Temas

Tarragona

Aniversari

Dos anys de l'explosió a IQOXE

Aquest divendres es compleixen dos anys de l’explosió al reactor d’IQOXE al polígon petroquímic de Tarragona. Hi ha hagut canvis relacionats amb la seguretat i la química? Han variat els protocols? S'ha millorat la comunicació? Plataformes, sindicats i entitats veinals consideren que tot segueix igual.

PROGRAMA COMPLETO

Como el Perro y el Gato 05/12/2021

Presentado por Carlos Rodríguez e Iván Cortés. Con la colaboración de Ana Anglada y Marta Bravo. Producido por Beatriz Ramos y con la realización de Nacho Arias y José Luis Gómez.

LOTERÍA DE NAVIDAD

Dónde comprar Lotería de Navidad en Tarragona

El miércoles 22 de diciembre se celebrará en el Teatro Real de Madrid el sorteo de la Lotería de Navidad en el que se repartirán 2.408 millones de euros en premios y están disponibles 172 millones de décimos. Descubre aquí dónde puedes comprar tu décimo en la provincia de Tarragona.

Amb Miriam Franch i Pablo Alcaraz

La Ciutat, edició especial dedicada a Tarragona

Programa especial dedicat a la ciutat de Tarragona i als seus actius turístics. Parlem amb l'alcalde i conseller de turisme, Pau Ricomà, que destaca quins són els ingredients més rellevants en el panorama turístic de la capital tarragonina.