Temas

vaga

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 19/02/19

Continua el judici del procés, avui amb les declaracions de Jordi Turull i Raül Romeva. El govern suspèn la seva agenda de cara a la vaga general del 21F i fixa els serveis mínims. I també hem explicat que Quim Torra i Pere Aragonès compareixeran al Parlament per donar explicacions sobre els pressupostos catalans, però no es comprometen a aprovar-os.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 05/02/19

Estat i Generalitat estudien incorporar un testimoni en les seves trobades que doni fe de les seves negociacions. La Intersindical CSC ajorna fins al proper 21 de febrer la vaga general convocada per aquest dijous. Les defenses de Junqueras, Romeva, Rull, Turull i Sànchez demanen que s'ajorni l'inici del judici del procés.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 24/01/19

Els taxistes amenacen amb noves aturades si el govern no compleix les seves promeses...les VTC exigeixen la retirada del decret llei. En política municipal hem explicat que ERC reitera el seu NO a presentar una candidatura unitaria amb Quim Forn. I també hem explicat que el Parlament ha aprovat la creació de 750 places de Mossos d’Esquadra i 120 de Bombers.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 23/01/19

Continua la vaga del taxi a Barcelona...aquesta tarda sabrem si accepten o no la nova proposta del govern. Joaquim Forn ha confirmat que es presenta com a candidat a les eleccions municipals de Barcelona. I també hem explicat que el govern presentarà avui la denúncia contra la Policia Nacional per les detencions de la setmana passada contra 2 alcaldes i membres de CDRs.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 22/01/19

Nou conflicte entre ERC i JXC després del recurs presentat per Carles Puigdemont al TC contra el Parlament de Catalunya. També hem explicat tot el que ha donat de si el cara a cara a La Ciutat entre l'alcalde de Badalona, Àlex Pastor i el cap de llista de PPC, Xavier Garcia Albiol. I molt pendents també avui del conflicte entre els sectors del taxi i les VTC.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 21/01/19

Taxistes i VTC continuen en peu de guerra en plena batalla pel sector. En plana política, hem explicat que el bloc constitucionalista demana a Quim Torra que trenqui ja el cordó amb Waterloo. I també hem estat pendents de Lleida, on avui ha començat el judici contra l'acusat de disparar mortalment contra dos agents rurals a Aspa.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

Damià Calvet: 'El Govern ha ofert als taxistes una oportunitat de modernitzar-se'

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha defensat a Onda Cero el decret sobre les VTC que pretén impulsar. El vol negociar amb els taxistes, tot i que els professionals del sector el rebutgen de ple. UBER i Cabify surten mal parades amb un decret que els conductors de taxis consideren que segueix beneficiant les VTC.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 18/01/19

Els taxistes convoquen vaga indefinida en senyal de rebuig al decret llei de la Generalitat sobre les VTC...una proposta, la del govern, que tampoc ha agradat al secotr de les VTC. El Síndic de Greuges constata que hi ha indicis evidents de maltractament en el nadó de dos mesos de Pineda de Mar.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 16/01/19

La Policia Nacional ha detingut 11 persones per haver ocupat les vies de l’AVE a Girona durant les protestes dels CDRs del passat 1 d’octubre. La Generalitat prohibirà durant un any que es construeixi a menys de 500 metres del litoral a la Costa Brava. La sanitat concertada torna a la vaga el proper mes de febre.