Temas

cinema

Cinema 0 con Simone Saibene

As novidades cinematográficas en Butaca 0

A película Falling de Viggo Mortensen e a serie We Are Who We Are que emite HBO ocupan hoxe os comentarios de Simone Saibene no espacio cinematográfico Butaca 0 en Más de Uno Ourense.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Comentem qüestions d'actualitat de Lleida amb el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de la Paeria de Lleida, Toni Postius. Petits plaers i aliments de tardor amb la Marta Romera i en Miki de Santiago ens porta l'espai de sèries, televisió i cinema. L'agenda del dia.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nit de cinema a Nits de Ràdio

El BCN Film fest és el primer certamen que permet als crítics i als espectadors en general veure cinema a les sales de cinema des que es va imposar el confinament

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Els petons i les escenes multitudinàries a les pel·lícules són història després del covid?

Canviarà aquesta pandèmia la cultura cinematogràfica? Com es rodaran les pel·lícules en els propers mesos? Es podran rodar escenes romàntiques entre actors si s’han de garantir les mesures de seguretat? I les escenes multitudinàries... s’hauran de fer totes per ordinador perquè no es podran reunir extres? Hem respost a aquestes preguntes amb Toni Higueruelo, CEO de la productora Rollyhoo, al programa La Ciutat.

LA NOVA NORMALITAT

La majoria de cinemes tornaran el 26 de juny

Les sales de cinema comencen a veure "la llum al final del túnel": La majoria, a Catalunya i l'Estat, reobriran entre el 26 de juny i el 3 de juliol, confirma a l'ACN el president del Gremi d'Exhibidors de Catalunya. Camilo Tarrazón adverteix que les estrenes més llamineres pel gran públic trigaran "unes setmanes" a tornar. I que les condicions de reobertura no seran fàcils per la seva economia: menys sessions i més esponjades, i un aforament del 50%, això, sempre que als respectius territoris s'hagi assolit la fase 3. Però el sector compta amb les "ganes de tornar al cinema" del públic que mostren "totes les enquestes" per començar a caminar. Un públic que haurà de dur la mascareta i que podrà seure junt si és "convivent".

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 30/05/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida ens comenta el nou planning d'estrenes cinematogràfiques que ja es deixen post posades pel més de juliol. Dani Arguimbau ens proposa mesures per sortir en positiu de la crisi del coronavirus, creant més llocs de treball. A la secció d'història amb Òscar González, tractem la figura de Felip II de Castella i els seus problemes amb els països baixos... entre d'altres.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 02/05/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida ens comenta les previsions de retorn a les sales de cinema i ens fa una proposta de "cine de Gangsters" per veure desde casa. A la secció d'història amb Òscar González, parlem de Sicília i de la importància d'aquesta gran illa Mediterránea al llarg de la història.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 25/04/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida ens comenta el seu darrer llibre sobre Buster Keaton, novetats cinematogràfiques a les plataformes i una selecció de pel·lícules per passar millor el confinament. Daniel Arguimbau, al "si jo fos...", ens proposa que amb la nova crisi econòmica pel coronavirus potser la gent s'anima a tornar a viure als pobles. A la secció d'història amb Óscar González, analitzem com els culebrots i "safareigs" han existit sempre, sobretot a les cases reials en totes les èpoques. Avui "Aquí hay tomate" històric.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 04/04/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida ens comenta les previsions de quan es podria tornar al cinema físicament, i ens fa unes recomanacions d'on poder veure films des de casa i una selecció de pel·lícules per passar millor el confinament. Daniel Arguimbau, al si jo fos, ens analitza la situació actual i com les grans multinacionals poden ser les grans beneficiades de la crisi. A la secció d'història amb Óscar González, viatgem a la guerra civil catalana del segle XV, tot parlant amb Imma Muxella, autora d'una tesi situada sobre aquesta època: "La Terra en guerra. L'acció de les institucions durant el regnat de Renat d'Anjou"