Temas

vaga

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/07/19

Quim Torra i Ada Colau s'han reunit aquest migdia al Palau de la Generalitat en la que ha estat la primera trobada des de la constitució del nou govern municipal. Els manters tornen al carrer a la nit un cop desapareixen els agents policials...amb tot, des de la Plataforma d’afectats pel Top Manta celebren la mesura. I també hem explicat que els treballadors de terra d'Iberia donen de temps fins divendres per que la companyia s'avingui a negociar.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 29/07/19

El president Quim Torra no pagarà les tres multes què l’hi ha imposat la Junta Electoral Central acusant-lo de vulnerar la neutralitat informativa en període electoral. El Tribunal Superior de Justicia de Catalunya ha rebutjat paralitzar l’activitat de les delegacions de la Generalitat a Alemanya, Suïssa i Regne Unit tal i com havia demanat l’executiu de Pedro Sánchez. El comitè d’empresa dels treballadors d’Ibèria considera un èxit la vaga d’aquest cap de setmana i aposta per seguir negociant amb l’empresa.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 26/07/2019

En el dia dels avis berenem amb el director dels ‘Amics de la Gent Gran’, Albert Quílez, i una de les moltes voluntàries de la fundació, la Reyes Carla. Sabrem l’última hora de la vaga convocada a l’Aeroport del Prat i parlarem sobre els drets dels viatgers. I acabarem parlant de música amb Marta Lozano.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GUNTHËR

7 mesos de llista d’espera per examinar-se del carnet conduïr

Els professors d’autoescola tornen a estar en peu de guerra. Es queixen que els alumnes no poden fer els exàmens pràctics de conduïr per la falta d’examinadors i d’administratius a les prefectures de Catalunya i denuncien que el sistema està col·lapsat.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 11/07/19

Nuria Marín és la nova presidenta de la Diputació de Barcelona gràcies a l'acord entre el PSC i JxC. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat el processament de Quim Torra i desestima la sol·licitud de recusació que el president català havia fet contra el jutge que instrueix la seva causa. I també hem explicat que els treballadors de terra d'Iberia convoquen vagues per 27 i 28 de juliol a l'aeroport de Barcelona

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 24/05/19

La mesa del Congrés suspèn de les seves funcions als diputats en presó preventiva. Tot plegat en l'últim dia de campanya per a les eleccions europees i municipals. I també hem estat molt pendents de la nova jornada de vaga dels treballadors del metro de Barcelona per la gestió de l'amiant.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 08/04/19

Comença el compte enrere per a l'inici de la campanya electoral amb discrepàncies entre el bloc independentista. Nova jornada de vaga al metro de Barcelona amb evidents problemes de mobilitat. I també hem explicat quines són les previsions del Gremi de Llibreters de cara a Sant Jordi.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 08/03/19

Molt pendents avui de la vaga general del 8 de març en motiu del Dia Internacional de la Dona. També hem explicat que Manuel Valls ha presentat a la seva número 2 de cara a les eleccions municipals a l'ajuntament de Barcelona.