Temas

vaga

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/01/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment de les vagues que hi ha en el sector sanitari i educatiu. Parlem de patrimoni amb Jesús Brufal que avui ens presenta el castell de l'Albagès. Seguim amb el naturòpata Albert Rami i obrim una finestra al món per viatjar amb Joan Ramon Zaballos fins a Sri Lanka.

Actualitat

Els treballadors d’Idiada en vaga

Els treballadors d’Applus Idiada han començat aquest dilluns a les 5:00 una vaga de 24 hores per exigir una revisió dels sous i més mesures de seguretat.

Mobilitzacions Educació

Educació proposa reduir una hora lectiva a tots els docents

Educació mou fitxa a falta de cinc dies perquè comenci el curs escolar. La conselleria de Josep González Cambray proposa als sindicats reduir una hora lectiva a tots els docents si desconvoquen les vagues previstes per als dies 7 i 28 de setembre.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/07/19

Quim Torra i Ada Colau s'han reunit aquest migdia al Palau de la Generalitat en la que ha estat la primera trobada des de la constitució del nou govern municipal. Els manters tornen al carrer a la nit un cop desapareixen els agents policials...amb tot, des de la Plataforma d’afectats pel Top Manta celebren la mesura. I també hem explicat que els treballadors de terra d'Iberia donen de temps fins divendres per que la companyia s'avingui a negociar.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 29/07/19

El president Quim Torra no pagarà les tres multes què l’hi ha imposat la Junta Electoral Central acusant-lo de vulnerar la neutralitat informativa en període electoral. El Tribunal Superior de Justicia de Catalunya ha rebutjat paralitzar l’activitat de les delegacions de la Generalitat a Alemanya, Suïssa i Regne Unit tal i com havia demanat l’executiu de Pedro Sánchez. El comitè d’empresa dels treballadors d’Ibèria considera un èxit la vaga d’aquest cap de setmana i aposta per seguir negociant amb l’empresa.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 26/07/2019

En el dia dels avis berenem amb el director dels ‘Amics de la Gent Gran’, Albert Quílez, i una de les moltes voluntàries de la fundació, la Reyes Carla. Sabrem l’última hora de la vaga convocada a l’Aeroport del Prat i parlarem sobre els drets dels viatgers. I acabarem parlant de música amb Marta Lozano.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GUNTHËR

7 mesos de llista d’espera per examinar-se del carnet conduïr

Els professors d’autoescola tornen a estar en peu de guerra. Es queixen que els alumnes no poden fer els exàmens pràctics de conduïr per la falta d’examinadors i d’administratius a les prefectures de Catalunya i denuncien que el sistema està col·lapsat.