Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

cinema

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 23/05/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de Campanya, entrevista amb Toni Postius, cap de llista de Junts per Catalunya Lleida a les eleccions a l'alcaldia de Lleida. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  La gent gran s'endinsa al món del cel·luloide

  Avui en Miguel Cáceres ens ha explicat com serà el certamen cinematogràfic que se celebrarà aquest mes de juny a Barcelona. Es tracta del Festival Internacional de Cinema de la Gent Gran 'La gran pantalla', que es desenvoluparà als Cinemes Girona del 6 al 9 de juny.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 18/05/2019

  Una setmana més en David Cervelló i Pablo Mérida repassen l'actualitat cinematogràfica. Aquesta setmana destaquen "Hellboy", "Casi imposible" i "Un hombre fiel" com a propostes pel cap de setmana. També parlem amb Joshua Aguilar amb motiu del seu llibre "El millonario de Silicon Valley" amb el que aprendrem les claus per ser emprenedor.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 16/05/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya, entrevista amb Sergi Talamonte, candidat del Comú de Lleida a l'alcaldia de Lleida. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 09/05/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels resultats a les eleccions de la Cambra de Comerç de Lleida. Projecte emprenedor d'Anna Asnà, al capdavant de Xanna Complements. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 02/05/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Jèssica Sedeño i Maribel Morato del poder de la imatge. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio (Nit de Cinema)

  Una setmana més en David Cervelló i Pablo Mérida repassen l'actualitat cinematogràfica. Aquesta setmana analitzem el rècord de taquilla de "Los Vengadores EndGame" i el que han estat 11 anys de cicle de cinema Marvel. També comentem la resta d'estrenes de la setmana, com "Keepers, el misterio del faro" i "Uglydolls"