Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

cuina

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 22/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Ramon Blanch, director comercial de MagicSeo amb qui parlem de màrqueting digital. Vides de músics que arriben a la gran pantalla amb en Jordi Cano i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  La literatura i la gastronomia tenen més relació del què sembla

  Avui la Mònica Günther ens ha portat un 'Dijous, paella' molt literari, ja que estem en la setmana del Premi Planeta de novel·la. Ens ha portat diferents receptes que apareixen a títols de llibres o en les seves pàgines. Hem fet, entre altres coses, tomàquets verds fregits. Hi hem sumat un plat manxec, molt quixotesc: duelos y quebrantos. Tot plegat, regat amb cervesa de gingebre.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 15/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment de les reaccions a Lleida a la sentència del procés. Entrevista amb José Luís Aguilà, secretari general de la UGT de les Terres de Lleida. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  La verdura es pot disfressar i així, s'empassa millor

  Avui la Mònica Günther s'ha proposat que el Robert Calvo faci el favor de menjar verdura, perquè estem en la setmana vegetariana arreu del món. I potser ho aconseguirà, perquè li ha proposat unes receptes on 'maquilla' les verdures d'una manera senzilla. Ella se les sap totes!

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 08/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels aranzels que vol imposar els EUA a productes agroalimentaris europeus. Fotografia de moda amb Toni Prim i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  Confirmat: el cacau és afrodisíac i és bo pel colesterol

  La Mònica Günther ens ha portat una recepta per fer amb cacau, que és l'aliment protagonista del 'Dijous, paella' d'aquesta setmana. Hem entrevistat el Doctor Ramon Estruch, de l'Hospital Clínic, que és expert en la matèria i que ens ha confirmat algunes sospites (positives) sobre el cacau i ens ha desmentit tots aquells mites infundats.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 01/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Xavier Roure, nou director de Fira de Mollerussa. Parlem amb Lídia Sabaté de les jornades Cendrart. Trobada d'art per la Terra, aquest cap de setmana a Maials i parlem de cuina, dels millors xefs del món, amb Gabriel Jové.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 24/09/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Oriol Oró, director de Fira de Lleida que ens parla de la Fira Agrària de Sant Miquel i el saló Eurofruit. Màrqueting digital en el sector primari de la mà de Magicseo, El fotògraf Toni Prim ens parla del videoclip Per la bona gent del grup Manel, gravat a Lleida i parlem de consciència mediambiental en la gastronomia amb Gabriel Jové.