Temas

cuina

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la 8a edició del Saló Immobiliari Ciutat de Lleida que es celebra aquest cap de setmana a la Llotja, amb Ernest López, director del Saló i amb Josep Maria Esteve, president del Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida. Seguim amb l'espai de patrimoni amb Jesús Brufal que avui ens parla del Castell del Remei i els minuts de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. En l'espai Economix avui coneixem les oportunitats que la bioeconomia pot generar a les comarques de Lleida. Parlem amb l'alcalde de Torres de Segre Joan Carles Miró i amb el director de recerca i innovació d'Akis International Víctor Falguera. Amb el professor de música Jordi Cano parlem de l'evolució dels talents musicals des dels seus inicis fins a la generació OT. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Quiche de figues amb dauets de carabassa

A La Ciutat Lleida entrem a la cuina amb el xef Gabriel Jové, que aquesta setmana ens parla de les figues, amb la mirada posada a Alguaire on hi ha una gran producció de figues coll de dama. Aprofitant la seva temporalitat i que aquest mes de setembre es troben en el punt més àlgid, ens proposa una recepta ben senzilla per començar a ambientar-nos en la tardor: quiche de figues amb dauets de carabassa. Bon profit!

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment del foc que crema a Àger des d'aquest dilluns a la tarda. Parlem amb l'astrofísic Kike Herrero sobre l'observació de l'univers, en concret a la zona del Montsec, que compta amb la certificació Starlight. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. En l'espai Economix d'aquesta setmana parlem de la 19a edició del Premi Jove Emprenedor amb Josep Mª Tarrat, tècnic del CEI del Pallars Jussà i les tres guanyadores d'aquesta edició: Carla Roset, Andrea Vives i Maimona Camara. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Quan encara no s'ha oficialitzat que es descarta la proposta dels JJOO d'Hivern 2030 al Pirineu, les reaccions del territori no s'han esperar, des de la Federació d'Hostaleria de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i la Plataforma Stop JJOO. També parlem de les previsions de la campanya turística d'estiu al Pirineu de Lleida. Entrevista amb el regidor de Festes, Tradició, Joventut i Esports a la Paeria Ignasi Amor amb qui parlem de l'inici de la temporada de bany a les piscines municipals de Lleida i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, onada de calor i inici de les proves PAU. En l'espai Economix coneixem empreses lleidatanes que estan innovant en el sector de l'agroalimentació i espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 31/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Espai Economix, en què parlem amb el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida Carles Gibert sobre el programa de consolidació empresarial Impulsa't, que compta amb una vintena d'empreses, dos de les quals ens acompanyen: BiesoGen i Som i Serem. Parlem sobre la nova eïna de participació ciutadana Decidim que la Paeria promou a Lleida amb la regidora de l'àrea Marta Gispert i tenim l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb l'espai Economix, espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, fem balaç del programa Reempresa parlant amb el director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida Ramon Boixadera i coneixen tres casos d'èxit a La Fuliola, Corbins i Bellcaire d'Urgell. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové, que en la setmana de l'Aplec ens parla de la cuina dels caragols.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/03/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels efectes de l'escalada de preus en el sector de la construcció amb Núria Cervós, presidenta del Gremi de Constructors de Lleida. El fotògraf Toni Prim ens parla de l'auge que estan agafant les sessions fotogràfiques boudoir i ens explica què son. Parlem de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.