Temas

cinema

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya, amb Isidre Gavín, candidat de JxCAT per Lleida, Alt Pirineu i Aran a les eleccions al Congrés d'aquest 23 de juliol. Seguim amb l'actualitat de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago i les recomanacions literàries per aquest estiu de l'escriptora i blogger Marta Planes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Remeis naturals i consells de salut amb el naturòpata Albert Rami que respon a les consultes que ens feu arribar. Seguim parlant del Festival de teatre de les Valls d'Àneu, l'Esbaiola't que arriba a la 16a edició i en parlem amb l'Enric Blasi, un dels directors artístics. En el tram final, actualitat de sèries, programes i cinema amb Miki de Santiago.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La col·legiata de Sant Pere serà l'escenari del primer Festival Internacional de Cinema d'Àger

El municipi d'Àger, i en particular la col·legiata de Sant Pere, acullen del 13 al 16 de juliol la primera edició del FICdÀ, el Festival Internacional de Cinema d'Àger, que presenta una selecció de curtmetratges que giren al voltant de la temàtica social. A La Ciutat Lleida en parlem amb Albert i Marcel Carbó, fundadors de la productora Silendum Films que juntament amb l'Ajuntament organitzen aquest festival, que també presenta llargmetratges i la secció paral·lela Joves 72 hores, amb la participació d'estudiants de centres educatius de les comarques de Lleida. Tot plegat, amb activitats paral·leles amb concerts, observació de les estrelles, sopars i un jurat de luxe que estarà present en la gala de clausura.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Comentem les estrenes de cinema i de plataformes que hi ha aquesta setmana, recomanacions literàries amb l'escriptora i blogger Marta Planes i l'agenda cultural de la jornada.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/06/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Lleida commemora avui el Dia per l’Alliberament Sexual i de Gènere. Les notícies de la televisió, programes, estrenes i cinema amb Miki de Santiago i recorrem els carrers de Balàfia amb Joan Ramon González.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/06/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Seguim amb en Miki de Santiago que ens porta les novetats de la graella de televisió per a la propera temporada i les estrenes de cinema i les propostes literàries de l'escriptora i blogger Marta Planes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 31/05/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de la 7a edició del Festival de novel·la negra i criminal El Segre de Negre, amb Eulàlia Pagès i Montse Sanjuan. Seguim amb les notícies de la televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago i continuem amb el recorregut pels carrers del barri de Balàfia amb Joan Ramon González.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/04/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. La CHE declara l'estat d'excepcionalitat per sequera extraordinària a la conca del Segre, ho explica la presidenta de la CHE, Maria Dolores Pascual. Seguim parlant de l'actualitat audiovisual, plataformes i cinema amb Miki de Santiago i la ressaca de Sant Jordi la comentem amb l'escriptora i blogger Marta Planes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/04/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem les propostes literàries de Pagès Editors per aquest Sant Jordi, amb més d'una trentena de novetats de diversos gèneres, parlant amb la directora Eulàlia Pagès. Seguim amb els remeis naturals del naturòpata Albert Rami i les novetats a la televisió, plataformes i cinema amb Miki de Santiago.