Temas

Núria Mora

ENTREVISTA A LA CIUTAT LLEIDA AL PAER EN CAP DE LA PAERIA, MIQUEL PUEYO

Pueyo es mostra a favor de reobrir l'oci nocturn per reduir els botellons i del certficat covid per a la restauració

Comença el curs polític i a Lleida ho fa superant l'equador del mandat. Queda menys pel maig de 2023 i es comença a notar en l'ambient. A la ciutat de Lleida arrenca un curs en què el govern municipal passa de tripartit a binomi. En parlem a La Ciutat Lleida amb el paer en cap Miquel Pueyo, que també es marca com a repte la recuperació econòmica en el context pandèmia. I precisament en aquest context i amb l'inici del curs escolar, també han tornat els botellons a la canalització del riu Segre, al barri de Cappont. Només dimarts a la nit, la Guàrdia Urbana va imposar 27 sancions per consum d'alcohol a la via pública i en opinió de Pueyo, "la reobertura de l'oci nocturn atenuaria, en part, la tendència a l'alça dels botellons". També s'ha mostrat partidari de "poder demanar el certificat covid per entrar a un resntaruant", unes mesures que afirma, "donarien oxigen a la restauració i l'oci nocturn".

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem el curs escolar i polític a Lleida i ho fem entrevistant al paer en cap de l'Ajuntament de Lleida, Miquel Pueyo, amb qui comentem alguns dels reptes de ciutat pendents per al que resta de mandat. Obrim una secció dedicada a les famílies i la criança amb l'Eva Juncà. Repassem l'actualitat audiovisual i del cinema amb Miki de Santiago i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Jordi Milán, director i fundador de la companyia teatral La Cubana, que commemora els 40+1 anys de la seva fundació. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami, que respon a les preguntes i consultes que ens feu arribar a través del correu lleida@ondacero.es. Amb l'escriptora i blogger Marta Planes avui parlem del nou llibre de Fernando Aramburu, que després de 5 anys de "Patria" torna amb una nova novel·la "Los vencejos", amb diversitat d'opinions i també d'algunes novetats de la Setmana del Llibre i tanquem el programa amb l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Claudi Vidal, director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida amb qui fem la valoració de l'arrencada del curs escolar a les comarques de Lleida i comentem els reptes més imminents del sistema educatiu. Coneixem la figura de Joan Pujol, Garbo, de la mà de l'escriptora Roser Caminals, que amb la novel·la "Garbo parla" ha guanyat la 41ena edició del Premi BBVA Sant Joan. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem l'arrencada del nou curs escolar, en 2n en ple context de pandèmia, amb mesures similars a les del curs passat però també amb algunes flexibilitzacions. Actualitat esportiva amb Miquel Àngel Poch. Seguim descobrint personatges lleidatans amb Jesús Brufal, que avui ens parla del mestre i artista Miquel Baldomà, i acabem donant un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda cultural que ve farcida de fires i festes majors a les comarques de Lleida. Arrenquem els misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens parla de la pràctica de l'exorcisme coincidint amb la renúncia de Xavier Novell com a bisbe de Solsona. Repassem l'estiu lleidatà en companyia de Postureig de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La dimissió del bisbe de Solsona dona ales al misteri de la pràctica de l'exorcisme

La renúncia de Xavier Novell com a bisbe de Solsona ha aixecat molts comentaris de tot tipus. Més enllà dels motius que l'han portat a dimitir, avui al Misteris sota zero, l'historiador Enric Sabarich ens parla de l'exorcisme, ja que es dona la coincidència que l'exbisbe era des del 2015 l'encarregat de practicar exorcismes a la seva diòcesi. Un tema, que arran de la polèmica dimissió, torna a la primera plana.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El territori demana canvis en la mobilitat després de l'aixecament de peatges a Catalunya. Una setmana després augmenta el trànsit al tram lleidatà de l'AP-2 mentre la Diputació de Lleida demana nous accessos i la Mancomunitat de Municipis del Segrià Sec aposta per l'Eix de Ponent. Als petits plaers, la Marta Romera ens explica com recuperar aquest mes de setembre una rutina saludable. En Miki de Santiago ens comenta l'actualitat audiovisual i un parell de propostes cinematogràfiques i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Com recuperar la rutina saludable aquest setembre amb 4 petits passos

Posar punt i final a les vacances d'estiu suposa reemprendre un nou inici al mes de setembre i el canvi que suposa pot generar estrès i descontrol emocional. Avui a La Ciutat Lleida, la dietista integrativa Marta Romera ens explica quatre senzills passos per a una recuperació paulatina i efectiva de les rutines saludables per començar bé aquest nou període.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Anna Giribet, directora artística de FiraTàrrega que aquest any celebra 40 edicions, del 9 al 12 de setembre. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami, amb el Joan Ramon González fem un recorregut per les escultures que trobem a Lleida, partint d'"Els plors de la Terra", de Miguel Ángel González, que s'ha instal·lat davant la passarel·la de Pardinyes. I acabem donant un cop d'ull a l'agenda, avui amb la proposta destacada del showcase exclusiu d'Europa FM que aquest vespre porta el grup Dvicio a Lleida.