Temas

cinema

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tret de sortida a les Festes de la Tardor de Lleida aquest dimecres, amb la lectura del pregó i els primers concerts. Parlem de l'actualitat audiovisual amb Miki de Santiago i coneixem els carrers de Balàfia amb Joan Ramon González.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del retorn a la normalitat de les Festes de la Tardor de Lleida, que es celebraran del 28 de setembre al 2 d'octubre. El regidor de Festes de la Paeria, Ignasi Amor ens n'explica els detalls. Seguim amb les estrenes de cine i plataformes que tenim aquesta setmana i acabem el programa d'avui amb l'escriptora i bloguer Marta Planes que ens porta un parell de recomanacions literàries.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El primer cap de setmana d'octubre torna el Benviguts a Pagès, la festa de la pagesia catalana de la qual en coneixerem alguns detalls. Seguim amb l'actualitat audiovisual, les estrenes a les plataformes i al cinema amb Miki de Santiago i la Marta Planes ens explica què ha llegit aquest estiu i com es presenta la tardor literària.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels efectes de l'onada de la calor a les comarques de Lleida i l'augment del risc d'incendi. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Entrevista amb el regidor d'Ocupació a la Paeria i president de l'IMO David Melé i repassem les estrenes als cinemes i a les plataformes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Jordi Escuer, director del Festival Circ Picat que es celebra a Alpicat fins diumenge. Amb en Joan Ramon Zaballos viatgem fins a Nàpols i la Costa Amalfitana. Actualitat del món audiovisual i les estrenes de cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment dels incendis forestals que afecten a les comarques de Lleida, a la Noguera i al Solsonès. Parlem amb Diana Reig, una veïna de Clua desallotjada del seu habitatge aquest dimecres a la tarda. Entrevista amb Carol Mitjana, directora del Centre Geriàtric Lleida que aquest dijous a la tarda celebren el Festival Primabuela Sound. Petits plaers amb la dietista Marta Romera i l'actualitat de la tele i el cine amb Miki de Santiago.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el psicòleg Rafael Santandreu que ens parla del seu mètode per superar les pors agudes, l'ansietat, la hipocondria i qualsevol termor irracional, d'acord amb la publicació del seu últim llibre "Sense por". Petits plaers, amb la dietista integrativa Marta Romera i l'actualitat d'estrenes de plataformes, televisió i cinema amb Miki de Santiago.