Temas

Núria Mora

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Oriol Berenguer, director del Banc dels Aliments de les comarques de Lleida que fa una crida urgent per participar al Gran Recapte. Parlem amb Jaume Ramon, president de la Federació de Cases Rurals de Lleida que afronten un final d'any amb molt bones previsions i fregant el ple pel pont i també per Nadal i Cap d'Any. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repàs de l'agenda cultural i de la Factoria dels Reixos, que tornarà a Lleida aquestes festes.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Crida urgent pel Gran Recapte: les donacions han baixat un 50% respecte l'any passat

El Banc dels Aliments de les comarques de Lleida fa una crida urgent a la ciutadania perquè participi en el Gran Recapte dels Aliments. Amb el tancament de la primera fase d’aquesta iniciativa solidària les aportacions han caigut un 50% respecte l’any passat. A La Ciutat Lleida en parlem amb el director del Banc dels Aliments de les comarques de Lleida, Oriol Berenguer.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, En les entrevistes d'esport femení, avui la Cèlia Bujaldón ens presenta l'Emilia Cuenca, primera dona que presideix la UE Gardeny, En Jesús Brufal ens parla sobre la trajectòria d'Antoni Siurana, exalcalde de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Emilia Cuenca, la primera dona en presidir la UE Gardeny

En les entrevistes d'esport femení avui fem parada al club de la UE Gardeny. La Cèlia Bujaldón comenta aspectes d'actualitat de l'entitat amb la presidenta del club, Emilia Cuenca, la primera dona que el presideix.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'agenda cultural del cap de setmana a Lleida i comarques. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens parla del Sant Crist de Balaguer i tanquem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem la implantació del cotxe elèctric en el sector de l'automoció, en parlem amb Alfonso Lamolla, cap de vendes del concessionari Kia Callesa Lleida, que a més ens parla de l'últim model KIA EV6 que recentment han presentat a Lleida. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recomanacions literàries de la Marta Planes, a més de donar un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

El cotxe elèctric guanya protagonisme en el sector de l'automoció

Cada cop som més conscients que el futur de la indústria automobilística passa per reduir la seva empremta de carboni i avançar cap a models de producció i transport de zero emissions. D’uns anys cap aquí, el cotxe elèctric ha guanyat un protagonisme cada cop més gran i és cap aquí on miren les marques. Avui a La Ciutat Lleida parlem amb Alfonso Lamolla, cap de vendes de Kia Callesa Lleida que ens parla dels cotxes elèctrics, del nou model KIA EV6 i de com tancarà l'any el sector.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Què és i què fa l'Institut Municipal d'Ocupació de Lleida?

A La Ciutat Lleida entrevistem David Melé, regidor a la Paeria d'Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l'Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí de Lleida. Parlem sobre els programes, formacions que s'hi fan i projectes que es podran tirar endavant el proper d'any d'acord també amb l'aprovació recent del pressupost per al 2022.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

El Fòrum DATAGRI reuneix aquesta setmana a Lleida més de 700 experts en transformació digital agroalimentària

Lleida acollirà els dies 25 i 26 de novembre l'esdeveniment de referència del sud d'Europa per a l'impuls de la transformació digital en el sector agroalimentari. Fins al moment s'hi han inscrit més de 700 persones que participaran presencialment i digitalment en les dues jornades que analitzaran les principals innovacions i tendències en matèria de digitalització aplicada al cultiu, la transformació i la comercialització en la producció agrària i ramadera. A La Ciutat Lleida n'hem parlat amb Jaume Bernis, representant del sector porcí de JARC i COAG i membre de l'equip de treball de DATAGRI.