Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

cuina

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 03/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bloc econòmic amb les dades d'atur del mes de novembre. Parlem de com fotografiem el Nadal i com ha anat evolucionant amb el fotògraf Toni Prim. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové que ens dóna les claus per ser sostenibles a la cuina.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 26/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem amb l'emprenedor Juan Juncosa sobre la conferència d'emprenedoria d'aquest divendres a la Llotja. Espai de cuina i de gastronomia amb Gabriel Jové i agenda per aquest dimarts.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 21/22/2019

  Avui ha vingut a berenar al programa la cantautora Marina Rosell, que ens ha portat el seu nou disc 'Canta Moustaki y Canciones De La Resistencia'. Aquest 21 de novembre és el Dia Mundial de la Televisió i l'hem celebrat amb l'audiència i amb la Mònica Günther, que ens ha parlat de programes de cuina a la petita pantalla. La Laura Pons i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia i hem comentat algunes de les dades destacades d'aquest dijous amb els diputats i les diputades del Parlament en temps de debat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 19/11/2019

  Avui hem activat l'hipocamp de la mà de Raquel Martos i Gabriela Tassile, que ens han presentat 'Los sabores perdidos' (Ediciones B). Això ens ho ha posat en safata per preguntar a l'audiència que faci l'exercici de recordar un plat del passat. Ha estat un programa en el que hem mirat a les zones rurals de Catalunya. Hem fet debat sobre això i hem parlat de la gent gran i d'apps nascudes per ajudar aquest col·lectiu i també hem recordat Clara Campoamor. Amb la Laura Pons i en Gerard Sanz hem repassat l'actualitat del dia.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 19/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Anna Costa, presidenta d'Slow Shop Lleida per parlar de la Diada de la Reforma Horària. Espai de fotografia amb Toni Prim, imatges com a element de conscienciació social. Cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  Giovedì, paeglia: Salame di cioccolato e Panna cotta

  Aquest dijous ens hem posat ben italians al programa. I, és clar, la Mònica Günther ha vingut amb dues receptes sota el braç dedicades al país transalpí. L'una de xocolata, i l'altra amb nata. Vaja, una gran aportació calòrica ara que arriba el fred de valent... i el Nadal!

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 12/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat econòmica de les comarques de Lleida. Parlem d'infants prodigi en el món de la música amb el professor Jordi Cano, de Rocio Dúrcal a Kylie Minogue. I espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 07/11/2019

  Avui s'ha quedat a berenar al programa la Begoña del Pueyo, coordinadora de #JELO que ara ens presenta el seu llibre 'Los hábitos cotidianos de las personas que triunfan' (Conecta). A més, com que és dijous, ha vingut la Mònica Günther i la seva paella, que han arribat amb una sorpresa musical. Hem parlat de l'actualitat amb els responsables del Zoo de Barcelona i amb la resta de protagonises del dia. Les notícies han arribat amb Gabriel Figueredo i José Agustín Gómez.