Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

habitatge

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 07/10/2019

  Avui hem mirat a la vorera del davant de la nostra ràdio, on hi ha el Gran Teatre del Liceu, que aquest 7 d'octubre celebra 20 anys de la seva reobertura. Ho hem recordat de la mà de la Georgina Boixereu, que ens ha portat a aquell dia del 1999 en què va sonar al coliseu barceloní l'òpera 'Turandot' de Puccini. Hem aprofitat per recordar la figura de la filla predilecta del Liceu, Montserrat Caballé. Avui, que hem berenat amb dos dels components de 'Manel' que estrena a La Brúixola el seu disc 'Per la bona gent'. Tot plegat amb una mirada al Festival de Sitges, on hi segueix l'Adriana Díaz i també a les notícies del dia, que ens ha explicat la Laura Pons.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTORIES DE LA VIDA

  La Brúixola 03/09/2019

  Aquest dimarts hem posat sobre la taula el debat sobre els correbous a Catalunya. Hem preguntat per aquest tema l'audiència i també els experts que ens han visitat a l'estudi. També ha vingut, en aquest cas a berenar, en Xavi Martínez, col·lega periodista que torna a Europa FM. Hem repassat les notícies del dia de la mà de Laura Pons i hem fet una nova mirada al passat amb la Georgina Boixereu.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 03/07/2019

  Avui hem berenat amb el que va ser director de 'El Mundo', David Jiménez, que ens ha presentat el seu llibre 'El director', amb el que pretén denunciar la relació tòxica entre els mitjans de comunicació i el poder polític. Això, en el dia que hem donat el tret de sortida oficial a l'estiu, perquè ja tenim el 'posado de verano' d'Ana Obregón. Hem preguntat l'audiència per aquell moment que fa que, per a ells i per a elles, ja faci estiu. Tot plegat en un programa que, com sempre, ha explicat les notícies del dia a Catalunya, amb la mirada posada a les dades de l'habitatge a Barcelona, que demostren que les famílies viuen pitjor que abans de la crisi. A això hi hem sumat que Càritas avisa que el 20 per cent de la població està en risc d'exclusió.

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 18/06/19

  Celestino Corbacho podria fer el salt a C's a l'ajuntament de Barcelona i marxar de la formació de Manuel Valls. L'advocacia de l'Estat se suma a la fiscalia i també ha demanat al Suprem que mantingui a la presó els polítics independentistes fins que es dicti sentència. El ple del Parlament de la setmana que ve votarà el decret del Govern que vol limitar el preu del lloguer de l'habitatge.

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 20/05/19

  Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Oriol Junqueras han estat més d'una hora al Congrés fent tràmits i gestions per acreditar-se com a diputats. Raül Romeva ha fet el mateix al Senat. Pel que fa a la campanya per a les eleccions municipals, el tema de l'habitatge ha entrat avui de ple. I també hem explicat que més de 2.000 taxistes preparen una querella criminal contra UBER i CABIFY.

 • Pisos en alquiler en Barcelona

  ENQUESTA

  Com valores de l’1 al 5 la política d’habitatge de l’alcaldessa Colau?

  Els problemes d’accés a l’habitatge es multipliquen a Barcelona. Els indicadors mostren un ascens del preu del lloguer que està obligant a molts ciutadans a anar a viure a d’altres ciutats de l’àrea metropolitana; el parc de lloguer social és de només 7.406 pisos i 150 habitatges gestionats per l’Ajuntament estan vuits per qüestions burocràtiques. Des que Ada Colau va arribar a l’alcaldia, els lloguers a Barcelona s’han disparat un 24% de mitjana.