Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Innovación

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C. Valenciana 04/12/2019

  La Brújula C. Valenciana 04/12/2019

  La Brújula Comunitat Valenciana comença amb les notícies que ens conten Amparo Sánchez i Ramón Pérez i després amb Palmira Benajas, l'espai de Consum amb el caqui com a protagonista, la innovació amb Jordi Nebot CEO de PaynoPain. Hui també analitzem les conclusions del congrés Tour4all sobre creuers accessibles que s'ha celebrat a València i amb Javi Mendigacha rebem Coque Malla que estarà el 6 a Sant Vicent del Raspeig a Alacant i el dia 7 al Palau de les Arts a València.

 • WeekINN en San Sebastián

  La actualidad de Gipuzkoa con Eduardo Yañez

  Más de uno Gipuzkoa 25/10/2019 con Eduardo Yañez

  Temas del día. Tráfico y tiempo. Javier Aramendia / Hablamos de repostería con Pastelería Aramendia / Postres fritos... Ernesto Gasco concejal de impulso Económico / Especial WeekINN. Boletín informativo. Avance Regional. Iñigo Olaizola responsable de innovación de Fomento de San Sebastián / destacamos las actividades del fin de semana... Alberto Asín responsable del Taller de Robótica. Susana Carregal charlas. Kino Martinez de la Asociación de Hosteleria / Ponencia. Basar consultores. Dolores Redondo en el Aquarium de San Sebastián. Noticias del mediodía. Deportes. Música.

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C. Valenciana 23/10/2019

  La Brújula C. Valenciana 23/10/2019

  La Brújula Comunitat Valenciana, contem les notícies del dia amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas ens dediquem a la ciència, la innovació, l'emprenedoria o la tecnologia valenciana. Núria Lloret, la seua directora, ens parla del Congrés Internacional Atenea que reuneix a dones artistes, tecnòlogues o científiques. El professor de la UPV Joan Andreu Sánchez ens conta el projecte Caravel·la, que mitjançant tècniques d'intel·ligència artificial aconsegueix buscar documents a l'Arxiu d'Índies. Amb el Degà del col·legi d'enginyers industrials de la Comunitat Valenciana, Salvador Puigdengoles, parlem dels reptes del sector energètic.

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C. Valenciana 16/10/2019

  La Brújula C. Valenciana 16/10/2019

  La Brújula Comunitat Valenciana amb totes les notícies del dia que ens conta Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas, innovació i emprenedoria. Parlem dels Premis "Ponemos la primera piedra" de Lafarge amb la responsable de recursos humans de l'empresa i amb Adrian Plazas CEO de General Drones, un dels primers guanyadors que ara és ja una empresa consolidada. A més a més cap de setmana complet a Fira València del qual els parlem a la Brujula C.V: Urbe, la fira del sector immobiliari del qual parlem amb Juan Valero, president i El Saló internacional de la Franquícia amb el seu director Francisco Valero. També l'espai de Consum i les notícies de la innovació.

 • logo onda cero

  La Brújula C. Valenciana 02/10/2019

  La Brújula C. Valenciana 02/10/2019

  La Brújula Comunitat Valenciana comença amb el repàs a l'actualitat que ens ofereix Eduard Ureña i després amb Palmira Benajas rebem l'espai de Consum, els contem com Faense, empresa de fabricació d'envasos de fusta a Algemesí no sols no emet CO₂ a l'ambient sinó que l'elimina. Des de Marina d'Empreses, Marta Nogueras, directora de projectes de Lanzadera ens presenta Traction, el nou programa de l'acceleradora i d'EDEM. Per últim, Olga Broto, directora de la Fundació Politècnica de la Comunitat Valenciana ens explica com va ser el Hackathon Innova&acció.

 • nueva tecnologia

  Se pretende dar préstamos participativos a start ups con un proyecto viable y escalable

  El programa municipal de préstamos participativos 'CoInvierte' concede 50.000 euros a la empresa iUrban

  La empresa malagueña iUrban, especializada en automatizar servicios y comunicaciones con los ciudadanos y turistas, sin necesidad de personal en diferentes zonas de la ciudad, se ha convertido en la primera startup en recibir uno de los préstamos participativos del programa municipal CoInvierte, gestionado por Promálaga.