Temas

cuina

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques amb el primer dia de confinament perimetral a l’Aragó i afectacions a la Franja. Parlem de la 31a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu amb Vicenç Voltes. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. La marca Desigual es reinventa, no només amb el canvi de logo i d’identitat que va iniciar fa un any sinó que també ho fa en les seves botigues físiques. Un canvi que ha començat per la botiga de Lleida i que ens explicarà el director de màrqueting, Guillem Gallego. Música protagonista en diversos àmbits de la nostra vida, ens en parlarà el professor de música Jordi Cano vinculant la música i la filosofia. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Amb el fotògraf lleidatà Toni Prim avui parlarem de la censura en el món de la fotografia. Parlarem de cuina amb Gabriel Jové, connectat digitalment aquests dies amb la 22a edició del certamen culinari San Sebastian Gastronomika i donarem un cop d'ull a l'agenda del dia.