Temas

cuina

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/11/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem l'inici de la temporada de neu a l'estació aranesa de Baqueira Beret parlant amb el seu director comercial Xavi Ubeira. Seguim amb el musicòleg Jordi Cano que durant els propers espais ens proposarà enfrontaments musicals i avui els comencem amb dos de les grans bandes: The Beatles vs The Rolling Stones. I en l'espai de cuina i de gastronomia, el xef Gabriel Jové ens fa la seva aposta pels estrellats de la Guia Michelin que es lliuren aquesta nit a Barcelona.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/11/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb l'espai Economix per comentar la participació lleidatana al Gastronomic Forum Barcelona. Ho comentem amb Ricard Lega, tècnic del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida; Neus Brenuy, directora de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida; Jordi Palou i Helena Costa, alumnes de l'Escola i Núria Balagué, gerent de la DOP Costers del Segre. Seguim amb l'espai de patrimoni, amb Jesús Brufal que ens parla de la pedra seca i el Centre d'Interpretació que hi ha a Torrebesses, tot just la setmana en que es presenten els actes de la Setmana de la Pedra Seca i parlem de la temporada de rovellons i pinetells amb el xef Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/11/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Antoni Gelonch, president de la Fundació privada Horitzons 2050, que promou el seminari “Mobilitzem-nos, Món Rural”, aquest divendres i dissabte a Lleida i a Torrebesses. Parlem de la fotografia nocturna amb el fotògraf Toni Prim i en l'espai de cuina i gastronomia, el xef Gabriel Jové ens parla de les propietats i usos de la sal.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/10/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb l'espai Economix per coneìxer algunes de les empreses que sota el paraigua de GlobaLleida han participat a la Fira Municipàlia de Lleida. Seguim amb l'espai de patrimoni, amb Jesús Brufal que ens parla de la casa Vallmanya i cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya, amb l'entrevista a Montse Mínguez, candidata del PSC al Congrés per Lleida, Alt Pirineu i Aran. Posem música a La Ciutat amb el professor i musicòleg Jordi Cano que avui ens parla sobre els inicis i la trajectòria de Stay Homas i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 11/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques que passa per l'activació del Procicat per la calor extrema que enfila els termòmetres per sobre dels 40 graus a les comarques de Lleida i els ajuntaments comencen a aplicar mesures. Parlem amb el fotògraf Toni Prim sobre l'ús de la intel·ligència artificial en la creació d'imatges i acabem amb receptes ben refrescants amb el xef Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Jesús Montoliu, president de l'Associació de les Jornades per a l'excel·lència que es celebraran els dies 6 i 7 d'octubre a Esterri d'Àneu per debatre sobre el futur del Pirineu. Seguim amb l'espai de patrimoni amb Jesús Brufal, que ens parla del Castell Palau de Torrebesses i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/06/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb l'Economix, l'espai d'emprenedoria del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, per explicar l'experiència de dues de les quinze pimes que han participat en la 2a edició del programa Accelera el Creixement, que organitza la Diputació de Lleida i Pimec. Seguim amb l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/06/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Antonieta Marbà i Eva Figuera, gerent de l'AECC a Lleida que ens parlen de la desfilada solidària que organitzen aquest dijous al vespre a Lleida. Seguim amb l'espai de patrimoni amb Jesús Brufal que ens parla del Molí de l'Esquerrà de Balaguer i cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.