Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Historia

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Xarli Diego dona 'Gràcies per la música'

  Avui hem berenat amb un col·lega de l'ofici. És en Xarli Diego, que durant molts temps va portar a Barcelona els millors cantants i músics del món. Ho va fer gràcies al seu programa 'Caspe street' (Ràdio Barcelona). És un llibre amb banda sonora pròpia, ple de títols de cançons i artistes, gairebé com un programa de ràdio llegit que imita l'estil que va mantenir al mític programa de ràdio.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 19/07/2019

  Avui hem preguntat a les persones que ens escolten, què els agrada més del programa i quines coses voldrien escoltar la temporada vinent. Ha vingut a berenar amb nosaltres en Xarli Diego, un històric locutor de ràdio, un col·lega, que ens ha presentat el seu llibre 'Gràcies per la música'. Amb en Marc Navarro hem explicat les notícies del dia i hem entrevistat Josep Pallàs, bomber supervivent de l'incendi d'Horta de Sant Joan ara fa 10 anys.

 • Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

  EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

  Made in Japan – El futur dels cetacis a les costes nipones, viure el Matsuri “a tope”, més novetats saboroses de Japonshop.com i el Màster definitiu en cultura i negocis al Japó.

  Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. El Ferran Tarradellas, representant de la comissió europea a Barcelona, ens explicarà a la secció d’actualitat les bondats del nou acord comercial que enfortirà les relacions entre Europa i el Japó. La Sachiyo Takabe de Bunka Barcelona et desvetllarà els orígens de la seva llengua, la japonesa, per poder aprendre millor aquest idioma fascinant. Al Sabors de Japó ens deixarem recomanar pel Raul Carda de Japonshop.com i les seves especialitats en snacks, begudes i noodles recent importats del Japó. Per acabar descobriràs que també es fa Wasabi a Catalunya, tot gràcies a Yama Aoi Wasabi. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

 • Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

  EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

  Made in Japan – Los Japón, a la ficció i a la realitat, i un samurai de Moçambic

  Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. En aquesta ocasió i aprofitant la ocasió de l’estrena aquest divendres 28 de la peli “Los Japón”, entrevistarem a Dani Rovira i a la resta de l’equip que han fet possible aquesta divertida comèdia, que portarà a Paco, el personatge que interpreta Dani, a ser el nou Emperador del Japó. També tindràs la oportunitat de xerrar amb el Jonathan López- Vera, qui ens explicarà qui van ser els primers europeus en arribar al Japó, o Cipango com l’anomenàvem llavors, com també aprendràs qui va ser Yasuke, el primer Samurai de Moçambic. Per acabar, Marcelo Japón, descendent directe dels primers japonesos en arribar a la península al segle XVII, ens explicarà els orígens del seu cognom i com, a Catalunya, segueix aquesta estirp Hispano-Japonesa. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

 • palanka teatro

  el magazine de cuenca

  Cuenca en la Onda 26/06/19

  Hoy hablamos de la U.B. Conquense con Paco Alarcón y Ángel Mayordomo. Oferta educativa en la Facultad de Educación. Historia con Julián Torrecillas. La doctora Irene Bregón, del hospital Recoletas, nos habla de la apnea del sueño. Esta tarde en el auditorio con Palanka Teatro. Domínguez Millán y su columna radiofónica.