Temas

Núria Mora

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Tomàs Cusiné, president de la Ruta del Vi de Lleida, una ruta de contrastos per posar en valor la qualitat del vi i del territori. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i amb en Joan Ramon González avui parlem d'un conjunt de 4 carrers que ens portaran de viatge al passat, al descobriment d’Amèrica. Acabem donant un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Vicenç Voltes, president de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu per parlar de la 32a edició que aquest any versarà al voltant de la resiliència empresarial. Amb el fotògraf Toni Prim parlem dels concerts en directe, símbols i icones de grans estrelles de la música que coneixem a través d’imatges o posters que encara els fan més icònics. Aquest estiu al Palau Robert de Barcelona es podia veure l’exposició RockViu del fotoperiodista Xavier Mercadé, que va morir el passat mes d’agost i que ens servirà avui per parlar d’aquesta faceta de la fotografia. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La Trobada Empresarial al Pirineu posa en valor la resiliència empresarial en la seva 32a edició

Sota el títol "Resiliència empresarial" la Trobada Empresarial al Pirineu celebrarà els propers dies 28 i 29 d'octubre la seva 32a edició a la Seu d'Urgell, recuperant la presencialitat. Consolidada en el calendari com una jornada de referència per a l'empresariat català, la Trobada s'adapta als protocols sanitaris i en aquesta ocasió es trasllada al Palau Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell. A La Ciutat Lleida, amb Núria Mora en parlem amb el president de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, que explica que en aquesta edició es posarà en valor la capacitat d'adaptació de les empreses i els empresaris al nou paradigma econòmic post-Covid19.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de la vessant sostenible i solidària de la Trail Running Santa Caterina d'Arbeca amb la directora de la cursa Bea Miret i a l'espai El Mirall l'assessora d'imatge Jessica Sedeño dona consells per a dones amb esquena ampla.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Què t'afavoreix més si tens l'esquena ampla?

Tips i consells de moda, bellesa i tendències que avui ens porta l'assessora d'imatge Jessica Sedeño per parlar-nos de les peces de roba que afavoreixen més a les dones que tenen l'esquena ampla. Jugar amb la roba, els teixits, els volums i els colors ens ajuden a harmonitzar la nostra figura. I al contrari, per molta tendència que hi hagi, també hem de saber quines són les peces que ens juguen en contra.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La Trail Running Santa Caterina d'Arbeca aposta per la sostenibilitat i la solidaritat en la 5a edició

El proper 20 de novembre es celebra a Arbeca la 5a edició de la Trail Running Santa Caterina d'Arbeca, una cursa per posar en valor el patrimoni i els productes locals, que després de consolidar la seva aposta per la sostenibilitat en les edicions anteriors, per aquest any també afegeix la vessant solidària amb una recollida de sabatilles esportives per a l'ONG Lleida pels Refugiats. A La Ciutat Lleida, amb Núria Mora, en parlem amb la Bea Miret, directora de la cursa.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Ens mirem l'agenda del cap de setmana amb moltes propostes, començant per la Fira agrària de Sant Miquel, passant la Fira del préssec d'Alfarràs o el Montgai Màgic, a més d'altres esdeveniments, Amb en Pau Sant Martin, tècnic de programació de l'Orfeó Lleidatà comentem tota l'activitat cultural que han programat per aquesta tardor. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens parla i ens permet escoltar una psicofonia i l'actualitat de la setmana des de la perspectiva de Postureig de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Bòsnia i Herzegovina, un viatge al cor dels Balcans

Reprenem les rutes i els viatges i aquesta temporada a La Ciutat Lleida obrim una finestra que ens porta directament al cor dels Balcans, a Bòsnia i Herzegovina, on les cicatrius de la guerra dels anys 90 encara hi és present. Ens hi acompanya en Joan Ramon Zaballos, professor d'alemany a l'Escola Oficial d'Idiomes de Lleida.