Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Núria Mora

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 11/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Presentació de la Memòria Econòmica de Lleida 2019 i bloc econòmic. Sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago i agenda del dia.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 10/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Consultes al naturòpata Albert Rami. Parlem amb Judit Llobera, membre de l'organització de la Transsegre de Balaguer i tour internacional de novel·la negra amb Marta Planes.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 09/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels 20 anys de les colònies oncològiques a la Vall d'Aran que organitza l'AECC Catalunya contra el càncer de Lleida, amb Dolors Zapata. La revolució de la música catalana amb Jordi Cano i espai de cuina amb les grans preguntes de la gastronomia amb Gabriel Jové.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 08/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia política amb Maria Burrel (C's), Gemma Espigares (ERC), Antoni Villas (JxCat) i Agustí Jiménez (PSC). Espai de patrimoni cultural amb Jesús Brufal.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 05/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana, agenda familiar del juliol amb la Laura, administradora de Roc en acció. Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 04/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcalde de Lleida Miquel Pueyo. Petits plaers, hàbils saludables alimentaris amb Marta Romera. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 03/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis. Entrevista amb Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida. I coneixem el carrer Tarragona de Lleida de la mà de Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 02/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de l'inici de les rebaixes amb Llorenç González, president de l'Associació de Comerciants de l'Eix Comercial. Descobrim la nova escultura de la Vinya dels Artistes, amb la Sara Jové i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 01/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb Miquel Àngel Poch, David Bachiller i Jon Armengol. Espai de patrimoni cultural amb Jesús Brufal.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres 28/06/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, última hora de l'incendi de la Ribera d'Ebre. Agenda del cap de setmana. Entrevista amb Isaac Martínez, representant de Lleida al concurs Mr International Spain 2019 i Postureig de Lleida.