Temas

Jaume Asens

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Jaume Asens: “l’arribada dels immigrants d’OpenArms pot provocar problemes de convivència a Barcelona”

El tercer tinent d’alcaldia, Jaume Asens, ha reivindicat amb orgull la gestió feta per acollir el vaixell d’OpenArms però ha reconegut que es poden donar problemes de convivència a Barcelona un cop acabi el permís especial de 30 dies que es dona als immigrants. I és que aquells que es vulguin quedar a Barcelona i no se’ls concedeixi l’asil quedaran en una situació d’irregularitat.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 04/07/2018

Connectem amb el port de Barcelona on acaba d’arribar el vaixell de Proactiva Openarms amb una seixantena d’immigrants a bord. En parlem també amb el tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Asens. Entrevistem l’actor Josep Julien per parlar de l’obra Audiència i Vernissatge. A l’espai Ciutat Solidària coneixem la iniciativa Dinners that matter. El coach Julio Rosales ens parla de la felicitat.

LA BRÚJULA

Jaume Asens: "No hay ningún motivo que justifique que los presos estén en cárceles lejanas a sus domicilios en Cataluña"

Ada Colau va a organizar una recepción para los familiares de Forn, Sánchez y Cuixart. Ha pedido el traslado a cárceles catalanas y el PSC les ha acusado de trasladar el debate al ayuntamiento. Hablamos con Jaume Asens, teniente de alcalde del ayuntamiento de Barcelona quien pide no confundir “los derechos humanos con el debate independentista”. Por eso argumenta que “pedir el traslado de los presos independentistas a cárceles de Cataluña es una cuestión de humanidad y de derechos humanos".

Lo último