Temas

Núria Mora

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'agenda cultural d'aquest divendres i del cap de setmana. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i tanquem programa i temporada en companyia de Postureig de Lleida.

MISTERIS SOTA ZERO

L'aplicació de la regressió hipnòtica en els casos d'abduccions, també a Lleida

Tanquem la temporada dels Misteris sota Zero amb l'historiador Enric Sabarich i ho fem avui per parlar de la regressió hipnòtica i la seva aplicació en els casos d'abduccions, fent un recorregut per alguns dels més coneguts i que hem comentat en programes anteriors per aturar-nos també en un cas espectacular que va tenir lloc a Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Argentina, de Bariloche a la Patagònia passant per Buenos Aires

Seguim viatjant a La Ciutat Lleida i avui ho fem per obrir una finestra al món amb Joan Ramon Zaballos, que ens porta directament fins a Argentina, un país que dividim en tres grans àmbits, passant per Buenos Aires, la capital i recorrent la zona de Bariloche, coneguda per la pràctica de l'esquí i passant per la Patagònia amb l'espectacle natural dels seus paisatges.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb la cantautora lleidatana Ares Gratal que està preparant l'enregistrament del seu primer disc en solitari "Impronunciable", per al qual ha iniciat una campanya de micromecenatge que encara la recta final a punt d'assolir el seu objectiu. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Argentina amb Joan Ramon Zaballos. Actualitat del sector audiovisual i el cinema amb Miki de Santiago i repàs a l'agenda cultural.

MÚSICA

Així serà 'Impronunciable', el primer disc en solitari de la cantautora lleidatana Ares Gratal

La cantautora lleidatana Ares Gratal està preparant l'enregistrament del seu primer disc en solitari "Impronunciable", que es basa en la reinterpretació musical d'alguns dels poemes que escrivia el seu avi, Ramon Martínez. També hi ha adaptacions dels poetes Màrius Torres i Joan Salvat Papasseit i de la premi Nobel xilena Gabriela Mistral, a més d'incloure una peça en hebreu i una altra en judeo-espanyol. Per a fer-ho realitat ha iniciat una campanya de micromecenatge a Verkami que avança a molt bon ritme. Ens ho explica a La Ciutat Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Espai de remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Coneixem el patrimoni de la ciutat de Lleida i els noms dels carrers amb Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem la situació del sector de l'automoció amb els professionals de Automotor y Servicios i Ignasi Sunyer, que ens parla de la renovació d'instal·lacions al poligon GolParc de Golmés. Ens apropem al Museu del Ferrocarril de Catalunya. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repàs d'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. La covid no frena el turisme al Pirineu que gràcies a l'Esbaiola't ha fet ple aquest cap de setmana, mentre que el president de la Federació d'Hostaleria de Lleida Josep Castellarnau es mostra confiat en el turisme de proximitat. Tertúlia esportiva amb Miquel Àngel Poch i David Bachiller. Espai de patrimoni amb Jesús Brufal i repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. el TSJC avala el toc de queda a 161 municipis catalans, entre els quals La Seu d'Urgell, Solsona, Tremp i Alpicat. En parlem amb l'alcalde d'Alpicat Joan Gilart, que no entén perquè a la plana de Lleida només s'aplicarà al seu municipi. Agenda cultural amb les propostes d'aquest cap de setmana. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

MISTERIS SOTA ZERO

Serieu capaços de viure sota un cementiri?

Diverses referències cinematogràfiques ens han permés fer-nos aquesta pregunta en algun moment, però realment en seriem capaços? En parlem avui amb l'historiador Enric Sabarich, que ens fa un repàs dels llocs més coneguts i també propers, a la ciutat de Lleida on sota els edificis hi ha restes de tot tipus.