Temas

Gavà

LA GRAN BRÚIXOLA

Gavà impulsa un programa per combatre la solitud de la gent gran

Gavà posarà en marxa un servei de voluntariat amb l'objectiu de combatre la soledat no desitjada en la gent gran. El projecte ha estat impulsat per la Comissió de Voluntariat de l'Fòrum G3 i permetrà establir un servei de voluntariat de companyia i inclusió en la vida activa de Gavà per a la gent gran en situació de solitud no volguda. N'hem parlat amb la regidora de gent gran de la ciutat, que ens l'ha portat l'Alba Giraldo.

L'ACTUALITAT, A FONS

Els veïns de l'Aeroport de Barcelona, en peu de guerra contra Aena

Els veïns de l'aeroport barceloní s'oposen rotundament a l'ampliació de la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona-el Prat anunciada per la direcció de l'Aena. Asseguren que la construcció d'una espècie de pista satèl·lit, que podria entrar en funcionament el 2026, i un possible canvi en la configuració de les pistes atempta contra salut de la gent i el medi ambient.

Se descarta que sea ataque terrorista

Detenido el hombre que ha tiroteado a dos policías locales en Gavà

Un hombre ha herido con un AK-47 a dos policías locales, uno en estado crítico y otro grave, junto al tanatorio de Gavà, en Barcelona. El autor de los disparos ya ha sido detenido y los Mossos d'Esquadra han anunciado en Twitter que se descartaría la hipótesis del ataque terrorista.