Temas

Shakira

CON AGUSTÍN ALCALÁ

Crónicas agustinas: Así ha sido la actuación de Shakira y Jennifer López en la Super Bowl 2020

Nuestro corresponsal en Estados Unidos, Agustín Alcalá nos cuenta en Más de uno todo lo que debemos saber de la Super Bowl, con la actuación de Shakira y Jennifer López en el Hard Rock Stadium de Miami. "Han metido un ritmo a un partido que, hasta que ellas han llegado, parecía bastante aburrido", dice y añade que "han demostrado que el ritmo latino ha sido mejor que el mismísimo partido".

LA CÀPSULA DEL TEMPS

Shakira és gairebé catalana de soca-rel

Avui la càpsula del temps de la Georgina Boixereu i Vozmediano ens ha portat fins al 2011. Un dia com avui, 8 de novembre però del 2011 la cantant Shakira va rebre a Hollywood, a Califòrnia, una estrella al Passeig de la Fama, convertint-se així en la primera colombiana que va obtenir aquesta distinció. Ella, però, té les arrels a Catalunya i també ha decidit que sigui el lloc on plantar-hi el seu futur.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 06/06/2019

Avui hem berenat amb Antoine Leonetti, que és el director de la mostra de cinema 'Fire!!'. A més hem preguntat a l'audiència per aquells petits fraus quotidians, avui que Shakira ha passat pels jutjats acusada de frau fiscal. A més, la Mònica Günther ens ha portat al 'Dijous, paella' al xef de l'Hotel España de Barcelona. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia i amb els representants dels partits polítics hem fet tertúlia com cada dijous.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 06/06/2019

Pedro Sánchez tanca la porta a una reunió amb Quim Torra. La inversió d’empreses estrangeres augmenta a Catalunya segons la Generalitat. La cantant Shakira assegura davant el jutge que no té cap deute amb Hisenda perquè entre 2012 i 2014 no residia a Espanya

Declara junto a Shakira por supuesto plagio

Carlos Vives canta 'La Bicicleta' a su llegada al juzgado: "Hace rato está mi corazón esperando por el juez"

El cantante Carlos Vives declara junto a Shakira en el Juzgado de lo Mercantil de Madrid por el supuesto plagio de la canción 'La Bicicleta' tras la demanda del cantante cubano, Liván Castellano Valdés. Vives ha dicho estar "encantado" de poder explicarse y a preguntas de los periodistas, ha comenzado a cantar la popular canción con algunas modificaciones.