Temas

cuina

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. En l'espai Economix d'aquesta setmana parlem de la 19a edició del Premi Jove Emprenedor amb Josep Mª Tarrat, tècnic del CEI del Pallars Jussà i les tres guanyadores d'aquesta edició: Carla Roset, Andrea Vives i Maimona Camara. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Quan encara no s'ha oficialitzat que es descarta la proposta dels JJOO d'Hivern 2030 al Pirineu, les reaccions del territori no s'han esperar, des de la Federació d'Hostaleria de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i la Plataforma Stop JJOO. També parlem de les previsions de la campanya turística d'estiu al Pirineu de Lleida. Entrevista amb el regidor de Festes, Tradició, Joventut i Esports a la Paeria Ignasi Amor amb qui parlem de l'inici de la temporada de bany a les piscines municipals de Lleida i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, onada de calor i inici de les proves PAU. En l'espai Economix coneixem empreses lleidatanes que estan innovant en el sector de l'agroalimentació i espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 31/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Espai Economix, en què parlem amb el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida Carles Gibert sobre el programa de consolidació empresarial Impulsa't, que compta amb una vintena d'empreses, dos de les quals ens acompanyen: BiesoGen i Som i Serem. Parlem sobre la nova eïna de participació ciutadana Decidim que la Paeria promou a Lleida amb la regidora de l'àrea Marta Gispert i tenim l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb l'espai Economix, espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, fem balaç del programa Reempresa parlant amb el director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida Ramon Boixadera i coneixen tres casos d'èxit a La Fuliola, Corbins i Bellcaire d'Urgell. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové, que en la setmana de l'Aplec ens parla de la cuina dels caragols.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/03/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels efectes de l'escalada de preus en el sector de la construcció amb Núria Cervós, presidenta del Gremi de Constructors de Lleida. El fotògraf Toni Prim ens parla de l'auge que estan agafant les sessions fotogràfiques boudoir i ens explica què son. Parlem de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/02/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem Xavier Roure, director de Fira de Mollerussa, que aquest matí ha presentat el calendari firal de 2022 a la capital del Pla d'Urgell, recuperant la normalitat i amb el tret de sortida al mes de març amb la Fira de Sant Josep. Amb el fotògraf Toni Prim reflexionem sobre la imatge que projectem quan fem videotrucades a través de plataformes virtuals: on situem la càmera, quina imatge donem o quin fons es veu són aspectes que cal tenir en compte. En l'espai de cuina i gastronomia Gabriel Jové ens parla sobre el cultiu de la tòfona i acabem amb l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre les discrepàncies que genera al Pirineu la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern Barcelona - Pirineus 2030, escoltant posicions contràries com les de la Plataforma Stop JJOO i d'altres que es mostren favorables però no a qualsevol preu, tal com ens explica el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús. El professor de música Jordi Cano ens explica com s'estudia la música en l'àmbit escolar i parlem de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové. Tanquem el programa amb l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Es reactiven les restriccions a Catalunya per fer front a la nova onada de la pandèmia, a l'espera de rebre l'aval del TSJC. Entrevista amb Jaume Bitterhoff, que ens presenta "Arena en el bosque", el primer volum de la pentalogia "El secreto de Isla Infantia", tot un univers de fantasia èpica infantil. Parlem amb Gabriel Jové sobre com encara la restauració les noves restriccions i ens aporta l'apunt nadalenc amb recepta d'escudella i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el regidor de mobilitat de la Paeria Joan Ramon Castro que ens parla de la nova ordenança de mobilitat de la ciutat. Amb el professor de música Jordi Cano parlem de la música com a art, com a indústria i com a divertiment. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.