Temas

Carlos Lamelo

EL PROGRAMA DE VIATGES D´ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera catalunya 19/09/2020

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Avui hem explicat com serà la nova edició de ‘Benvinguts a pagès’ amb el director executiu de l’ACT, Patrik Torrent. El director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, ens ha explicat en què consisteix el Grand Tour, la megaruta natural per conèixer Catalunya. També us suggerim escapades al Solsonès, la Cerdanya i Tarragona.

NITS DE RÀDIO AMB CARLES LAMELO

Com aconseguir els propòsits d'esmena.

Al programa d’avui Carles Lamelo conversa amb Ruben Turiezo per parlar de que aquests dies, coincidint amb el període nadalenc ens fem molts propòsits d'esmena que després es queden en paper mullat, conèixer les claus per fer que les coses succeeixin és essencial per a la seva consecució.

GENTE VIAJERA

La Setmana del Turisme a Onda Cero Catalunya

Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Gaudeix de la setmana del Turisme i fes les teves maletes.

PRESENTACIÓ DE LA NOVA TEMPORADA

Onda Cero Catalunya aposta per una ràdio participativa, d’actualitat i entreteniment

Comença la temporada 2018/2019 a Onda Cero Catalunya. El programa La Ciutat amb Mònica Günther és el buc insígnia de la programació en català amb un espai de proximitat, actualitat i participació; Robert Calvo reformula La Brúixola amb un nou tram magazín (19:05 – 20:00h) i el pols de la informació es manté en el segon tram (20:30 – 21:00h). Ona Esportiva és la tertúlia futbolística més animada de la ràdio en català amb Albert Arranz . Aquesta temporada tambè es reforcen els continguts digitals, els podcast especialitzats i els nous formats.

La informació de Catalunya arriba puntual a la seva cita als butlletins horaris, Más de uno Catalunya amb Míriam Franch (07:20 i 08:20h), Notícies migdia (14:20h) i La Brúixola amb Robert Calvo (19:00 i 20:30h)