Temas

Antonio Carmona

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 09/12/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 10 de noviembre hem berenat amb la periodista i escriptora Pilar Eyre que presenta el seu llibre ‘Yo, el Rey’. En actualitat parlem de les novetats en les obres de l’estació de La Sagrera que ja veu pasar-hi trens després que estigui en obres des del 2011, en parlem amb el portaveu de Rodalies Antonio Carmona. Amb en Víctor Ruiz parlem del pas del Beatles per Catalunya i la petjada que van deixar.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Antonio Carmona (Renfe): “La detenció de 99 grafiters servirà per dissuadir als futurs vàndals”

99 grafiters van ser detinguts ahir per provocar danys als vagons de metro i tren. Es calcula que la despesa en danys causats pels detinguts superaria els 22 milions d’euros. Des de Renfe, el portaveu Antonio Carmona, valora positivament l’acció però assegura que això no soluciona el problema. Tot i això, creu que aquesta operació servirà com a mètode dissuasiu per a futurs grafiters.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 12 de novembre hem berenat amb Ignacio López Goñi, microbiòleg que ha publicat un assaig que ens parla sobre com encararem les pandèmies del futur. En actualitat parlem amb Antonio Carmona, portaveu de Renfe, sobre la detenció de 99 grafiters per fer destrosses als trens valorades en 22 milions d’euros. I amb German Espinosa, xef de la Fonda España, parlem sobre com s’han adaptat a les restriccions anti-Covid amb un menú de luxe. El David Cervelló ens porta la seva actualitat a la seva secció. I per últim, a la tertúlia política parlem sobre les futures eleccions del pròxim febrero amb els partits: Ciutadans, Esquerra Republicana i el Partit Socialista de Catalunya

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/10/2019

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres Corbacho. El Celestino, no, l'altre. El gran Jose Corbacho ha passat per l'estudi del programa per presentar-nos el seu nou show i per parlar del món de l'humor i dels còmics. A més, l'Adriana Díaz ens ha parlat de la castanyada i de Halloween, el mateix dia que la Laura Estrada ha remogut els morts. Tot plegat sense deixar de rebre la càpsula del temps de la Georgina Boixereu, que avui ens ha portat a 1956 i al Paseo de La Habana de Madrid. Amb la Laura Pons i l'Albert Arranz hem fet el relat de les notícies del dia.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les conseqüències dels aiguats a Catalunya

Avui a La Ciutat de Mònica Günther parlem de les conseqüències del temporal que ha inundat diversos punts de Catalunya. En parlem amb l’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno; la cap de guàrdia de Protecció Civil, Montse Font; l’alcalde de Roda de Ter, Albert Serra; i el portaveu de Renfe, Antonio Carmona.

Entrevista en Aquí en la onda

Antonio Carmona: "Los colores del Atlético tiran mucho, es un equipo muy trabajador"

El cantante Antonio Carmona nos atiende en Aquí en la onda horas antes de la final de Europa League que disputa su equipo, el Atlético de Madrid. Nos habla de la época rojiblanca cundo los colchoneros no eran de los mejores equipo. Y explica que "el resto de finales las he vivido en casa pero con mucha ilusión". Asegura que "los colores del Atlético tiran mucho, es un equipo muy trabajador".