Temas

TERTÚLIA INTERGENERACIONAL

LA CIUTAT, AMB MARÍA GÓMEZ

L'ús del cotxe: canvi d'hàbits o recuperar vells costums?

Parlem de l'ús del cotxe a La Ciutat. La María Gómez reflexiona sobre l'ús dels vehicles avui en dia i abans, amb dues persones més grans de 80 anys i dos joves menors de 30 anys en una tertúlia intergeneracional.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com ha canviat el món laboral en els darrers 50 anys?

A La Ciutat amb Mònica Günther analitzem els canvis que ha patit el món laboral en els darrers 50 anys en una tertúlia intergeneracional amb Enric Ollé, Jaume Jané, Pol Mena i Guillermo Chirino.

LA CIUTAT D’ESTIU, AMB JOSEP PUIG

L’amor d’ara i abans, ha canviat?

Acomiadem aquest agost amb l’última tertúlia intergeneracional sobre l’amor d’ara i abans. Hi ha moltes diferències? Els valors, dins aquest concepte, han canviat? Abans potser era més pur i ara és més esbojerrat? Com era una cita? És sobre el que reflexionem amb l’Enric i el Jaume, membres de FATEC i amb la Mònica i la Georgina, del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya a més de com s’aborda aquest tema des de les webs de cites.

LA CIUTAT D’ESTIU, AMB JOSEP PUIG

Com l’ús del plàstic s’ha convertit en un abús

Inaugurem nou espai a La Ciutat, les tertúlies intergeneracionals. En 30, 40 anys la vida ha canviat a un ritme vertiginós. Sobre aquests canvis i les maneres de veure la realitat, tant passada com actual, reflexionem tots els dijous d’aquest mes d’agost a la tertúlia intergeneracional i avui per parlar dels plàstics: abans i ara.