Temas

llibres

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem el filòsof i escriptor Ferran Sáez que ens presenta el seu últim llibre Acaçar la boira. Seguim parlant de llibres i recomanacions literàries que ens fa l'escriptora Marta Planes i les notícies de la televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El primer cap de setmana d'octubre torna el Benviguts a Pagès, la festa de la pagesia catalana de la qual en coneixerem alguns detalls. Seguim amb l'actualitat audiovisual, les estrenes a les plataformes i al cinema amb Miki de Santiago i la Marta Planes ens explica què ha llegit aquest estiu i com es presenta la tardor literària.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/03/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem el músic i compositor de Castellserà David Pradas, que ens presenta el seu darrer treball discografic, L’arbre de l’alliberament, un homenatge a Maria-Mercè Marçal en el 70è aniversari del seu naixement, ja que posa música a 5 dels seus poemes. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i amb l'escriptora i blogger Marta Planes ens apropem a Sant Jordi coneixent noves veus, editorials i propostes literàries.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/02/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguint amb la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio, avui entrevistem Elvira Altés, historiadora i periodista que està al capdavant del projecte "Dones a les ones", un recorregut per la història de la ràdio a Catalunya a través de la veu de les dones. Seguim amb els remeis naturals que cada setmana ens porta el naturòpata Albert Rami i l'escriptora Marta Planes ens parla d'algunes de les novetats literàries que tindrem properament a les llibreries.

LA BRÚIXOLA, AMB MARCOS DÍAZ I MARÍA GÓMEZ

Qui va matar Sarah Brooks?

Aquesta és la pregunta que ens planteja Santiago Vera, autor del thriller 'La vida secreta de Sarah Brooks'. Una jove apareix morta en les profunditats del bosc de Stoneheaven. Un crim que deixarà al descobert els secrets més ocults dels ciutadans d'un petit poble nord-americà.

LA BRÚIXOLA, AMB MARCOS DÍAZ I MARÍA GÓMEZ

El manuscrito de niebla, una novel·la negra en plena Inquisició

'El manuscrito de niebla' (Espasa), de Luis García Jambrina, és una historia ambientada en el segle XVI, en plena Inquisició. Un tipograf apareix mort de forma violenta en una impremta de Salamanca. El taller està capgirat i han desaparegut diversos manuscrits d'Antonio de Nebrija.

La Brúixola

Susqueda, el pantà maleït

'El pantà maleït' (La Campana) és una novel·la de no ficció que ens endisa en el doble crim no resolt de Susqueda. La periodista Tura Soler ens presenta cronològicament la peces de la investigació que al llarg de les pàgines del llibre aniran encaixant a la perfecció.

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

Analitzem els discursos dels polítics pels pressupostos

El tema del dia són els pressupostos que aquest dimarts va presentar el Govern. Analitzem amb en Lluís Pastor com van valorar els partits aquests comptes i quins missatges entre línies ens envien els nostres polítics, uns missatges que moltes vegades queden amagats entre les seves paraules.