Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Núria Mora

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 22/11/2019

  Avui hem celebrat l'arribada de la segona part de Frozen als cinemes preguntant a l'audiència quin és el seu personatge Disney preferit. A més, en Dani Flaco ha vingut a berenar i a presentar-nos el seu nou disc. Amb en Xavier Abelló hem anat a 'Passos Perduts' per analitzar la política. Una anàlisi però diferent n'ha fet en David Cervelló clavant les faves del divendres, que no són tendres. La Georgina Boixereu ens ha recordat la figura del Rei Joan Carles i hem acabat dient allò de 'Que no arribi dilluns!' i hem anat de ruta per Catalunya.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 22/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana a Lleida i comarques. Parlem amb Manel Simón i Josep Maria Bossa de la 6a edició del Mamapop. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 21/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem del Gran Recapte d'Aliments, tecnologia amb Waiphone. Petits plaers, avui Marta Romera ens parla de la dieta vegana i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 20/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis amb Albert Rami. Parlem amb l'escriptora Pilar Romera de la seva novel·la "Els Impostors". Coneixem les places "amagades" del barri de Pardinyes amb Joan Ramon González.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 19/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Anna Costa, presidenta d'Slow Shop Lleida per parlar de la Diada de la Reforma Horària. Espai de fotografia amb Toni Prim, imatges com a element de conscienciació social. Cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 18/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller, Miquel Àngel Poch i Jon Armengol. Amb Jesús Brufal avui coneixem qui va ser Manuel Bertrand. Empresari innovador que va fundar la Sucrera de Menàrguens, el que va suposar un gran canvi en el paisatge, l’economia, les comunicacions i la demografia d’aquesta zona.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 15/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana a les comarques de Lleida, destacant la Mostra CurtÀneu que ens explica el seu director Ramon Alaró. Comentem amb la Laura, l'administradora del blog Roc en acció l'agenda familiar del novembre. Misteris sota zero amb Enric Sabarich..

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 14/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal, parlem del desnonament que hi ha hagut aquest matí en un edifici del barri de Balàfia amb Ángeles Ribes (Cs), David Melé (JxCAT), Ignasi Amor (ERC), Xavi Palau (PP) i Carme Valls (PSC). Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 13/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Remeis naturals amb Albert Rami. Entrevista amb David Massot, president del Consell Comarcal del Segrià i alcalde de Maials, que ens parla de l'11è cicle de Camins d'Or Líquid al Segrià Sec. Literatura fantàstica i de ciència-ficció amb Marta Planes.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 12/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat econòmica de les comarques de Lleida. Parlem d'infants prodigi en el món de la música amb el professor Jordi Cano, de Rocio Dúrcal a Kylie Minogue. I espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.