Temas

Alcarrás

Más de uno ourense

Alcarrás e novas rodaxes en Ourense en Butaca 0

O espacio de cine Butaca 0, con Simone Saibene, aborda hoxe a película Alcarrás e tamén novas rodaxes cinematográficas en Ourense. Asemade, o documental <Escribir lo Imposible> volta a estar de actualidade

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb l'espai Economix, en el qual avui coneixem com es va idear i dissenyar el procés de transformació que hi va haver a la plaça de la Llotja de Lleida el passat 26 d'abril coincidint amb la preestrena de la pel·lícula Alcarràs. En parlarem amb l'Alexa Trilla, CEO d'Archicookture, Neus Brenuy, directora de l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida i Maite Culleré, responsable de Bo de Shalom. Parlarem del centenari de Guillem Viladot amb el fotògraf Toni Prim que el proper dissabte inaugura a Agramunt una exposició de retrats de l'artista agramuntí i reflexionem amb Gabriel Jové quin és el present i el futur del sector de la restauració.

ECONOMIX

El making of de la preestrena d'Alcarràs a la plaça de la Llotja de Lleida

En l'espai Economix d'aquesta setmana, espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, avui parlem sobre el procés de transformació que hi va haver a la plaça de la Llotja de Lleida el passat 26 d'abril coincidint amb la preestrena de la pel·lícula Alcarràs. S'hi va instal·lar un atrezzo format per una catifa verda, de 700 metres quadrats, uns 500 palots de fruita, 4 tractors i altres elements del sector primari com ara caixes de fruita i bancs de collir. En arribar, els convidats van veure diferents mostres de productes de proximitat que posaven en valor la varietat i qualitat dels productes que s'elaboren al territori. Un cop acabada la projecció, els assistents van veure com aquestes mostres de producte s'havien convertit en plats elaborats i llestos per degustar, gràcies a la col·laboració de l'Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i Bo de Shalom. Avui a La Ciutat Lleida en parlem amb l'Alexa Trilla, que juntament amb la Maria Monseny es van encarregar d'idear i dissenyar tot aquest espai. També ens acompanya la directora de l'Institut Escola d'Hoteleria de Lleida Neus Brenuy, i Maite Culleré, responsable de Bo de Shalom.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Estrenes cinematogràfiques de la setmana.

Comentem les estrenes cinematogràfiques de la setmana amb Pablo Mérida, en especial "Alcarràs" i "X". Analitzem el BCN film fest d'enguany.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/04/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el músic Joan Masdéu que avui ens presenta el seu últim treball discogràfic 'Els dies que vindran'. Viatgem fins a Budapest amb Joan Ramon Zaballos i en Miki de Santiago ens explicat les novetats audiovisuals i ens parla de la pel·lícula de l'any, Alcarràs, que a partir de demà ja arriba a totes les sales de cinema.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/04/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui entrevistem Jordi Pujol, actor protagonista de la pel·lícula Alcarràs, de Carla Simón, i que avui es preestrena al teatre de la Llotja de Lleida. Seguim parlant de propostes turístiques de proximitat, de tots els actes de la Mobile Week de Lleida que ens explica la 2a tinent d'alcalde a la Paeria Jordina Freixanet i l'espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

CINEMA

'Alcarràs' salta del camp a la gran pantalla

El Teatre de la Llotja de Lleida acull aquesta tarda la preestrena de la pel·lícula Alcarràs, de la directora Carla Simón, guanyadora de l’Os d’Or a la Berlinale i que a partir de divendres arriba a les sales de cinema. Es tracta d'un film que ha despertat molta expectació a les comarques de Lleida pel retrat que fa d'una famílía pagesa. És per això que tot l'entorn de la Llotja s'ha ambientat amb aquesta temàtica per donar la benvinguda al miler de convidats que assistiran a la preestrena. Al programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora, n'hem estat parlant amb Jordi Pujol, un dels seus protagonistes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/04/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Ens apropem a la celebració de la Diada de Sant Jordi i ho fem per conèixer avui les novetats literàries que presenta enguany Pagès Editors, ho comentem amb la seva directora Eulàlia Pagès. Seguim amb un programa àmpliament literari perquè en recorregut de carrers que fem amb Joan Ramon González avui ens aturem al carrer Josep Pla i coneixem les persones guanyadores de les 5 entrades per a la preestrena de la pel·lícula Alcarràs.