Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Catalunya

 • Carles Lamelo

  GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

  Quant contaminen realment els avions?

  A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo entrevistem al doctor Jorge Rodríguez, del Cidetec, del parc tecnològic de Guipuzkoa, expert en millora d'eficiència en les cobertures dels avions. Amb ell abordarem la polèmica mesura proposada per l'Ajuntament de Barcelona i l'equip de govern d'Ada Colau de suprimir el pont aeri i deixar d'emprar els avions en els seus desplaçaments tant com sigui possible. Amb el Dr. Rodríguez tractarem d'escatir quant contaminen realment els avions.

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 18/01/2020

  Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui parlem de l'impacte real de l'aeronàutica en l'emissió de gasos d'efectes contaminants. El doctor Jorge Rodríguez, del parc tecnològic de Guipuzkoa ens explica què s'està investigant per fer més sostenible l'aviació. També hem convidat a la plataforma de viatgers WeRoad, que organitza viatges per a motxillaires. Elisabeth Esporrin ens dona l'actualitat de l'esquí, en un cap de setmana on la neu tornarà a omplir les pistes; entrevistem al periodista Zigor Aldama, guardonat recentment amb el premi Colombine per un reportatge sobre la situació a la frontera entre l'Índia i el Nepal i amb Lola Escudero, de l'editorial GeoPlaneta recorrerem les millors rutes en tren del món.

 • David Cervelló

  LES MATINADES D´ONDA CERO CATALUNYA

  Nits de ràdio 18/01/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida arriba, com tots els divendres, amb les estrenes de la setmana, amb especial atenció a "Jojo Rabit" una de les nominades als oscars i "Malasaña 32" producció española de terror. A la secció d'història amb Óscar González parlem d'una novel.la històrica "El cielo sobre Alejandro" de Luis Villalón.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 17/01/2020

  Avui hem berenat amb el músic Josele Santiago, component del grup 'Los enemigos' Josele Santiago. Ells ens ha presentat el llibre-disc 'Josele Santiago. Conde Duque en directo'. A més hem anat de ruta per Catalunya cridant allò de 'Que no arribi dilluns!'. Però sense perdre de vista l'actualitat de la jornada, marcada per l'arribada de la borrasca Glòria.