Temas

Ferrocarril

INFRAESTRUCTURAS

Finalizan las obras del ramal ferroviario de PLATEA en Teruel

La terminal ferroviaria de PLATEA ya se ha adaptado al estándar europeo, lo que permitirá que en un plazo de año y medio culmine la electrificación de la vía para poder iniciar el transporte de mercancías de las empresas que operan en esta plataforma logística de Teruel.

Informativos

Noticias "La Mancha" 8.20h Viernes 17/11/2023

Reacciones a la investidura de Sánchez desde la provincia. V Foro de Mujeres Cooperativistas. XXV Encuentro de Amigos del Ferrocarril en torno a las gachas. Anuncio Lotería Peña Canuthi.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

El Museu del Ferrocarril de Vilanova amplia les instal·lacions per oferir un nou viatge més interactiu

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. El Museu del Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú, ha estrenat l’ampliació de les instal·lacions, amb una “renovació profunda” de l’exposició permanent coincidint amb els 175 anys de l'arribada del ferrocarril a la península. Repassem avui alguns dels moments i els parlaments de l'acte d'inauguració.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Festa gran al Museu del Ferrocarril per comemmorar els 175 anys de l'arribada del ferrocarril a la península

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Ana Grande, responsable de Comunicació i cap de l'Àrea d'Educació del Museu del Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova. Parlem amb ella de les diverses activitats que s'han programat per celebrar els 175 anys de l'arribada del ferrocarril a la península, que es commemora aquest 28 d'octubre, però també al llarg d'aquesta setmana.