Temas

estiu

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Aliança entre Viu Comerç i Temps de Vi per dinamitzar el comerç i els serveis de Vilanova

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Laura Casals, gerent de l'Associació Viu Comerç de Vilanova i la Geltrú, que ens comenta les accions de dinamització comercial amb que donen la benvinguda al mes de juny i a l'estiu. Després de les botigues al carrer, comença l'aliança amb Temps de Comerç, Temps de Vi i la propera setmana la gimcana de la Carpa Juanita que culminarà amb una gran festa el dia 15 de juny. Tot plegat coincidint amb la nova junta de Viu Comerç.

SOCIETAT

Què és un refugi climàtic?

La Cap de Servei d'Emergència Climàtica i Educació Ambiental de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Ana Romero, explica les condicions que ha de tenir una zona per esdevenir refugi climàtic i la importància que tenen aquests en el context d'escalfament global que vivim.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Els càmpings assoleixen registres rècord durant el primer semestre de l'any

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Albert Casas, president de l'Associació de Càmpings de la província de Barcelona i conseller delegat del Parc de Vacances Vilanova Park, amb qui comentem les dades registrades i les previsions que hi ha per aquest estiu, on es consolida i reforça encara més el model de vacances dels càmpings.

PARA ESTE VERANO

'Estiu Segur 2021': el dispositivo especial que se pondrá en marcha este verano en las playas

Se trata de un programa que contempla la contratación de 1.000 jóvenes menores de 30 años y que estarán presentes en las diferentes localidades costeras de toda la autonomía, 19 de ellas en Castellón, para velar por el cumplimiento de las medidas frente al coronavirus y para informar a todos los visitantes sobre las diferentes opciones turísticas que tienen en cada municipio.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Quan apreta la calor hi ha dos clàssics que ens refresquen a l'estiu, però vosaltres sou més d'orxata... o de granissat?

Quina porta més sucres, quina treu més la sed? Ho analitzem avui.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Com afrontem aquestes vacances amb garanties emocionals?

Aquestes no seran unes vacances qualsevol, el risc a la pandemia, la situació laboral, la mascareta, són elements que defineixen aquest estiu. Parlem amb psicòlegs que ens donen unes pautes de com afrontar l'estiu amb garanties.