Temas

universitat

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

Un cibersegrest que va per llarg

A la Universitat Autònoma de Barcelona fan mans i mànigues per treballar amb certa normalitat després de l’atac informàtic de la setmana passada. Poc es devien pensar que, just quan es reprenia la presencialitat després d’any i mig de virtualitat, tot quedaria de cap per avall. Fins al punt que dilluns passat es van haver de suspendre les classes.

Entrevista a La Ciutat

La pandèmia fa emergir una medicina social més efectiva i equitativa

La revista científica The Lancet publica els resultats d’un projecte d’investigació de la URV i la Universitat de Vanderbilt que ha analitzat noves formes de solidaritat comunitària extrapolables a partir del cas de les faveles de Río de Janeiro durant la pandèmia del coronavirus.

FORMACIÓ

Fundació Universitat de Girona: innovació i formació

A l'espai Setmana de la formació coneixem la Fundació Universitat de Girona, la institució creada per la Universitat de Girona amb l’objectiu de fomentar la recerca científica i la docència en tots els àmbits relacionats amb la Universitat de Girona.

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

Les universitats, a punt per a les classes virtuals

Aquest dimecres és l’últim dia que les universitats catalanes fan classes teòriques de forma presencial. A partir de demà i durant 15 dies els alumnes només aniran físicament a la facultat per fer pràctiques o estudis de recerca.

Dos detenidos

Desalojan a los acampados en la Plaza Universitat

La policía Municipal de Barcelona han desalojado esta madrugada a los últimos manifestantes que permanecían acampados en la plaza Universitat de la capital catalana y han retirado las tiendas de campaña, vallas y enseres que formaban un campamento en medio de la Gran Vía de la capital catalana.

LA GRAN BRÚIXOLA

Mai no és tard per anar a la universitat

Com cada dimarts, ha vingut al programa en Miguel Cáceres, que ens porta les històries de la gent gran de Catalunya. Avui ens ha portat un programa d'estudis que les persones de més de 55 anys poden portar a terme a la Universitat Central de Catalunya, a Manresa. Aquest programa

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 14/09/2018

Ada Colau es veu obligada a demanar perdó a la Universitat de Barcelona després d’apuntar que hauria rebut una suposada oferta per acabar la carrera de manera més fàcil.