EL PROGRAMA D¨ESPORTS D´ONDA CERO CATALUNYA

Ona Esportiva 07/03/2019

Al programa d' avui, amb el Jordi Blanco, el Jordi Montalbo i el Sergio Santomé debatem si al Barça li podria succeir el mateix amb l' Olimpique de Lió que al Real Madrid davant l' Ajax, al partit de tornada dels vuitens de final de Champions, tal com va asegurar l' entrenador blaugrana Ernesto Valverde.

EL PROGRAMA D¨ESPORTS D´ONDA CERO CATALUNYA

Ona Esportiva 06/03/2019

Al programa d' avui, amb el Manel Rodríguez, el Vicenç Serrat i l' Oscar Botinas analitzem la crisis del Real Madrid, eliminat de Champions i Copa i a dotze punts del lider Barça a l' inici del mes de març

EL PROGRAMA D¨ESPORTS D´ONDA CERO CATALUNYA

Ona Esportiva 04/03/2019

Al programa d' avui, des de l' Hogar Extremeño de Barcelona i amb l' Alfredo Martínez, el Ricardo Rosety i el Luis Fernando Rojo, hem analitzat el doble Clásico que ha enfrontat Real Madrid i Barça dos cops entre Copa i Lliga en únicament 72 hores ambdós amb triomf culé, a més de la vintisisena jornada a Primera Divisió, amb especial atenció al RCDE 3 - Valladolid 1 i al Rayo 0 - Girona 2.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Per què diem pericos als aficionats de l’Espanyol?

Avui juga l’Espanyol a casa, i això vol dir que Sergi Mas visita La Ciutat per comentar històries periques amb la Mònica Günther. La d’avui: per què als seguidors de l’Espanyol se’ls anomena pericos?