Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

cinema

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 28/03/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida aquesta setmana tampoc ens diu d'anar al cinema, però sí que ens fa una selecció de pel·lícules a veure en streaming i ens dona una opció per veure grans èxits del cinema espanyol de franc. A la secció d'història amb Óscar González, iniciem el viatge amb els origens dels "llibres" per acabar analitzant com era la era clàssica i quina imatge tenim d'ella ¿Era realment com ens la imaginem? ¿Com ha influït el cinema en la nostra percepció de l'antiga Roma o Grecia? En David Morales ens acosta la plataforma del grup planeta pels estudiants, tot entrevistant Aitor Mensuro responsable de la formació online del grup Planeta.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 21/03/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida aquesta setmana no ens pot recomanar pel·lícules per anar a veure al cinema, perquè no podem anar al cinema, així que ens proposa fer servir el servei de biblioteques online per recuperar clàssics de forma gratuïta per veure-les a casa. A la secció d'història amb Óscar González ens comenta les situacions de "estats d'alerta" al llarg de la història fent una comparativa temporal del que va suposar la II Guerra Mundial amb la crisi que pot generar el coronavirus. El Coach del programa Jordi González ens parla de les diferents fases que tots haurem de passar per tal d'anar superant el confinament.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Barcelona és la ciutat que més cinemes va tenir al segle passat

  En Pere Cervantes dóna vida a Nil Roig, que és el protagonista de 'El chico de las bovinas' (Destino). La història transcorre a la Barcelona de 1945, just a l'acabar la II Guerra Mundial. En Nil es passa el dia amb bicicleta transportant d'un cinema a un altre velles bobines de pel·lícules. El dia del seu tretzè aniversari és testimoni d'un crim comès al portal de casa seva. I un dels elements que té en el seu poder, centra bona part d'aquest relat.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 14/03/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida ens comenta avui a la secció de cinema que per primer cop recomana... no anar al cinema, tot i que seguim analitzant les pel·lícules de Pixar per l'estrena de "onward" A la secció d'història amb Óscar González ens comenta els perills de la falta de rigor en estudis històrics, continuant l'anàlisi amb el que comenta el llibre "Pseudohistòria contra Catalunya. De l'espanyolisme a la Nova Història" Sempre cal llegir i escoltar més d'una interpretació per anar acostant-se als fets.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 05/03/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem del Festival de Músiques Disperses, el MUD, amb Xavi Roma, organitzador del Festival. Als petits plaers, la Marta Romera avui ens convida a fer meditació en directe i parlem de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago. Agenda cultural de Lleida i comarques.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 29/02/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida ens comenta la seva selecció setmanal d'estrenes cinematogràfiques i fem un homenatge al Palacio Balaña que tanca les seves portes. A la secció d'història amb Óscar González seguim analitzant fets concrets de la historia als que el revisionisme actual ens pot fer canviar la perspectiva dels fets, com per exemple la mort de JFK.