Temas

estiu

Fem l'agost 28/08/2019

Rosa Raich: "Ens venen i ens convencen de la necessitat de canviar el nostre cos i d'estar insatisfetes. Ens fan veure que la indústria té solucions per tot."

Al programa de dimecres del "Fem l'Agost" hem parlat de les models curvy després que la marca Zara hagi contractat a una model curvy. Ho hem fet amb la catedràtica de psicologia de la UAB, especialitzada en imatge corporal, Rosa Raich, amb la influencer i model espanyola curvy, Ana Pizarro, amb l'experta en moda, Fabiana Finetto i amb el Director de l'agència de models Salvador, Ángel Herrera.

Fem l'agost 28/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dimecres hem començat el programa parlant de la polèmica que ha portat la nova model curvy de la marca Zara. Ho hem fet amb la catedràtica de psicologia de la UAB, especialitzada en imatge corporal, Rosa Raich, amb la influencer i model espanyola curvy, Ana Pizarro, amb l'experta en moda, Fabiana Finetto i amb el Director de l'agència de models Salvador, Ángel Herrera. Amb l'expert en cinema, Xavi Marín, hem repassat les estrenes de sèries i pel·lícules, i de polèmiques com la de Disney i Sony. Després amb el psicòleg criminal i forense, Bernat Noel i la Portaveu d'Amics de la Gent Gran, Eulàlia Tort, hem parlat de l'augment de delictes per part de gent gran perquè se sent sola i vol entrar a la presó. A continuació amb el metge i psicoterapeuta, José Aznar, hem intentat saber què hem de fer per aconseguir fer bé les coses. A les 22 h, amb l'expert en educació, Xavier Chalé, hem parlat de la tornada a l'escola tant per part dels pares com per part dels fills, juntament amb la Presidenta de la FAPAC, Belén Tascón. Per acabar el programa, amb el Ricard Leal, el Sergi León, la Núria Bernal, el Víctor Maciel i el Jose Ortiz, hem parlat de les faltes d'educació i d'etiqueta que són imperdonables a partir dels 40 anys i de com es fa un bon pa amb tomàquet. Per això hem comptat amb veus expertes com la de l'experta en protocols, Bárbara De Senillosa i el xef, Sergi De Meià.

Fem l'agost 27/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dimarts hem començat el programa parlant amb la degana del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya, la Núria Cuixart, del decret que habilita a infermers i infermeres que puguin dispensar alguns medicaments. També hem parlat de les addiccions dels adolescents a les apostes. Ho hem fet amb el President de l'Associació Centre Català d'Addiccions Socials, Francesc Perandreu, la psicòloga de la Unitat de Joc Patològic del Maresme, Cristina Martínez i l'usuari d'apostes, Leo. Amb el President de l'Associació Espanyola d'usuaris, empresaris i professionals del transport aèri, Ignasi Rubio, hem parlat de les coses més estranyes que expliquen els pilots. Després hem continuat amb l'empresari, Sergi González i hem comentat l'empresa Bracafé amb l'Administrador del grup Bracafé, Xabier De Erausquin, i amb el Pol Corredoira hem repassat els fonaments del reggaeton. A partir de les 22 h, amb l'expert en seguretat, Enrique De Madrid i amb el responsable de delictes tecnològics de la Policia Nacional a Castelló, hem parlat del racó més fosc d'Internet. Per acabar el programa, amb la Vanessa Hogarth i la Gemma Torelló hem parlat del moviment del "Januhairy" i també del fenomen Rosalía, juntament amb el coordinador d'Europa FM, Lluís Soler, i el Pol Corredoira ha donat punt final al Tinder del Jordi.

Fem l'agost 26/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dilluns hem parlat dels becaris i becaries i de les seves condicions laborals. Ho hem fet amb la portaveu d'AVALOT, Elena Ferrero, el membre del secretariat del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Guillem Dorca, l'exbecari i membre del col·lectiu "Becaries en lluita" de la Universitat de Barcelona, Miquel Sellés, i amb el becari a una agència de comunicació, Joan Vives. Amb el còmic de l'espectacle "El Películero", Victor Parrado, hem parlat de com ser famós no li serveix per lligar i com ha d'encarar el setembre. Després a les 22 h, hem parlat amb el Roger Zanuy i l'actor Toni Figuera sobre el teatre arriscat i amb el Pol Corredoira, hem creat el nostre propi Codi Penal de les coses que haurien de ser il·legals. Per acabar el programa, amb l'Antoni Bolinches hem parlat de quan hem d'anar al psicòleg.

Fem l'agost 23/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de divendres hem volgut descobrir quins son els sabors de gelats més estranys que hi ha al mercat; truita de patates, gintònic, gaSpatxo...Ho hem fet amb el gerent de la gelateria Llinares, Félix Llinares, la propietària de la gelateria Islandia, Úrsula Noval i el xef Sergi de Meià. També ens hem apropat al món del teletreball, una forma de treball que cada cop es porta més. Ho hem fet amb el CEO d'Smoking Brains, Jose Rodríguez, la professora dels estudis d'Economia i Empresa de la UOC, Eva Rimbau, el director general de la Fundació Más Familia, Rafael Fuertes i la directora de Relacions Laborals i negociació col.lectiva de PIMEC, Elena de la Campa. Per acabar el programa amb el psicòleg legal i forense, Bernat Noel Tiffon hem parlat del multitàsquing.

L'Open Arms i la violència masclista. Tenen punts en comú?

Fem l'agost 22/08/2019

Hem volgut analitzar que està succeint darrerament a Barcelona on en pocs dies s'han produit tres agressions sexuals i analitzar els darrers casos de violència masclista. També ens hem apropat a l'Open Arms per saber quina és la situació després del seu desembarcament. Ho hem fet amb la sociòloga experta en temes de gènere, Cristina Vila, el psicòleg forense, Bernat Noel Tiffon, la cap de missió de l'Open Arms, Anabel Montes i amb la psicòloga experta en temes de violència masclista, Raquel Escorriol. Estem cosificant algunes persones de la nostra societat i ens estem oblidant que són persones per davant de tot?

Fem l'agost amb Toni Marín

Fem l'agost 22/08/2019

Al "Fem l'Agost" de dijous hem volgut analitzar que està succeint darrerament a Barcelona on en pocs dies s'han produït tres agressions sexuals. També ens hem apropat a l'Open Arms per saber quina és la situació després del seu desembarcament. Ho hem fet amb la sociòloga experta en temes de gènere, Cristina Vila, el psicòleg forense, Bernat Noel Tiffon, la cap de missió de l'Open Arms, Anabel Montes i amb la psicòloga experta en temes de violència masclista, Raquel Escorriol. Amb el Pere Cervantes ens hem apropat a les novetats literàries de la setmana i la Georgina Boixereu ens ha portat el seu arròs amb verdures i salsitxes. Amb el CEO de la consultora de negoci digital, Runroom i co director del programa InDigital, d'Esade, Carlos Iglesias i la responsable digital d'After Share, Marta Bueno, hem parlat de l'anàlisi que fa la plataforma Spotify en funció de les cançons que escoltem per vendre la informació a possibles anunciants. A la darrera hora amb la cap de subvencions de l'àrea de comerç de la Generalitat de Catalunya, Marta Sendra i amb el CEO d'Imotion Analytics, Alejandro Murillo ens hem apropat a la tecnologia biomètrica que utilitza aquesta empresa. Amb l'Enrique Aguilar hem après a ser millors i el director de MEGA TV i expert en televisió Joan Carles Pallarés hem après com es calculen les audiències de la tele.

Som realment productius en els nostres llocs de feina?

Fem l'agost 21/08/2019

La productivitat és un dels aspectes que més valoren les empreses. Avui hem volgut debatre i parlar sobre si som realment productius als nostres llocs de feina o si perdem massa temps en distraccions com l'smartphone o fent cafès. Ho hem fet amb l'ajuda del Secretari de Política territorial i accés social de CCOO, Toni Mora, la Directora de Relacions Laborals i Negociació col·lectiva de PIMEC, Elena de la Campa, la professora dels estudis d'Economia i Empresa de la UOC, Eva Rimbau i la psicòloga experta en formacions per delegats sindicals, Ifigènia Balaguer.