Temas

llibres

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Carolina Blàvia directora artística del Festival Internacional de Fado de Catalunya que es celebra a Lleida del 14 al 23 d'octubre. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recomanacions literàries de la Marta Planes. Agenda cultural.

LITERATURA I ESPORT AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Tennis i....Agatha Christie

Alfonso Morillas, creador del blog Futbol Club de Lectura, ens recomana sis llibres relacionats amb el tennis.

LITERATURA I ESPORT AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Sis escriptores de futbol

Alfonso Morillas, creador del blog Futbol Club de Lectura, ens recomana sis llibres relacionats amb el futbol escrits per dones.

LITERATURA I ESPORT AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Olimpisme i superació

Alfonso Morillas, creador del blog Futbol Club de Lectura, ens recomana quatre llibres relacionats amb l'olimpisme i la superació.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Xavier Roure, director de Fira de Mollerussa que ens parla de la 148a edició de la Fira de Sant Josep i el 40è Saló de l'Automòbil que es celebra aquest cap de setmana a Mollerussa, el primer gran esdeveniment professional a Catalunya des de l'inici de la pandèmia. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. L'escriptora i blogger Marta Planes ens fa recomanacions de lectures i repassem l'agenda cultural.

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

“Sira” de Maria Dueñas el llibre més venut de ficció en castellà

Ens fa especial il.lusió que hagi estat el llibre “Sira” el més venut de Sant Jordi ja que la protagonista representa a “aquell personatge de dona forta i propietària del seu propi desti” en el que s’ha convertit la jove modista de “El temps entre costures”.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Llibres per pensar, amb Francesc Núñez

En aquesta setmana de Sant Jordi, el filòsof i sociòleg Francesc Núñez porta a La Ciutat una llista de llibres de temàtica filosòfica que ens ajuden a entendre la realitat que ens envolta.