Temas

Juicio procés

XAVIER ABELLÓ, A LA BRÚIXOLA

Passos perduts: A les portes d'una sentència que ho marcarà tot

Com cada divendres en Xavier Abelló ens porta a passejar pel saló de Passos Perduts del Parlament de Catalunya, que és allà on es parla de política, habitualment, sense micròfons. Ell ens plasma aquelles històries polítiques de la setmana i les conseqüències posteriors. Aquesta setmana, mirant, sens dubte, a la sentència de l'1 d'octubre que ha d'arribar el dilluns 14 des del Tribunal Suprem.

EL GALLO ZUMBÓN

Rafa Latorre: "¿Qué hará la policía de la Generalitat cuando se conozca la sentencia del procés?"

Rafa Latorre en Más de uno comenta el tema del procés y como esas explicaciones que quieren ser tranquilizadoras y son todo lo contrario. El mejor resumen del procés hoy es el artículo que publica la Vanguardia del conseller de Interior titulado 'qué hará la policía de la Generalitat'. Miquel Buch tiene que explicar que va a hacer la policía autonómica cuando se conozca la sentencia del procés y el resultado es una colección de obviedades inquietante. ¿Por qué este hombre nos recuerda que la policía tiene que proteger las libertades?. Y es que esto fue el procés, una estrategia pasivo agresiva que pretendía demostrar que la ley ampara el incumplimiento de la ley.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Els reporters del procés potser necessitaran l'ajuda dels 'Guardian Angels'

El David Cervelló ha vingut un divendres més a servir-nos les faves tendres. Cada divendres dissecciona l'actualitat i ens l'ofereix des d'un punt de vista crític i amb molt d'humor. Aquesta setmana les ha repartit als manifestants independentistes que han agredit la reportera de Telecinco Laila Jiménez, també els polítics que no es posen d'acord de cara a la campanya electoral i, per acabar, fava per al contradictori (i peculiar) líder del PP de Barcelona Josep Bou.

XAVIER ABELLÓ, A LA BRÚIXOLA

Passos perduts: El tsunami independentista amenaça el 10-N

Com cada divendres en Xavier Abelló ens porta a passejar pel saló de Passos Perduts del Parlament de Catalunya, que és allà on es parla de política, habitualment, sense micròfons. Ell ens plasma aquelles històries polítiques de la setmana que acabaran desembocant en altres històries en els dies posteriors. Aquesta setmana ens acostem amb incertesa a la sentència del judici del procés.