Temas

premi

Hoy charlamos con la ganadora del Nadal 2020

La Calle de los Libros, 9 Marzo 2020

Hoy en la calle de los libros, con Palmira Benajas y Tony Rham, entrevistamos a Ana Merino,,premio Nadal de este año por su novela, El mapa de los afectos, publicada por Destino. Además, en las reseñas, opciones para todos los públicos y en el fragmento de cine tenemos de una esas novelas que llevan el romanticismo a límites catastróficos...

LA CÀPSULA DEL TEMPS

And the Oscar goes to... Javier Bardem!

Bardem a més ha guanyat cinc Goyas, un Globus d'Or, un BAFTA, el premi de l'Festival de Cannes a el millor actor i un premi de l'Sindicat d'Actors. És el primer actor espanyol a ser nominat i també el primer actor espanyol a guanyar-lo. Va ser un 13 de febrer.

CONCURS DE NADALES

Gisela Quirós s'alça com a vencedora del certamen #EnsEncantaElNadal

. Aquesta jove catalana s'ha emportat el guardó amb el que s'ha premiat la millor nadala cantada per l'audiiència d'Onda Cero Calunya en les darreres setmanes. Amb tota la solemnitat, Mònica Günther (La Ciutat), David Cervelló (Nits de ràdio) i Robert Calvo (La Brúixola) s'han hagut de posar d'acord en una decisió crucial. La guanyadora s'ha emportat un lot de productes nadalencs.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

Joan Margarit: 'La poesia és dels pocs consols per l'ànima'

Avui hem tingut a #LaBrúixola hem tingut al protagonista del dia. És Joan Margarit. El poeta lleidatà ha estat distingit amb el premi més important de les lletres hispàniques: el Premi Cervantes 2019, una distinció que se suma a altres reconeixements, com el Premi Reina Sofia de Poesia Iberoamericana, que rebrà la setmana vinent, el Pablo Neruda o el Nacional de Literatura, que atorga la Generalitat.

L'ENTREVISTA ESPORTIVA DE LA SETMANA AMB PEDRO RODRÍGUEZ

El contraatac 14/11/2018

Entrevista amb Llorenç Gómez, guardonat el passat cap de setmana com a millor jugador del món de futbol platja. Parlem amb el jugador de Torredembarra sobre el premi, la seva carrera i coneixem a fons el món del futbol platja.