Temas

Cabify

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 20/05/19

Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Oriol Junqueras han estat més d'una hora al Congrés fent tràmits i gestions per acreditar-se com a diputats. Raül Romeva ha fet el mateix al Senat. Pel que fa a la campanya per a les eleccions municipals, el tema de l'habitatge ha entrat avui de ple. I també hem explicat que més de 2.000 taxistes preparen una querella criminal contra UBER i CABIFY.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

Taxis i VTC estaran condemnats a conviure a Barcelona

El professor de Dret Administratiu de la UOC i la UB Marc Tarrés ha explicat al programa que les companyies Uber i Cabify podien adaptar-se al decret del Govern de la Generalitat que regula els VTC. Tot i haver marxat de Barcelona i haver deixat via lliure als taxistes, Tarrés assegura que ambdues companyies acabaran convivint amb el sector del taxi a la capital catalana.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 31/01/2019

Uber i Cabify marxen de Barcelona davant el decret que regula el sector. Des de l'ajuntament asseguren que no entenen aquesta decisió. A les portes del trasllat dels polítics presos a Madrid, Quim Torra anuncia que els visitarà abans de que marxin. I també hem recordat l'incendi, ara fa 25 anys, del Gran Teatre del Liceu.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 31/01/2019

Uber i Cabify marxen de Barcelona, en parlem amb Eduardo Martin, president d’UNAUTO a Espanya. Reportatge de Victòria Blactot sobre el 25è aniversari de l’incendi del Liceu. Fem tertúlia política amb Toni Coll, Raimond Blasi, Koldo Blanco i Eulalia Reguant. El xef Davide Tenconi ens parla del mundial de la gastronomia, el concurse Bocuse d’Or.