Temas

Carla Simón

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/04/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui entrevistem Jordi Pujol, actor protagonista de la pel·lícula Alcarràs, de Carla Simón, i que avui es preestrena al teatre de la Llotja de Lleida. Seguim parlant de propostes turístiques de proximitat, de tots els actes de la Mobile Week de Lleida que ens explica la 2a tinent d'alcalde a la Paeria Jordina Freixanet i l'espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

CINEMA

'Alcarràs' salta del camp a la gran pantalla

El Teatre de la Llotja de Lleida acull aquesta tarda la preestrena de la pel·lícula Alcarràs, de la directora Carla Simón, guanyadora de l’Os d’Or a la Berlinale i que a partir de divendres arriba a les sales de cinema. Es tracta d'un film que ha despertat molta expectació a les comarques de Lleida pel retrat que fa d'una famílía pagesa. És per això que tot l'entorn de la Llotja s'ha ambientat amb aquesta temàtica per donar la benvinguda al miler de convidats que assistiran a la preestrena. Al programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora, n'hem estat parlant amb Jordi Pujol, un dels seus protagonistes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/02/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda cultural de les comarques de Lleida i agenda esportiva. Parlem amb Xavi Gadea, gerent de Padel Indoor Lleida sobre el proper torneig de la Garaje Dalmau Open Indoor League. Seguim amb l'historiador Enric Sabarich i els Misteris sota zero, que avui ens porten 70 milions d'anys enrere i parlem amb Postureig de Lleida de l'actualitat de la setmana, que passa per l'èxit de Carla Simón amb Alcarràs.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/02/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de l'èxit assolit per Carla Simón amb la pel·lícula Alcarràs, que s'ha endut l'Os d'Or de la Berlinale, escoltem com ho han viscut alguns dels actors i actrius que hi apareixen i què en pensen els veïns d'Alcarràs. Seguim amb els petits plaers, amb la dietista Marta Romera que ens dona consells per mantenir els bons hàbits alimentaris quan estem de viatge. En l'espai de televisió, sèries i cinema en Miki de Santiago ens posa al dia de l'actualitat i repassem l'agenda cultural del dia.