Temas

Catalunya

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 5/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer si tenien anècdotes gracioses de casaments. Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui fa 59 anys que va morir l'actriu i cantant Marilyn Monroe. Seguidament hem entrevistat a Carme Farrarons, representant de la família Farrarons propietaris de l'Hotel Llevant de Llafranc, per tractar el tema de l'arribada de turistes estrangers a Espanya. A posteriori, hem parlat sobre que hi ha hagut un rècord de dones afiliades a la Seguretat Social, però temporals i amb baixos salaris, amb el director d'Adecco Group Institute, Javier Blasco. Després hem fet una secció amb La Forte, i una altra amb el Nacho. També hem comptat amb la visita de l'Alan Lillo, actor, imitador i humorista de programes com Crackòvia o Polònia. Seguidament hem tingut la secció del ja conegut “grupete de noche” per parlar de Twitter. I, finalment, com cada dia, la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB L'ENRIC SÁNCHEZ

Avui hem parlat amb el millor imitador de Pep Guardiola: Alan Lillo

Alan Lillo és un actor, imitador, locutor, presentador de televisió i humorista català. Conegut per programes de TV3 com Crackòvia i Polònia és un referent al món de la imitació per fer personatges com Neymar, Eduardo Inda, Jordi Turull, Risto Mejide, i molts més.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 03/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quin és el seu destí somiat per anar-se'n de viatge. Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar del grup The Doors i de mítiques cançons seves com “Hello I love you”. Seguidament hem entrevistat al Carles Gilibets, director del festival Som de Mar, per parlar sobre com es desenvoluparà aquest any, quines mesures sanitàries s'aplicaran i quins artistes aniran. També hem parlat amb la Dra. Carolina Rivas, Oftalmòloga del Institut de Lleida d'Oftalmologia, sobre la miopia als infants. A posteriori hem tingut la secció de la Judit Tiral sobre viatges i una tertúlia amb tres joves on hem parlat de temes com la covid, el món laboral i la salut mental, entre d'altres aspectes.

Per acabar les entrevistes del dia hem comptat amb el José Ruiz, expert en Neuromàrqueting, comportament del consumidor i empresari. Amb ell hem tractat temes com són les estratègies que utilitzen les empreses per influir als consumidors, o quins tipus de Neuromàrqueting hi ha. Seguidament, hem fet una secció amb la Ingrid Sunyer, i per acabar, com cada dia, hem tingut la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 04/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer si tenen mascotes, i si prefereixen un gos o un gat.

Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui fa 44 anys que va morir el famós cantant cubà Antonio Machín. Seguidament hem entrevistat a la ginecòloga i Cap del servei d'Obstetrícia de l'Hospital Germans Tries, Carme Comas, per parlar sobre la violència obstetrícia i dels parts a casa. A posteriori, hem parlat sobre l'ús de la crema solar amb la Dra. Elena Arnal, dermatòloga i directora de la clínica Elena Arnal de Santander. Després hem fet una tertúlia amb tres persones grans, i hem tractat temes com les noves tecnologies, la difusió de la informació en la pandèmia i aprenentatges i nets, entre altres temes. També hem comptat amb la secció del Leo Margets, i després hem parlat amb Miki Esparbé, actor català amb una gran trajectòria professional en teatre, cinema i televisió. Seguidament hem tingut la secció de la Sol Aguirre, i per acabar, com cada dia, hem tingut la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB L'ENRIC SÁNCHEZ

Miki Esparbé presenta la pel·lícula Donde caben dos, a La Brúixula d'Estiu

Miki Esparbé és un actor català amb una gran trajectòria professional en teatre, cinema i televisió. Es va llicenciar en Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra, i també va estudiar interpretació a l'escola de teatre Nancy Tuñón, a Barcelona. Va començar la seva carrera en la televisió, en programes vinculats amb El Terrat, Salvados, Divendres i Palomitas, on ha fet diversos cameos. El 2013 va saltar a la fama en la pantalla gran, amb la pel·lícula “Barcelona, nit d'estiu”. El 2014 va rodar “Perdiendo el norte” estrenada el març de 2015. Avui ens ha vingut a presentar al programa la pel·lícula “Donde caben dos”.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB L'ENRIC SÁNCHEZ

José Ruiz, expert en Neuromàrqueting i comportament del consumidor

José Ruiz és considerat un dels més grans experts en neuromàrqueting del nostre país, centra la seva activitat en la direcció i realització d'estudis de neurociència aplicada a l'empresa i a el comportament de consumidor. A més, és fundador i CEO de Goli Neuromarketing, empresa pionera a Espanya en la investigació en neuromàrqueting i l'estudi de l'comportament de consumidor a través de neurociència aplicada. També és pioner en l'aplicació de la Intel·ligència Artificial a l'estudi del comportament humà en entorns reals de compra, i és un dels conferenciants internacionals més demandats en neuromàrqueting, comportament de consumidor, innovació i tendències.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 02/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quin és l'invent que encara no existeix i que hauria d'existir perquè ens resoldria molts problemes. Després d'això i de les noticies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui va morir el famós tenor italià Enrico Caruso. Després hem entrevistat a la farmacèutica i docent, Cristina Bartolomé, sobre quina és la farmaciola perfecte per portar-nos de vacances o què podem fer si ens pica una medusa, entre d'altres coses. A posteriori, l'Ana Cruiseilles ens ha fet una secció sobre tot el que ha passat als JJOO. Seguidament hem fet una secció de notícies d'ultima hora, les hem comentat i hem fet un concert improvitzat. També hem parlat amb Jacint Soler-Padró, advocat i doctor en economia, i hem parlat sobre la apujada de preus de les vacunes Pfizer i moderna, l'atur i el salari mínim interprofessional. Després hem canviat totalment d'àmbit i hem parlat amb la Ana Albiol, maquilladora i comunicadora, sobre la seva professió i trajectòria professional, els seus cursos online, i projectes futurs. A la última part del programa hem tingut la secció de la Carla Lladó i per acabar, com cada dia, hem tingut la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB L'ENRIC SÁNCHEZ

Ana Albiol, maquilladora i comunicadora

Ana Albiol és maquilladora professional i comunicadora. Ha treballat per a marques com Yves Saint Laurent, Bobbi Brown, Guerlain o Nars, amb els quals va treballar per primera vegada a la Fashion Week de Londres. Li té por a la zona de confort i va marxar a viure a Londres per descobrir que sola tampoc s'estava tan malament. Ella creu en la V.I.D.A. i en el maquillatge en positiu, que ens ajuda a potenciar el que més ens agrada de nosaltres i, en definitiva, a ser més feliços.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 31/07/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, dirigit per Esther Eiros i presentat per Carles Lamelo.