Temas

Catalunya

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 17/04/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana a Gente Viajera Catalunya repassem la situació de l'hostaleria i el Turisme en aquest entorn de restriccions, com venim fent darrerament. Avui ens situarem a Lleida, amb Josep Castellarnau, president de la Federació d’Hostaleria de la capital del Segrià. Viatjarem a Tailàndia, una de les destinacions que acaba d’anunciar que s’obre als turistes vacunats, assaborirem les millors escalopes d’Espanya i entrevistarem al viatger Javier Peña, defensor del turisme sostenible.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 17/04/2021

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Comentem les estrenes cinematogràfiques de la setmana amb Pablo Mérida. Destaquem l'inici del BCN Film Fest.

A la secció de història, Òscar González parlem de la novel·la al segle XIX a Regne Unit i ho fem amb Imma Muxella.

Dani Arguimbau ens explica, a la seva columna, què faria "si ell fos..."

EL PROGRAMA D¨ESPORTS D´ONDA CERO CATALUNYA

Ona Esportiva 16/04/2021

Al programa d' avui, amb el Víctor Patsy i el Xavi Salvatella, analitzem la prèvia de la final de la Copa del Rei 2021 que demà juguen a Sevilla el FCB i l' Athletic Club de Bilbao.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Lídia Pujol recull el llegat de Cecília en un nou treball discogràfic

Cecilia deia que les seves cançons havien de ser per la posteritat. I no va anar gens desencaminada. Més de 40 anys després de la seva mort, el llegat d’aquesta cantautora cabdal per la història de la música segueix ben viu. Són moltes les intèrprets que l’han versionat, entre elles Sole Giménez. Ara, la cantautora catalana Lídia Pujol recupera els seus grans temes i li dedica un disc.

L’ACTUALITAT A FONS

Les residències celebren la baixada de la mortalitat, però aposten per la prudència

Les residències han passat de ser un lloc crític pel coronavirus a un dels més segurs. I és que el risc de mortalitat ha caigut un 98% després de la vacunació. En parlem amb Cinta Pasqual, presidenta de la Patronal de Residències de Catalunya, que celebra els resultats, però ho fa amb prudència assegurant que no es pot abaixar la guàrdia.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 16/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb amb la cantautora Lídia Pujol que ens presenta el seu darrer disc dedicat a 'Cecilia'. En actualitat parlem amb Cinta Pasqual, presidenta de la Patronal de Residències de Catalunya, sobre la bona situació de les residències després de la vacunació. També parlem amb el cantant Javi Mota. I amb en Guillem Cabeza fem un repàs a un any de la nostra història. I acabem la setmana fent un repàs a les novetats sobre sèries amb en Jaume Mas.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 16/04/2021

Podcast de 'Notícies migdia' d'Onda Cero Catalunya, amb Gabriel Figueredo i Marcos Díaz.