Temas

estiu

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Com afrontem aquestes vacances amb garanties emocionals?

Aquestes no seran unes vacances qualsevol, el risc a la pandemia, la situació laboral, la mascareta, són elements que defineixen aquest estiu. Parlem amb psicòlegs que ens donen unes pautes de com afrontar l'estiu amb garanties.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Precaucions per fer esport a l'estiu

Amb la calor a molta gent li fa menys mandra sortir a córrer, però si ets inexpert, hi ha una sèrie de recomanacions que hauries de tenir en compte.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

25 anys després, recordem què era fer-se un 'Kràmpack'

Tots els amants del teatre recordaran la comèdia Kràmpack, que es va estrenar fa 25 anys. Ara, una nova versió de l'obra es pot gaudir des del passat 16 de setembre fins al 27 d'octubre al Aquitània Teatre. L'espectacle dirigit per Pep Antón Gómez, té com a integrants de l'elenc les dues persones que han vingut a berenar amb nosaltres: en Jaume Casals i la Lídia Casanovas.

L'ACTUALITAT DEL DIA

L'estiu deixa 26 morts a les platges, mentre falten 3.000 socorristes

Els mesos de juliol i agost s'han saldat a Catalunya amb la mort de 26 persones a les platges de tot el territori. Aquest 3 de setembre s'hi ha sumat una víctima més. D'aquesta problemàtica i de la manca d'efectius de socorrisme n'hem parlat amb Albert Calabuig, president de l’Associació d'Empreses Catalanes de Salvament Aquàtic.

Fem l'agost 30/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

A l'últim programa del "Fem l'Agost" hem parlat amb l'expert en seguretat i professor de la UB, Enrique de Madrid, sobre el possible artefacte explosiu que s'ha trobat a la platja de Badalona. Amb el psicòleg, Antoni Bolinches, hem parlat de com hem de fer front a les ruptures sentimentals de setembre. Amb l'advocada, Celia Cánovas, hem parlat de quina és la millor manera de separar-se. Per acabar el programa, amb el José Cáceres hem donat consell a un oient i amb la Núria Bernal, l'Olga Ortiz, el Pol Corredoira, el José Cáceres, el Jose Ortiz i la Mireia Manjón hem acabat el programa amb les bogeries quotidianes.

Fem l'agost 29/08/2019

Carlos Iglesias: "Hi ha una línia grisa que moltes vegades és manipulable"

Al programa de dijous del "Fem l'Agost" hem parlat de la vida de les persones que estan constantment revisant els continguts que els usuaris de Facebook publiquen a la xarxa social. Ho hem fet amb el CEO de Runroom i co director del programa In Digital, Carlos Iglesias i amb la professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la UOC, Montserrat Lacalle.

Fem l'agost 29/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dijous hem començat el programa parlant de la qualitat del sistema sanitari a Catalunya. Ho hem fet amb el Secretari general del Sindicat de Metges de Catalunya, Josep Maria Puig, el secretari d'acció sindical de SATSE Catalunya, David Carvajales i el vicepresident del Col·legi de Metges, Jaume Sallés. Amb el CEO de Runroom i co director del programa In Digital d'ESADE, Carlos Iglesias i amb la professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la UOC, Montserrat Lacalle, sobre la vida d'un revisor de continguts a Facebook. A la secció de lectures de Pere Cervantes, hem parlat de diferents llibres per llegir durant l'estiu. A partir de les 22 h amb l'expert en televisió i director de MEGA TV, hem parlat de la figura del productor. Amb ell l'acompanyaven dos productors de televisió, Dani Sánchez i Raúl Asensio. A la part final del programa, hem parlat del pèndol de les emocions amb el coach i formador d'HRD Espanya, Enrique Aguilar, i amb la cap de subvencions de l'àrea de comerç de la Generalitat de Catalunya, Marta Sendra i l'economista i expert en recursos humans, Marcos Álvarez, hem intentat saber com hem s'ha de fer per vendre més en una botiga.

Fem l'agost 28/08/2019

Rosa Raich: "Ens venen i ens convencen de la necessitat de canviar el nostre cos i d'estar insatisfetes. Ens fan veure que la indústria té solucions per tot."

Al programa de dimecres del "Fem l'Agost" hem parlat de les models curvy després que la marca Zara hagi contractat a una model curvy. Ho hem fet amb la catedràtica de psicologia de la UAB, especialitzada en imatge corporal, Rosa Raich, amb la influencer i model espanyola curvy, Ana Pizarro, amb l'experta en moda, Fabiana Finetto i amb el Director de l'agència de models Salvador, Ángel Herrera.