Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

cuina

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 24/03/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Parlem d'impacte econòmic a Lleida amb el secretari general de la UGT de les Terres de Lleida José Luis Aguilà. Empreses solidàries com Medilast que cedexien material per fer mascaretes. Espai de cuina confinada amb Gabriel Jové.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 17/03/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida, els oïents més petits ens expliquen com viuen el confinament. Parlem de l'impacte econòmic que suposarà amb Jaume Saltó, president de Pimec Lleida i de la Cambra de Comerç de Lleida. I Gabriel Jové ens ajuda a passar el confinament a la cuina, a més de l'agenda virtual de confinament.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  La Ciutat Lleida 09/03/20

  La Ciutat Lleida 10/03/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de l'actualitat, amb el primer cas positiu de Coronavirus detectat a la demarcació de Lleida. Parlem de musicals amb el professor de música Jordi Cano. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové, agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  Barcelona transforma el Passeig de Gràcia en una avinguda gourmet

  La Mònica Günther ha vingut un dijous més a #LaBrúixola a portar-nos les seves propostes gastronòmiques. Una de les que està per arribar és la transformació, per uns dies, del Passeig de Gràcia de Barcelona en una avinguda de la gastronomia, on es podran degustar els plats dels millors xefs de tota Espanya a un preu econòmic. Hem parlat amb un d'aquests professionals dels fogons.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 03/03/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la Jornada Dones i Emprenedoria que es farà aquest dijous en el marc dels actes del #8M. En parlem amb Maria Ruiz, tècnica de GlobaLleida, Silvia Puertas, cap de la unitat tècnica de Politiques d'Igualtat de la Regidoria d'Educacio, Cooperacio, Drets Civils i Feminismes de la Paeria. També amb les emprenedores Rosa Prats, Remei Capitan i Ester Gasol. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  La Xina i el Japó tenen una gastronomia enorme i desconeguda

  La Mònica Günther ens ha visitat un dijous més per portar-nos el seu 'Dijous, paella'. Aquesta setmana ens ha portat un arròs tres delícies perquè hem viatjat fins la Xina per descobrir una nova publicació de gran format que ens ajuda a descobrir el gran ventall gastronòmic d'aquell país. A més, també ens acostem al Japó a través del menjar i del còmic.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 27/02/2020

  Avui hem explicat que fa 104 anys s'inaugurava la plaça de toros Monumental a Barcelona i hem recordat que fa 10 anys que l'espectacle amb els toros a la plaça està prohibit. Per això hem preguntat a l'audiència si s'hauria de vetar alguna cosa més. Amb tot, ens ha visitat per a berenar l'exconseller Santi Vila i també ho ha fet la Mònica Günther per portar-nos cuina del Japó i de la Xina. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 25/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de lo Ranxo de Ponts i les declaracions de l'equip de govern de la Paeria sobre el projecte del Museu Morera. L'alcaldessa d'Aitona Rosa Pujol ens parla de la campanya de la floració que comença aquesta setmana i parlem de cuina i com evitar el malbaratament alimentari amb Gabriel Jové i Oriol Aldomà, un dels impulsors de l'empresa Imperfectus. Agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 18/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem d'actualitat de les nostres comarques, amb el fotògraf Toni Prim parlem de la relació entre la fotografia i el cinema. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové que avui ens parla de formatges. Agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 11/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem del Dia Internacional de la Nena i la Dona en la Ciència i ho fem coneixent el testimoni de la Doctora Àngela Cánovas. Tenim música i cinema amb Jordi Cano i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové. Tanquem el programa amb l'agenda cultural de Lleida i comarques.