Temas

24M

Programa especial de 'La Ciutat'

#1any24M: Barcelona a debat

Els representants dels grups municipals de l'Ajuntament de Barcelona fan balanç del primer any de legislatura a la capital catalana i posen nota a la gestió d'Ada Colau al capdavant del consistori.

Programa especial de 'La Ciutat'

Govern i oposició condemnen els aldarulls de Gràcia al debat especial #1any24M d'Onda Cero

Onda Cero reuneix els 7 grups municipals de Barcelona en un programa especial un any després de les eleccions del 24-M. Els grups de l’oposició suspenen la gestió d’Ada Colau per la falta de consens i diàleg per arribar a grans acords sobre la ciutat. El programa conduït per Albert Lesan s’ha fet al Palau de la Virreina amb públic i la participació en directe dels oients.

Balanç del primer any de govern d'Ada Colau

Barcelona a debat: especial #1any24M des del Palau de la Virreina

Amb motiu del primer aniversari de les eleccions municipals del 2015, el proper dimarts 24 de maig Onda Cero Catalunya farà un programa especial amb tots els líders municipals per fer balanç del primer any de govern a Barcelona de l'alcaldessa Ada Colau.

Dijous

La Ciutat Lleida 28/05/15

La Ciutat Lleida presentat per Núria Mora. Anàlisi dels resultats electorals del 24M amb periodistes: Joan Tort (El Punt-Avui), Josep MªSanuy (Grup Segre), Josep Ramon Ribé (La Mañana). Notícies de sèries, programes, audiències de la televisió amb Miki de Santiago.

Dilluns. Anàlisi electoral 24M

La Ciutat Lleida 25/05/15

La Ciutat Lleida presentat per Núria Mora. Avui en tertúlia comentem els resultats electorals a la ciutat de Lleida. En parlem amb Joan Miquel Ballesté (ICV), Carmel Mòdol (ERC), Joan Gómez (PSC), Cristina Bosch (CiU) i Marisa Xandri (PP). També parlem amb Ángeles Ribes (C's)

Dijous

La Ciutat Lleida 21/05/15

La Ciutat Lleida presentat per Núria Mora. Entrevista amb Rosario Raro, autora de la novel·la "Volver a Canfranc". Retrat comarcal per les municipals del 24M i Miki de Santiago amb les noticies de la televisió.