Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

cuina

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 16/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de fotografia gastronòmica amb el fotògraf Toni Prim i dels 65 anys del restaurant Cal Xirricló de Balaguer amb Francesc Molins i Gabriel Jové.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  Javier de las Muelas homenatja Lola Flores al seu nou còctel

  La Mònica Günther ha arribat un dijous més a La Brúixola amb el seu 'Dijous, paella'. I ens ha portat un dels empresaris més coneguts de Catalunya, que és Javier de las Muelas. El propietari de 'Dry Martini' ens ha presentat la seva carta de còctels per a aquest estiu, que porta, entre altres, records de Lola Flores.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 09/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels 20 anys de les colònies oncològiques a la Vall d'Aran que organitza l'AECC Catalunya contra el càncer de Lleida, amb Dolors Zapata. La revolució de la música catalana amb Jordi Cano i espai de cuina amb les grans preguntes de la gastronomia amb Gabriel Jové.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 02/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de l'inici de les rebaixes amb Llorenç González, president de l'Associació de Comerciants de l'Eix Comercial. Descobrim la nova escultura de la Vinya dels Artistes, amb la Sara Jové i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts 11/06/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de música amb Jordi Cano, en una sessió de desmitificació del rei i la reina del pop. Espai de cuina amb Gabriel Jové, per acomiadar el restaurant l'Estel de la Mercè, que tanca portes.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  L'Hotel España posa el modernisme dins d'un plat

  Com cada dijous, ens ha visitat la Mònica Günther per portar-nos el seu espai 'Dijous, paella'. Aquesta setmana ens ha portat un xef a l'estudi. En concret, l'home que ha aconseguit traslladar el modernisme a la gastronomia. Germán Espinosa, juntament amb Martín Berasategui, ha ideat un menú inspirat en aquell moviment i que se serveix a l'Hotel España de Barcelona.