Temas

cinema

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem els secrets arqueològics de la ciutat de Lleida parlant amb l'arqueòloga municipal Isabel Gil que ens recorda les visites programades tots els diumenges de l'any als quatre equipaments que hi ha a la ciutat. La dietista integrativa Marta Romera reflexiona avui sobre la importància dels petits detalls que ens poden portar a la felicitat i dels propòsits ben definits que ens ajudaran a aconseguir objectius. Actualitat del mon audiovisual amb Miki de Santiago i repàs de l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, aval del TSJC a les restriccions proposades pel Govern. Parlem de les conseqüències del tancament de l'oci nocturn amb Xavi Bosch, responsable del grup Bonöbo que gestiona diversos establiments a Lleida. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Lapònia amb Joan Ramon Zaballos. Tota l'actualitat audiovisual i les estrenes de cine d'aquest Nadal amb Miki de Santiago i repàs a l'agenda cultural.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 30/10/2021

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Comentem les estrenes cinematogràfiques de la setmana amb Pablo Mérida.

A la secció d'història, Òscar González parla amb Mario Agudo Villanueva sobre la mitologia clàssica.

Dani Arguimbau ens analitza l'actualitat al "Si jo fos.."

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Crónica del festival de Sitges 2021

Comentem les estrenes cinematogràfiques de la setmana amb Pablo Mérida. Amb especial atenció al resum del que ha donat de sí el festival de Sitges 2021

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A poques hores de l'aixecament de restriccions parlem amb Josep Castellarnau, president de la Federació d'Hostaleria de Lleida que valora el final de les mesures restrictives a bars i restaurants. Parlem del balanç turístic de la temporada d'estiu a les comarques de Lleida amb Juli Alegre, cap de promoció i màrqueting del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A punt per a les Festes de la Tardor de Lleida, la festa dels Moros i Cristians i el retorn dels Castellers de Lleida, ho comentem tot plegat amb el regidor de Festes de la Paeria, Ignasi Amor. Als petits plaers la Marta Romera ens dona les pistes per gaudir de tots els aliments que ens aporta la tardor, un moment perfecte per fer una depuració de fetge. Amb en Miki de Santiago comentem l'actualitat del món audiovisual i del cinema i repassem l'agenda cultural.