Temas

cuina

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Vicenç Voltes, president de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu per parlar de la 32a edició que aquest any versarà al voltant de la resiliència empresarial. Amb el fotògraf Toni Prim parlem dels concerts en directe, símbols i icones de grans estrelles de la música que coneixem a través d’imatges o posters que encara els fan més icònics. Aquest estiu al Palau Robert de Barcelona es podia veure l’exposició RockViu del fotoperiodista Xavier Mercadé, que va morir el passat mes d’agost i que ens servirà avui per parlar d’aquesta faceta de la fotografia. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui parlem de les activitats que s'han previst a Lleida en el marc de la Nit Europea de la Recerca, ho comentem amb Anabel Sorolla, investigadora Miguel Servet del Grup de Recerca de Biomarcadors en Càncer, de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. El professor de música Jordi Cano ens parla de l'evolució de la cultura musical, com ha respost la música a les diferents crisis de la història i què en treurem musicalment de la crisi de la covid19. A l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové donem la benvinguda a la tardor, amb les noves mesures que afecten a l'oci nocturn i la restauració i amb les bones previsions de recol·lecta de bolets per aquest any.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Claudi Vidal, director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida amb qui fem la valoració de l'arrencada del curs escolar a les comarques de Lleida i comentem els reptes més imminents del sistema educatiu. Coneixem la figura de Joan Pujol, Garbo, de la mà de l'escriptora Roser Caminals, que amb la novel·la "Garbo parla" ha guanyat la 41ena edició del Premi BBVA Sant Joan. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem l'alcaldessa d'Aitona Rosa Pujol que ens parla del balanç dels 10 anys que es commemoren aquest dimarts del projecte turístic Fruiturisme. Parlem amb el fotògraf Toni Prim que ens explica la trobada que es va fer a mitjans d'agost amb diversos fotògrafs lleidatans per visitar l'Espai Porta i els dipòsits de la Caparrella dels fotògrafs més veterans. A l'espai de gastronomia Gabriel Jové ens parla d'una iniciativa que proposa el 8 de setembre com a Dia Internacional del Menjar a Domicili, molt instaurat ja en els últims mesos a causa de la pandèmia i acabem el programa amb les propostes d'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

10 anys de Fruiturisme, un projecte de poble que posa en valor el paisatge d'Aitona

Aquest dimarts es compleixen 10 anys de la posada en marxa de Fruiturisme, un projecte turístic promogut per l'Ajuntament d'Aitona que posa en valor el mar rosa, el paisatge agrari del municipi i dels pobles que conformen el Baix Segre. Amb la complicitat de tot el poble la iniciativa ha guanyat molta rellevància arribant a ser un punt de trobada de milers de visitants. En la campanya anterior a la pandèmia va rebre 20.000 visitants i a partir d'aquest projecte s'ha consolidat l'aparició de nous productors locals, iniciatives gastronòmiques i la creació dels primers allotjaments turístics. En parlem a La Ciutat Lleida amb Rosa Pujol, alcaldessa d'Aitona.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem la situació del sector de l'automoció amb els professionals de Automotor y Servicios i Ignasi Sunyer, que ens parla de la renovació d'instal·lacions al poligon GolParc de Golmés. Ens apropem al Museu del Ferrocarril de Catalunya. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repàs d'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, el Govern anuncia el tancament de l'oci nocturn durant els propers 15 dies. Parlem de les activitats de la Mobile Week que es celebra a Lleida del 8 al 10 de juliol amb la 2a tinent d'alcalde de la Paeria Jordina Freixanet. Les fotografies de l'estiu, imatges recurrents i com ser originals, en parlem amb Toni Prim. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Oriol Anson, secretari d'Agenda Rural del departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat. En l'espai de cuina el xef Gabriel Jové ens dona trucs per fer una bona samfaina i repassem l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Presentació de la campanya turística a les comarques de Lleida que l'encara amb moltes bones previsions. Entrevista amb Montse Font, cap del servei de Gestió d'Emergències de Protecció Civil que posa en relleu la importància d'extremar la precaució amb l'inici de la temporada de bany. El nostre xef de capçalera Gabriel Jové ens explica com podem fer orxata i repassem l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Salvador Ribas, director científic del Parc Astronòmic del Montsec que aquesta setmana acull en línia, el congrés mundial sobre contaminació lumínica ALAN 2021. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové i repàs a l'agenda cultural.