Temas

cinema

PREMIS GAUDI 2022

Més nominacions per al repartiment d’Alcarràs als Gaudí: Josep Abad, Albert Bosch, Xènia Roset, Montse Oró i Berta Pipó

‘Alcarràs’, de Carla Simón, i ’Un año, una noche’, d’Isaki Lacuesta, amb 14 nominacions, són les pel·lícules que parteixen com a favorites en la quinzena edició dels Premis Gaudí. Aquesta edició inclou com a novetats les categories de millor direcció novella, millor interpretació revelació i millor guió adaptat. Entre les nominacions d'interpretacions hi ha cinc dels actors que han participat a Alcarràs: Josep Abad, Albert Bosch, Xènia Roset, Montse Oró i Berta Pipó. 'El sostre groc', d'Isabel Coixet, opta a millor pel·lícula documental. El palmarès es donarà a conèixer a la gala del 22 de gener de 2023 al MNAC, presentada per l’actriu Llum Barrera.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A l'Estat de Salut coneixem el dia a dia del Banc dels Aliments de Lleida parlant amb la seva directora Teresa Farré i amb la coordinadora de l'àrea de nutrició, Lourdes Tecchia. Seguim amb les estrenes de cinema i plataformes i les recomanacions literàries que ens porta l'escriptora i blogger Marta Planes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A l'Estat de Salut d'aquesta setmana entrevistem el director de l'IRBLleida, el doctor Diego Arango. Seguim amb les estrenes de cinema i plataformes i parlem amb Joan Ramon González, president de l'Associació d'Amics de la Seu Vella de Lleida que ens parla de l'ascens avui de la campana Mònica al campanar de la Seu Vella de Lleida i del simposi de la Porta dels Apòstols.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'escriptor Francesc Serés, que presenta la seva última novel·la La mentida més bonica (Proa). Seguim amb les novetats de sèries i pel·lícules al cinema i a les plataformes i l'escriptora i blogger Marta Planes avui ens recomana les novel·les pòstumes d'Almudena Grandes i Andrea Camilleri.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem el filòsof i escriptor Ferran Sáez que ens presenta el seu últim llibre Acaçar la boira. Seguim parlant de llibres i recomanacions literàries que ens fa l'escriptora Marta Planes i les notícies de la televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tret de sortida a les Festes de la Tardor de Lleida aquest dimecres, amb la lectura del pregó i els primers concerts. Parlem de l'actualitat audiovisual amb Miki de Santiago i coneixem els carrers de Balàfia amb Joan Ramon González.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del retorn a la normalitat de les Festes de la Tardor de Lleida, que es celebraran del 28 de setembre al 2 d'octubre. El regidor de Festes de la Paeria, Ignasi Amor ens n'explica els detalls. Seguim amb les estrenes de cine i plataformes que tenim aquesta setmana i acabem el programa d'avui amb l'escriptora i bloguer Marta Planes que ens porta un parell de recomanacions literàries.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El primer cap de setmana d'octubre torna el Benviguts a Pagès, la festa de la pagesia catalana de la qual en coneixerem alguns detalls. Seguim amb l'actualitat audiovisual, les estrenes a les plataformes i al cinema amb Miki de Santiago i la Marta Planes ens explica què ha llegit aquest estiu i com es presenta la tardor literària.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels efectes de l'onada de la calor a les comarques de Lleida i l'augment del risc d'incendi. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Entrevista amb el regidor d'Ocupació a la Paeria i president de l'IMO David Melé i repassem les estrenes als cinemes i a les plataformes.