Temas

cuina

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Salvador Ribas, director científic del Parc Astronòmic del Montsec que aquesta setmana acull en línia, el congrés mundial sobre contaminació lumínica ALAN 2021. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové i repàs a l'agenda cultural.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com fer un gaspatxo de cirera?

El xef Jordi Rey explica tots els dimarts a La Ciutat receptes per fer amb productes de temporada.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Arrenquen les proves d'accés a la universitat, amb gairebé 2.300 alumnes de les comarques de Lleida que s'examinen en els diferents espais habilitats, per segon any unes proves que es realitzen en context de pandèmia. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repassem l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Avui entra en funcionament el dispositiu especial d'atenció als temporers al pavelló 3 de Fira de de Lleida. Aquest dimarts també entra en vigor la nova factura de la llum, en parlem amb Jordi Prats, ambientòleg i director executiu de la consultoria mediambiental Ecostudi. L'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels 20 anys de l'Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb la seva directora, la Dra. Toñy Castillo. Seguim en directe la compareixença del president espanyol Pedro Sánchez sobre la crisi migratòria que s'ha desencadenat a Ceuta. Reprenem el programa amb el nostre xef de capçalera Gabriel Jové que avui ens parla de l'origen del carpaccio i ens proposa tres receptes per fer-ne i repassem l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Oriol Oró, director de Fira de Lleida que ens parla sobre el certamen FormaOcupa que es celebra en format virtual demà i dijous a Lleida. Amb el fotògraf Toni Prim ens fixem amb els cartells, què volen comunicar, quina és la funció que tenen? Últimament els cartells de festes desperten polèmiques, per què? Preguntes que respondrem a La Ciutat. I en l'espai de cuina i gastronomia, copsem com estar el sector de la restauració a pocs dies de reobrir fins a les 11 de la nit, ho comentarem amb Gabriel Jové i si... també tindrem recepta.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Mercè Porté, presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeres de Lleida que ens parla de la seguretat de les vacunes contra la covid-19. Lleida es prepara per Sant Jordi i ho fa amb dos noves llibreries que han obert darrerament a la ciutat, la irreductible i La Fatal, de la qual ens en parlen els seus responsables i l'espai de cuina, avui amb llibres gastronòmics, que ens proposa el nostre xef de capçalera Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Continuen augmentant els indicadors epidemiològics a Lleida, tant a la plana con al Pirineu. Parlem de les conseqüències del confinament comarcal obliguen a suspendre el certamen Autotrac de Fira de Mollerussa i el Sisquere Festival de Torrelameu, ens ho expliquen Xavier Roure i Adrià Codina, directors dels certamens. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repàs a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, situació epidemiològica i dades d'atur del mes de març. Balanç de la Setmana Santa a la província de Lleida, amb el final de la temporada d'esquí i els bons registres d'ocupació hotelera i les activitats a l'aire lliure. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Juli Alegre, cap de promoció i màrqueting del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida que ens comenta què suposa per al sector l'aixecament del confinament comarcal i les previsions per a les properes setmanes. Amb el fotògraf Toni Prim comentem de quina manera podem optimitzar les imatges que aquests dies captem amb la floració dels camps. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repàs a l'agenda cultural.