Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

cinema

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 31/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Viatgem a Berlín amb Joan Ramon Zaballos, quan està a punt de complir-se els 30 anys de la caiguda del Mur de Berlín. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 24/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Maria Esteve, president API Lleida i Ernest López, director del Saló Immobiliari de Lleida. Parlem de moda amb Jessica Sedeño, petits plaers d'alimentació saludable amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 12/10/2019

  Pablo Mérida ens comenta aspectes del festival de Sitges i de l'estrena més destacada de la setmana, en aquesta ocasió la nova de Woody Allen. Óscar González ens porta la història a Nits de Ràdio. Seguim la masterclass sobre l'antiga Roma, avui aprenem com estaven organitzades les ciutats estat i com es van anar annexionant a Roma per esdevenir ciutadans.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 10/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, amb la manifestació del sector de l'oli a Madrid i els actes del Dia de la Salut Mental. Petits plaers amb Marta Romera que ens parla de les APPS que ens ajuden a obtenir informació sobre els aliments saludables i espai de televisió, sèries i cine amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 03/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. "Parlem de l'exposició Experiment Any 2100. Què ens espera a la Terra del futur?" amb Jordi Aloy coordinador de la mostra de CaixaForum Lleida. Consultes amb Bufet Montanya i parlem de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 02/10/2019

  Avui hem volgut posar en valor els avis i àvies del nostre país. Ens han visitat a l'estudi per a berenar l'actor Carlos Iglesias i el director de cine Santiago Requejo, que han fet la pel·lícula 'Abuelos'. També ha vingut en Lluís Soler a posar-nos a l'agenda els concerts dels propers dies i mesos. Hem entrevistat la bailaora Eva Yerbabuena i hem explicat les notícies del dia amb Xavier Abelló. Georgina Boixereu ens ha portat, a través de la seva càpsula del temps, a la proclamació de Mariano Rajoy com a líder del PP al 2004.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Sí, es pot ser emprenedor a partir dels 50

  Avui hem berenat amb dos homes magnífics. Són en Santiago Requejo, director de cinema, i en Carlos Iglesias, actor. El primer ha dirigit i el segon ha protagonitzat la pel·lícula 'Abuelos', que s'estrena aquest 11 d'octubre a les sales de cinema. És un film que serveix per posar en valor les persones que a partir dels 50 anys són expulsades del mercat laboral.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 19/09/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal per parlar de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a Lleida: aparcaments, zona blava, carrils bici, actes del Dia sense Cotxes. Amb Ángeles Ribes (Cs), Ignasi Amor (ERC), Joan Ramon Castro (JxCat), Xavi Palau (PP) i Carme Valls (PSC). Espai de sèries, televisió i cine amb Miki de Santiago.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 06/09/2019

  Avui ha vingut a berenar al programa un brasiler que viu a Barcelona i que aquest cap de setmana ajuda a aixecar el Festival Dia de Brasil, que arriba a l'onzena edició a Barcelona. A més, hem estrenat la secció d'en José Agustín Gómez, que encara no té nom. I també hem estrenat la d'en David Cervelló, que el divendres ens portarà les faves (tendres o no). Els plans de cara al cap de setmana han arribat de la mà de la María Gómez, Marc Navarro, Georgina Boixereu i Pablo Alcaraz.