Temas

Parlament de Catalunya

LLEI DE REGULACIÓ DE LLOGUERS

El Parlament aprova una llei que preveu congelar i rebaixar els lloguers de 60 municipis de més de 20.000 habitants

Acord in extremis per regular el preu del lloguers a Catalunya. El parlament aprova una llei que preveu congelar i rebaixar els lloguers de 60 municipis de més de 20mil habitants. La proposta arriba a la cambra catalana amb el vistiplau de Junts per Catalunya, Esquerra, Comuns i la CUP, tot i que els post convergents havien presentat 8 esmenes que, segons els altres 3 grups, rebaixaven el contingut de la llei. Finalment, però, s’ha arribat a un acord 30 minuts abans del ple.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 05/03/2020

Avui hem parlat d'esport i homofòbia. Ha vingut a berenar el patinador d'elit català Pere Marsinyac, que ens ha regalat una conversa meravellosa. A més, la Mònica Günther ens ha portat un súper xef al 'Dijous, paella'. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament i la Georgina Boixereu ens ha explicat les notícies del dia.

XAVIER ABELLÓ, A LA BRÚIXOLA

Passos perduts: La crònica d'un divorci anunciat

En Xavier Abelló ha viscut tot l'inici, creixement i gairebé defunció del procés independentista a Onda Cero. Avui, en la seva darrera crònica per a aquesta emissora de ràdio, ens ha fet el relat d'aquest divorci que era evident que acabaria passant: el de Junts per Catalunya i Esquerra. El procés sembla que salta pels aires i Catalunya s'encamina cap a unes noves eleccions.

XAVIER ABELLÓ, A LA BRÚIXOLA

Passos perduts: La unitat del Govern Torra no s'albira per enlloc

En Xavier Abelló ha estrenat aquest divendres la seva secció 'Passos perduts'. Un espai de comentari i anàlisi que ens portarà els divendres al vespre quan faltin minuts per a les 8. Aquesta setmana fent una fotografia de la darrera Diada de l'Onze de Setembre, amb la mirada posada ja a la sentència del judici als líders independentistes. Tot això, amb la unitat fictícia dels partits independentistes com a teló de fons.