Temas

ANC

PRESIDENT DE LA GENERALITAT

Torra: "No vamos a defendernos, vamos a atacar a este Estado injusto"

El presidente de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmado que el Govern que lidera sabe que "lucha por una causa justa, por un país que lucha por la democracia y la libertad", y ha aseverado: "No vamos a defendernos, vamos a atacar a este Estado injusto".

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 15/06/2018

Els independentistas demanen a Pedro Sánchez que derogui el decret que facilita la fuga d’empreses i que acosti als polítics presos independentistas a Catalunya... però per ara Sánchez no promet res. També expliquem que l’ANC vol liderar una campanya de consum responsable amb la república que, de facto, suposaria dividir les empreses entre les que estan a favor de les tesis independentistes i les que estan en contra.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 03/05/2018

El ple de demà al Parlament busca aprovar la llei que permetria investir Puigdemont a distància i el Govern central la recorrerà al TC. Els entitats sobiranistes han pagat 110.000 euros cadascuna a l’Agència Tributària per la gigaenquesta. El jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ja té el pendrive de Montoro amb les proves dels suposats desviaments de diners per la celebració del referèndum. .Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola amb Robert Calvo.