Temas

cinema

"MÁS DE UNO CARTAGENA", CON DÁMARIS OJEDA

Historias de Cartagena, Juan Ignacio Ferrández "El Cinema Alcazar"

Los lunes, cada quince días con Juan Ignacio Ferrández, les invitamos a un recorrido por nuestra historia. Esta semana nos adentramos en "Cinema Alcázar", que se encontraba en una de las calles comerciales del centro, la calle Cuatro Santos

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Les claus del pla de la Paeria per situar l'any 2030 Lleida com un referent de tecnologia al servei de l'agroalimentació i l'economia verda. Entrevista amb Xavier Quinquillà, director general de la Fundació Orfeó Lleidatà, que ens parla dels tallers de musicoteràpia que ofereixen per als professionals de l'àmbit hospitalari. Novetats en sèries, programes i cinema amb Miki de Santiago i repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors que coorganitza el festival de novel·la negra i criminal de Lleida, El Segre de Negre, que aquest cap de setmana celebra la 5a edició. Als petits plaers la Marta Romera ens dona pautes i consells per tenir un bon ritual del son. Les noticies audiovisuals amb Miki de Santiago i repàs de l'agenda cultural.

Con Lara Vivero

Más de uno A Coruña 28/5/2021

Charlamos con Ricardo Vales, de la Plataforma en Defensa do Común, por la manifestación del domingo para reivindicar la titularidad pública de los terrenos portuarios. Hablamos con José Manuel Rey Varela, portavoz del PP de Ferrol. Ángel Rueda, director del Festival S8, nos contó las novedades de esta edición y con Manuel Sánchez Rubal hablamos de gafas de sol.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el codirector de la Fira de Titelles de Lleida, Oriol Ferre que ens explica com es prepara l'edició d'aquest any després d'haver d'ajornar el certamen en dos ocasions l'any passat a causa de la pandèmia. Obrim una finestra al món per viatjar a l'Àfrica Occidental, avui Joan Ramon Zaballos ens acompanya fins a Mali. Repàs de guardonats als Oscars i estrenes de cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Favorits pels Oscars 2021

A la secció de història, Òscar González entrevista Andrés Trapiello que ens mostra el seu retrat de la capital amb el llibre "Madrid"

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, tornen a partir de demà les restriccions de mobilitat, cap sorpresa al Pirineu però els consells comarcals demanen ampliar el perímetre de la comarca a la regió sanitària. Als petits plaers la Marta Romera ens parla avui de la importància de tenir una bona rutina de cura de la salut bucodental. Noticies del món audiovisual i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural del dia.