Temas

Barcelona en Comú

Un aumento del 40%

Barcelona en comú sube el sueldo a Colau 900 euros al mes

Se trata de una medida acordada por los comunes según el Código Ético del partido. La organización sumará a los 2.200 euros mensuales netos de los concejales un complemento, aumentando 900 euros la nómina de la alcaldesa, Ada Colau. Esta modificación de los complementos salariales supondrá, además, una subida de 600 euros en la nómina de los concejales y de 300 euros en la de los comisionados.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El sobreescalfament de Barcelona: com baixem la temperatura de la ciutat?

Què és la situació d’emergència climàtica? Com és que des dels 50, la temperatura de Barcelona ha pujat 0’25 graus més? I les nits tòrrides? El sobreescalfament a la ciutat és una realitat, els experts avisaven que aquesta situació arribaria i ara, ja la tenim aquí. Amb la teoria sobre la taula a les administracions els hi toca actuar ja. Què faran? És el que avui abordem a la tertúlia política, com es pot baixar la temperatura a Barcelona? Una tertúlia amb representants de Barcelona en Comú, el PSC, Junts x Catalunya i Ciutadans.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Analitzem amb Barcelona en Comú i el PSC el nou mandat a l’ajuntament de Barcelona

Mònica Günther entrevista a La Ciutat a Joan Subirats, número dos d’Ada Colau i també al líder dels socialistes a Barcelona, en Jaume Collboni. Dues formacions que són conscients que en alguns temes discreparan però intentant que afecti el menys possible al govern. Tot plegat a l’espera de repartir les carteres.