Temas

Lluís Puig

LA FISCALÍA DE BRUSELAS

Comín, Puig y Puigdemont tendrán una vista conjunta el 16 de diciembre

La Fiscalía de Bruselas acordó este viernes aplazar la vista sobre la euroorden dictada contra los exconsellers de la Generalitat huidos a Bélgica Toni Comín y Lluis Puig y hacerla coincidir el 16 de diciembre con la del expresidente de la Generalitat de Cataluña Carles Puigdemont.

DECLARAN EN BÉLGIGA ANTE UN TRIBUNAL

Comín y Puig se desmarcan de los CDR detenidos y ponen "la mano en el fuego" por Torra y Puigdemont

Los exconsejeros catalanes Lluís Puig y Toni Comín, declarados formalmente en rebeldía desde julio de 2018 tras huir a Bélgica, se han desmarcado este jueves de los miembros de los Comités de Defensa de la República (CDR) investigados por terrorismo en la Audiencia Nacional, y pondrían también "la mano en el fuego" por el presidente de Cataluña, Quim Torra, y su predecesor, Carles Puigdemont.

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

Patologia sèptica de l'aparell locomotor.

Tractem a fons el tema de la patologia sèptica de l'aparell locomotor. La infecció osteoarticular és una patologia molt complexa que necessita un tractament individualitzat de cada cas i la col·laboració de molts especialistes. Parlem amb la Dra Mireia Ruiz Castella, Director Mèdica de l'Institut Ruiz Castella; la Dra Eva Van Den Eynde, Infectóloga de l'Hospital Quirónsalud de Barcelona i el Dr Lluís Puig, Cirurgià Ortopèdic i expert en infecció osteoarticular de l'Hospital Quirónsalud de Barcelona.

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 04/08/2019

Comencem el programa parlant de que la pràctica intensa d'algun esport augmenta la possibilitat de càries, inflamació de les genives, groc dental, bruxisme i traumatisme dental. Ens ho explica el Dr Xavier Rodríguez, Cirurgià Maxil·lofacial i Director de Esthetic Dental BCN. Continuem amb el malbaratament d'aliments que suposa malgastar més de 130 litres d'aigua per persona i dia. En el marc de la iniciativa "L'alimentació no té desperdici" AECOC desitja posar en relleu la importància de seguir treballant des de la col·laboració per reduir el malbaratament d'aliments ja que, entre altres conseqüències, té un impacte directe en el medi ambient. Parlem d'aquest tema amb David Esteller, responsable de la iniciativa. El següent contingut es refereix a Plyzer. Es tracta d'un comparador de preus de productes de parafarmàcia i cosmètica que informa els usuaris de totes les botigues en línia que disposen del producte que busquen, de manera totalment objectiva. Es comparen diàriament els preus en més de 561 webs permetent Estalvis de fins al 85%. Ens ho explica Santi Rodríguez, responsable de tecnologia de Plyzer. I acabem tractant a fons el tema de la patologia sèptica de l'aparell locomotor. La infecció osteoarticular és una patologia molt complexa que necessita un tractament individualitzat de cada cas i la col·laboració de molts especialistes. Parlem amb la Dra Mireia Ruiz Castella, Director Mèdica de l'Institut Ruiz Castella; la Dra Eva Van Den Eynde, Infectóloga de l'Hospital Quirónsalud de Barcelona i el Dr Lluís Puig, Cirurgià Ortopèdic i expert en infecció osteoarticular de l'Hospital Quirónsalud de Barcelona.