Temas

Gran Teatre del Liceu

L'ACTUALITAT, A FONS

Les persones amb discapacitat mostren el seu talent per ajudar a trencar l'estigma

La Gala + IN, organitzada per la Fundación Grupo SIFU i que ha tingut lloc al Gran Teatre de Liceu, ha ofert un espectacle amb 80 artistes amb i sense discapacitat per tal de reconèixer a les persones amb discapacitat i demostrar les seves capacitats sobre l'escenari. La cita es repetirà el proper mes de maig al Teatro Real de Madrid.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 10/12/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l’estrena de Cavalleria Rusticana i Pagliaci.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 03/12/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem entrevistat el reconegut baríton Àngel Òdena.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 26/11/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de Cavalleria Rusticana i Pagliaci.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 15/10/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l’argument de Doña Francisquita, la sarsuela que es representarà el proper mes de novembre al Liceu.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 15/10/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de Doña Francisquita, la sarsuela que es representarà el proper mes de novembre al Liceu.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 08/10/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l’argument del tercer acte de Turandot, l’obra de Puccini amb la que el Liceu inaugura la temporada d’òpera.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

El Liceu celebra 20 anys del seu renaixement: Nessun dorma!

Aquest 7 d'octubre se celebren 20 anys de la reobertura del Gran Teatre del Liceu, a Les Rambles de Barcelona. Una reobertura que arribava després de l'incendi que el coliseu va patir el 1994. Avui hem recordat aquell dia d'ara fa dues dècades de la mà de la Georgina Boixereu. I hem recordat la que va ser filla predilecta del Liceu, Montserrat Caballé.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 07/10/2019

Avui hem mirat a la vorera del davant de la nostra ràdio, on hi ha el Gran Teatre del Liceu, que aquest 7 d'octubre celebra 20 anys de la seva reobertura. Ho hem recordat de la mà de la Georgina Boixereu, que ens ha portat a aquell dia del 1999 en què va sonar al coliseu barceloní l'òpera 'Turandot' de Puccini. Hem aprofitat per recordar la figura de la filla predilecta del Liceu, Montserrat Caballé. Avui, que hem berenat amb dos dels components de 'Manel' que estrena a La Brúixola el seu disc 'Per la bona gent'. Tot plegat amb una mirada al Festival de Sitges, on hi segueix l'Adriana Díaz i també a les notícies del dia, que ens ha explicat la Laura Pons.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 01/10/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l’argument del segon acte de Turandot, l’obra de Puccini amb la que el Liceu inaugura la temporada d’òpera.