Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

cinema

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 23/01/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui continuem parlant de les afectacions del temporal Gloria a les comarques de Lleida, sobretot a la xarxa viària. Parlem amb el president de la Diputació de Lleida Joan Talarn que ha visitat un dels punts d'esllavissades a Castell de Mur. Radiografia del territori pel que fa a desbordament de rius a la Segarra i l'Urgell. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago i agenda cultural a Lleida i comarques.

 • David Cervelló

  LES MATINADES D´ONDA CERO CATALUNYA

  Nits de ràdio 18/01/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida arriba, com tots els divendres, amb les estrenes de la setmana, amb especial atenció a "Jojo Rabit" una de les nominades als oscars i "Malasaña 32" producció española de terror. A la secció d'història amb Óscar González parlem d'una novel.la històrica "El cielo sobre Alejandro" de Luis Villalón.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 11/01/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida arriba, com tots els divendres, amb les estrenes de la setmana, amb especial atenció a "1917" ambientada en la I guerra mundial. A la secció d'història amb Óscar González analitzem avui com eren realment els anys 20 del segle passat, eren realment tan feliços com sembla?

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 20/12/19

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui repassem l'agenda del cap de setmana amb els actes que hi ha a Lleida i comarques. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Mongòlia amb Joan Ramon Zaballos i comentem novetats de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 14/12/2019

  Pablo Mérida ens comenta les estrenes cinematogràfiques de la setmana, comentem les nominacións als globus d'or. A la secció d'història Òscar Gonzàlez ens parla del llibre: "El Cid. Historia y mito de un señor de la guerra", parlem amb el seu autor en David Porrinas per saber més d'aquest periode històric i de la vida del seu protagonista, era realment com la imatge que tenim d'ell per les películes?

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 12/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal amb Maria Burrel (Cs), Joan Ramon Castro (JxCAT), Xavi Palau (PP), Sergi Talamonte (Comú de Lleida) i Carme Valls (PSC). Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 06/12/2019

  Pablo Mérida ens comenta les estrenes de la cinema, que aquesta setmana al ser pont s'estrenen avui. L'exitosa autora Rut Nieves ens presenta avui a nits de ràdio "Naciste para disfrutar" una obra amb la que ens explica els motius pels que fins ara moltes dones no aconseguien gaudir d'emocions i sexualitat i com fer el canvi per guadir plenament. David Morales ens acosta el món de les al·lèrgies amb Dra. Mª Teresa Dordal, presidenta de la Societat Catalana d'Al·lèrgia i Immunologia Clínica, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya